Most visitors online was 3398 , on 14 Sep 2025
Τι δουλεια σου την κανεις, απλα απο τις 3, καποια επιλογη παιζει καλυτερα.Το γνωριζω αυτο.
Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο αξιολογο review που να ανακοινωνει τοσες πολλες λεπτομεριες,αλλα εγω γενικα με την χρηση που κανω με καλυπτουν και οι τρεις επιλογες.
Ελπιζω η ανταλλαγη να γινε με μια καλη διαφορα χρηματων υπερ σου. Αυτα ακριβως που λες φταινε που δεν ακουσες τον 272 στο 100% του. Ο Yamaha παντως σιγουρα σε δυναμικα και οδηγηση ειναι υποδεστερος, αλλα ταβ συγκεκριμμενα ηχεια θα τα παει καλα, εχει και αυτο το γλυκερο ηχο που στρογγυλευει και κολακευει το ολο σεταπ.Ναι τον πουλησα,για την ακριβεια τους ανταλλαξαμε με τον yamaha.
Δεν ξερω παιδια παντως εμενα μου αρεσει στα αυτια μου ο yamaha και μεχρι τωρα δεν κοπανιαμε που πουλησα τον nad,την διαφορα βεβαια την καταλαβαινω αλλα οκ.
Μαλλον γι αυτο φταει οτι δεν ειχα προενισχυση της προκοπης και η ελλειψη καλης πηγης.
Και μια και αναφερθηκα σε πηγες σκεφτομαι να φτιαξω μονος μου ενα dac,μηπως μπορει καποιος να μου πει την καταληλη κατηγορια για να ανοιξω νεο θεμα καθοτι εχω καποιες ερωτησεις και θελω την βοηθεια τον ποιο εμπειρων.