Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Wavac 805Τι θα λεγατε να παρω ,CARY cad 805ae η Audio Research Ref 110?
καταρχας τι ηχεια θα οδηγησουν;
Εχεις δικιο φιλε εχω μπερδευτει ,γιατι θελω να κρατησω τους CARY cad 805ae αλλα θελω κai τα τα martin logan summit . Τι θα λεγατε εαν επερνα τα summit και με εναν τρατζιστορατο επαιζα τα γουφερ και με τους CARY επαιζα τις μεμβρανες , να μην τραβουν ισχυ τα γουφερ απο τους CARY . Γνωμη μου ειναι οτι οι ενισχυτες SINGLE END ειναι πολυ ψηλα , Πριν ειχα τα SL3 ,το αυτι μου εχει συνιθησει στον ηχο της μεμβρανης (ωραια μεσαια περιοχη ) κατι που δεν μπορουν να το κανουν τα κουτια.Eμένα μου φαίνεσαι πολύ μπερδεμένος. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ψάχνεις και βλέπεις...:107:
Φίλε μου πραγματικά έχεις μπερδευτεί ! Τα Summit δεν απαιτούν τίποτε το ιδιαίτερο από οποιονδήποτε ενισχυτή στα "χαμηλά" . Ο λόγος είναι ότι στα χαμηλά είναι ενεργά ! Αυτοενισχυόμενα ! Κάθε ηχείο περιέχει στα σωθικά του δύο ενισχυτές. Συνολικά το ζεύγος διαθέτει 4 ενισχυτές . Κάθε ένας οδηγεί και ένα woofer.Εχεις δικιο φιλε εχω μπερδευτει ,γιατι θελω να κρατησω τους CARY cad 805ae αλλα θελω κai τα τα martin logan summit . Τι θα λεγατε εαν επερνα τα summit και με εναν τρατζιστορατο επαιζα τα γουφερ και με τους CARY επαιζα τις μεμβρανες , να μην τραβουν ισχυ τα γουφερ απο τους CARY . Γνωμη μου ειναι οτι οι ενισχυτες SINGLE END ειναι πολυ ψηλα , Πριν ειχα τα SL3 ,το αυτι μου εχει συνιθησει στον ηχο της μεμβρανης (ωραια μεσαια περιοχη ) κατι που δεν μπορουν να το κανουν τα κουτια.
Δεν τραβουν ισχυ οι ενισχυτες των γουφερ των summit απο τον cary 805 ?Φίλε μου πραγματικά έχεις μπερδευτεί ! Τα Summit δεν απαιτούν τίποτε το ιδιαίτερο από οποιονδήποτε ενισχυτή στα "χαμηλά" . Ο λόγος είναι ότι στα χαμηλά είναι ενεργά ! Αυτοενισχυόμενα ! Κάθε ηχείο περιέχει στα σωθικά του δύο ενισχυτές. Συνολικά το ζεύγος διαθέτει 4 ενισχυτές . Κάθε ένας οδηγεί και ένα woofer.
Κατά συνέπεια το ηχείο είναι ιδιαίτερα φιλικό και σε ενισχυτές single ended με 211, 845, 805 στην έξοδο. Από την εμπειρία μου (χρησιμοποιώ summit και τα έχω "ψάξει" όσο ελάχιστοι στον κόσμο) δεν θα έχεις πρόβλημα στην χρήση των 805 .
Αποδεδειγμένα αφού ένας από τους ενισχυτές μου είναι single ended (monoblocks) με 805 στην έξοδο. Θα έχεις επαρκείς εντάσεις και δυναμική περιοχή χωρίς όμως να εξαντλείς τις δυνατότητες του ηχείου σε αυτούς τους τομείς.
Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί στο avsite και στο παρελθόν εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=696495&postcount=24
Το post αυτό ανήκει στο θέμα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=51805
Καμία σχέση με την ισχύ που θα απαιτείτο από τους ενισχυτές αν αυτοί οδηγούσαν "κατευθείαν" τα 4 10ιντσα των Summit !Δεν τραβουν ισχυ οι ενισχυτες των γουφερ των summit απο τον cary 805 ?
Δεν στρίμωξε τίποτε ! Αυτός είναι ο ιδανικός χώρος για ένα ενισχυτή χαμηλών και αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος οδήγησης των woofer.......Η MARTIN LOGAN ( summit ) δεν μπορουσε να φταξει ενα ωραιο σασι εξωτερικο για τους ενισχυτες των γουφερ ,πηγε και τα στριμωξε ολα εκει κατω με τα γουφερ , τοσα λεφτα κοστιξουν ,ποσα λεφτα θα της κοστιζε να το κανει ?