Γνωμες για αντικατασταση τελικου nad c272 με yamaha ax-497

kss

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωμες για αντικατασταση τελικου nad c272 με yamaha ax-497

Το γνωριζω αυτο.
Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο αξιολογο review που να ανακοινωνει τοσες πολλες λεπτομεριες,αλλα εγω γενικα με την χρηση που κανω με καλυπτουν και οι τρεις επιλογες.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το γνωριζω αυτο.
Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο αξιολογο review που να ανακοινωνει τοσες πολλες λεπτομεριες,αλλα εγω γενικα με την χρηση που κανω με καλυπτουν και οι τρεις επιλογες.
Τι δουλεια σου την κανεις, απλα απο τις 3, καποια επιλογη παιζει καλυτερα.

Reaction score
249

τον πολυκαναλο μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και σε διενισχυση με αρκετα καλυτερο αποτελεσμα
οσο αφορα το προενισχυτικο σταδιο αν δε το ακουσεις δε μπορεις να ξερεις
σε μη ιδιαιτερα αναλυτικο συστημα πιστευω ειναι μικρη η διαφορα απο φτηνο ολοκληρωμενο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

H εμπειρια μου λεει οτι οποιοσδηποτε εισαγωγικος λογω προενισχυτικου σταδιου εχει καλυτερο ηχο απο οποιονδηποτε Av, εισαγωγικο αλλα και παραπανω. Οι AV σε μεγαλες κατηγοριες τιμης εχουν πιο προσεγμενο το προενισχυτικο κομματι και παιζουν καλυτερα σε δικαναλο. Η διενισχυση ειναι μια διαδικασια που βελτιωνει την οδηγηση, αλλα πραγματικη διενισχυση δεν ειναι, μιας και προκειται για καναλια του ιδιου ενισχυτη που τροφοδοτουνται απο το ιδιο τροφοδοτικο κλπ.

Απλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι, οτι εαν θελει δικαναλο συστημα, καλυτερα να παει σε δικαναλο ενισχυτη, ο πολυκαναλος δεν θα του προσφερει κατι. Ας δοκιμασει αν ειναι δυνατον κατοπιν συνεννοησης, τον 497 και τους AV που εχει υποψη του, και ας κρινει ποιος του κανει καλυτερα.

Reaction score
5.893

Αν δωσεις τον Νad θα το μετανοιωσεις αμεσως.
Ψαξε βρες ενα προενισχυτη μεταχειρισμενο.

kss

Reaction score
0

Τελικα παιδια παω για τον yamaha,απο βδομαδα θα σας πω και αποψεις και οτι αλλο θελετε.
Ευχαριστω ολλους για τον χρονο και τη βοηθεια σας.

kss

Reaction score
0

Τον παρελαβα σημερα,
Μια χαρα ειναι ηχητικα,λιγο ποιο 'αδειος' θα ελεγα απο τον nad ουτε τοσο λεπτομερης αλλα ειναι πολυ καλος.
Με λιγες δοκιμες ακομα θα τον φερω ακριβως εκει που τον θελω πιστευω.

A

amoustakas

Guest

Τελικά τον nad τον πούλησες;

kss

Reaction score
0

Ναι τον πουλησα,για την ακριβεια τους ανταλλαξαμε με τον yamaha.
Δεν ξερω παιδια παντως εμενα μου αρεσει στα αυτια μου ο yamaha και μεχρι τωρα δεν κοπανιαμε που πουλησα τον nad,την διαφορα βεβαια την καταλαβαινω αλλα οκ.
Μαλλον γι αυτο φταει οτι δεν ειχα προενισχυση της προκοπης και η ελλειψη καλης πηγης.

Και μια και αναφερθηκα σε πηγες σκεφτομαι να φτιαξω μονος μου ενα dac,μηπως μπορει καποιος να μου πει την καταληλη κατηγορια για να ανοιξω νεο θεμα καθοτι εχω καποιες ερωτησεις και θελω την βοηθεια τον ποιο εμπειρων.

A

amoustakas

Guest

Οκ. Καλορίζικος και καλοάκουστος ο Yamaha.

kss

Reaction score
0

Ναι σαι καλα,σε ευχαριστω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ναι τον πουλησα,για την ακριβεια τους ανταλλαξαμε με τον yamaha.
Δεν ξερω παιδια παντως εμενα μου αρεσει στα αυτια μου ο yamaha και μεχρι τωρα δεν κοπανιαμε που πουλησα τον nad,την διαφορα βεβαια την καταλαβαινω αλλα οκ.
Μαλλον γι αυτο φταει οτι δεν ειχα προενισχυση της προκοπης και η ελλειψη καλης πηγης.

Και μια και αναφερθηκα σε πηγες σκεφτομαι να φτιαξω μονος μου ενα dac,μηπως μπορει καποιος να μου πει την καταληλη κατηγορια για να ανοιξω νεο θεμα καθοτι εχω καποιες ερωτησεις και θελω την βοηθεια τον ποιο εμπειρων.
Ελπιζω η ανταλλαγη να γινε με μια καλη διαφορα χρηματων υπερ σου. Αυτα ακριβως που λες φταινε που δεν ακουσες τον 272 στο 100% του. Ο Yamaha παντως σιγουρα σε δυναμικα και οδηγηση ειναι υποδεστερος, αλλα ταβ συγκεκριμμενα ηχεια θα τα παει καλα, εχει και αυτο το γλυκερο ηχο που στρογγυλευει και κολακευει το ολο σεταπ.

Καλοακουστος λοιπον και καλη αναζητηση σε dac.

kss

Reaction score
0

Σε ευχαριστω πολυ tyler,
Ναι οπως ακριβως το λες ειναι ο yamaha,τωρα το dac αν το κανω εγω θα γινει μεσα στο καλοκαιρι μαλλον αλλιως θα αργησει για να παρω κατι καλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON