Γνωριζεται κατι ???

Reaction score
0
Καλησπερα καθως ψαχνομουν λιγακι στο νετ επεσα πανω σε αυτο το μαγαζακι : http://www.richersounds.com/
Στο οποιο οτι και να κοιταζα και να συγκρινα με ελληνικα σιτες ειχε οχι απλα τισ καλυτερες τιμες αλλα δεν κρυβω οτι ηταν οι μισες
π.χ. Cambridge audio azur840A v2.0 £599.95 ητοι 700 ευρω οταν στο ελλαδισταν εχει 1300 ευρω επισης κοιταζα το Cambridge Audio azur 840c που στην ελλαδα εχει περιπου 1300 ευρω στο σιτε το δινει με στην τρελη τιμη £499.95 περιπου 600 ευρω. Στο σιτε δεν αναφερει πουθενα να αποστολη εκτος συνορων αγγλιας αλλα με ενα e-mail που εστειλα περιμενω απαντηση. Η ερωτηση μου ειναι αν εχει κανενας ψωνισει απο το εν λογω μαγαζι και αν μηπως τελικα ειμαστε "λιγακι" ακριβοι....? Να επισημανω οτι στο shaublorenstore η καπως ετσι οι τιμες ηταν αντιστοιχες τις ελλαδος, γι'αυτο και μου κανει καπως εντυπωση...

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωριζεται κατι ???

Ναι και εμενα κατι τετοιο μου φαινεται αλλα αν κοιταξεις θα δεις οτι εχει μαγαζια παντου στην αγγλια και κατω κατω θα δεις οτι εχει πιστοποιηση απο την ISIS (Internet shopping is safe) και κανα δυο ακομα πιστοποιησεις και επισης εχουν βγει σαν καλυτεροι retailers για το 2010 στην αγγλια. Τι να πω και εγω ειμαι σκεπτικος και επιφυλακτικος αλλα ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Γνωριζεται κατι ???

Είναι η μεγαλύτερη αγγλική αλυσίδα πώλησης hi-fi λιανικής.

Έχουν πολύ φθηνές τιμές σε κάποια προϊόντα, γιατί τους ανήκουν οι εταιρίες (π.χ. Mordaunt Short). Απ' ότι ξέρω όμως δεν στέλνουν στην Ελλάδα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv