Γνωριζουμε;

Reaction score
8
Αγαπητοι φιλοι,

Ειμαι εδώ και ένα 6μηνο ίσως κατι παραπανω ,σ’ αυτό το site , διβαζοντας , διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας έναν περιδρομο αρθρα, ένα κατεβατο από threads, διαφορες αποψεις, και πανω απ’όλα επιδειξη γνωσεων των μεν στους δε και τουμπαλιν.

Αναθεμα, εάν καποιοι από ολους αυτους εχουν κατσει ποτε πισω από αυτό το εργαλειο που λεγετε κονσολα, για να δουν τι εστι βερυκοκο. Για να μπορουν να λενε ότι μπορω να εχω αποψη στις διαφορες ηχογραφησεις (διοτι ολοι εχουν αποψη…κανεις δεν εκφραζει την γνωμη του).

Ελατε λοιπον να κατσετε φιλοι μου να δειτε πως ηχογραφειται μια drums. Εδώ θελω να σας δω να εχετε αποψη, όταν πανω από το οργανο παιζουν το λιγοτερο 8 μικροφωνα. Να σας δω πως θα συμμαζεψετε το lickage. Να σας δω πως θα κανετε τον drummer να παιξει (αν είναι κουλος)

Ελατε να ηχογραφησετε μια ακουστικη solo κιθαρα και να μην ακοιτε την ανασα του καλλιτεχνη (διοτι είναι κρυομενος)

Ελατε να ηχογραφησετε ένα σξωφονο ή ένα κλαρινο και να μην ακουτε τα πληκτρα διοτι ετσι γουσταρει ο παικτης.

Ηχογραφηστε μια τρομπετα ή ένα τρομπονι εχοντας καθαρες τις δυναμικες τους.

Ηχογραφηστε ένα steel drum μεταφερετε το στο αποθηκευτικο σας μεσον χωρις παραμορφωσεις.

Γραψτε ένα biribao εχοντας ολες τις νοτες και ολες τις αξιες ατοφιες .

Όλα αυτά φυσικα θα πρεπει να μεταφερθουν οσο γινετε πιο φυσικα στο μεσον ηχογραφησης.

Για να γινει αυτό όμως υπαρχει μια απαραιτητη προυποθεση. Να μαθουμε να ακουμε την πραγματικα σωστη χροια των οργανων ( που μονο σ’ ένα studio μπορει κανεις να την ακουσει) και όχι όπως μας προσφερετε από τις διαφορες ηχογραφησεις, διοτι θα δειτε ότι αν ακουσετε να παιζει πιανο (για παραδειγμα), αλλοιως θα το ακουσετε στην μια ηχογραφηση και διαφορετικα στην άλλη. Αυτό για ποιο λογο να γινετε αραγε ? Ισως διοτι οι τεχνικοι που ηχογραφησαν ειχαν διαφορετικη αντιληψη του πιανου ??? Ισως διοτι ο πιανιστας επαιζε διαφορετικα από τον αλλον συναδελφο του ? Ισως διοτι στο κατω κατω επαιζαν δυο διαφορετικα πιανα??? Ποια απ’ ολες τις εκδοχες είναι η σωστη. Πως θα μπορουμε να εχουμε την σωστη κριση επι του θεματος. Μονο όταν γνωριζουμε τις πραγματικες χροιες του πιανου και φυσικα οποιου οργανου.

Ισως να είναι λιγακι καθετα αυτά που γραφω και πολλοι να διαφωνισουν. Δεν θα προσπαθισω να πεισω κανεναν φυσικα για το ορθον των γραφομενων μου, καθως κάθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να πιστευει ότι θελει και μαθαινει οτι θελει. Υπαρχουν όμως και εκεινοι που με τα ρανταρ τους συνεχεια σε επαγρυπνηση μαθαινουν κατι παραπανω.

Με εκτιμηση
Β.Β

Reaction score
1.844
Απάντηση: Γνωριζουμε;

Είσαι κάθετος. Όταν λες "όλοι έχουν άποψη… κανείς δεν εκφράζει την γνώμη του" αδικείς. Πιάνεσαι από λιγοστούς και γενικεύεις. Οι περισσότεροι, εδώ μέσα, εκφράζουν γνώμη, άσχετα αν την στηρίζουν δυναμικά ή όχι. Αυτοί που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους είναι μετρημένοι (και κουραστικοί).

Επίσης λίγοι από μας γνωρίζουν τις πραγματικές χροιές που "βγάζει" ένας καλλιτέχνης, χωρίς επεξεργασία. Αυτό που κρίνουμε είναι επεξεργασμένο, όταν εκτελείται από μέσα (δίσκους ή ότι άλλο). Ακόμα και στο ζωντανό υπάρχουν τεχνικές παρεμβάσεις που δεν ξέρω πόσο δραστικά κρίνουν την εντύπωση που ακούω.

Θα ζήσω λοιπόν μ' αυτό, μπορεί μιά χαρά να με κάνει να γουστάρω. :107:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Γνωριζουμε;

Είσαι κάθετος. Όταν λες "όλοι έχουν άποψη… κανείς δεν εκφράζει την γνώμη του" αδικείς. Πιάνεσαι από λιγοστούς και γενικεύεις. Οι περισσότεροι, εδώ μέσα, εκφράζουν γνώμη, άσχετα αν την στηρίζουν δυναμικά ή όχι. Αυτοί που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους είναι μετρημένοι (και κουραστικοί).
Πιθανον να εχεις δικιο

Επίσης λίγοι από μας γνωρίζουν τις πραγματικές χροιές που "βγάζει" ένας καλλιτέχνης, χωρίς επεξεργασία. Αυτό που κρίνουμε είναι επεξεργασμένο, όταν εκτελείται από μέσα (δίσκους ή ότι άλλο). Ακόμα και στο ζωντανό υπάρχουν τεχνικές παρεμβάσεις που δεν ξέρω πόσο δραστικά κρίνουν την εντύπωση που ακούω.
Στο ζωντανο ??? Αστο καλυτερα...

Θα ζήσω λοιπόν μ' αυτό, μπορεί μιά χαρά να με κάνει να γουστάρω. :107:
Και πολυ καλα θα κανεις.

Reaction score
4

Αγαπητοι φιλοι,

Ειμαι εδώ και ένα 6μηνο ίσως κατι παραπανω ,σ’ αυτό το site , διβαζοντας , διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας έναν περιδρομο αρθρα, ένα κατεβατο από threads, διαφορες αποψεις, και πανω απ’όλα επιδειξη γνωσεων των μεν στους δε και τουμπαλιν.

Αναθεμα, εάν καποιοι από ολους αυτους εχουν κατσει ποτε πισω από αυτό το εργαλειο που λεγετε κονσολα, για να δουν τι εστι βερυκοκο. Για να μπορουν να λενε ότι μπορω να εχω αποψη στις διαφορες ηχογραφησεις (διοτι ολοι εχουν αποψη…κανεις δεν εκφραζει την γνωμη του).

Ελατε λοιπον να κατσετε φιλοι μου να δειτε πως ηχογραφειται μια drums. Εδώ θελω να σας δω να εχετε αποψη, όταν πανω από το οργανο παιζουν το λιγοτερο 8 μικροφωνα. Να σας δω πως θα συμμαζεψετε το lickage. Να σας δω πως θα κανετε τον drummer να παιξει (αν είναι κουλος)

Ελατε να ηχογραφησετε μια ακουστικη solo κιθαρα και να μην ακοιτε την ανασα του καλλιτεχνη (διοτι είναι κρυομενος)

Ελατε να ηχογραφησετε ένα σξωφονο ή ένα κλαρινο και να μην ακουτε τα πληκτρα διοτι ετσι γουσταρει ο παικτης.

Ηχογραφηστε μια τρομπετα ή ένα τρομπονι εχοντας καθαρες τις δυναμικες τους.

Ηχογραφηστε ένα steel drum μεταφερετε το στο αποθηκευτικο σας μεσον χωρις παραμορφωσεις.

Γραψτε ένα biribao εχοντας ολες τις νοτες και ολες τις αξιες ατοφιες .

Όλα αυτά φυσικα θα πρεπει να μεταφερθουν οσο γινετε πιο φυσικα στο μεσον ηχογραφησης.

Για να γινει αυτό όμως υπαρχει μια απαραιτητη προυποθεση. Να μαθουμε να ακουμε την πραγματικα σωστη χροια των οργανων ( που μονο σ’ ένα studio μπορει κανεις να την ακουσει) και όχι όπως μας προσφερετε από τις διαφορες ηχογραφησεις, διοτι θα δειτε ότι αν ακουσετε να παιζει πιανο (για παραδειγμα), αλλοιως θα το ακουσετε στην μια ηχογραφηση και διαφορετικα στην άλλη. Αυτό για ποιο λογο να γινετε αραγε ? Ισως διοτι οι τεχνικοι που ηχογραφησαν ειχαν διαφορετικη αντιληψη του πιανου ??? Ισως διοτι ο πιανιστας επαιζε διαφορετικα από τον αλλον συναδελφο του ? Ισως διοτι στο κατω κατω επαιζαν δυο διαφορετικα πιανα??? Ποια απ’ ολες τις εκδοχες είναι η σωστη. Πως θα μπορουμε να εχουμε την σωστη κριση επι του θεματος. Μονο όταν γνωριζουμε τις πραγματικες χροιες του πιανου και φυσικα οποιου οργανου.
.....
...
Χμμ.......
Από τι ακούς ? :138:
Πες μας ρε παιδί μου τι set έχεις στο σπίτι σου, (να σου πω αν έχεις δίκιο) :137::143:

Το έχουμε μάθει και το λέμε "ο ηχολήπτης φταίει"..και ανάθεμα και αν ξέρουμε τι ακριβώς κάνει.
Σε ένα διπλανό θέμα αναφέρεται ότι δεν μπορείς να έχεις άποψη να δεν γνωρίζεις το αντικείμενο + φυσικά συμφωνώ.

Και εδώ ισχύει το ίδιο......., δεν ξέρεις τι (όργανο) ακούς, αλλά κρίνεις την χροιά του στην ηχογράφηση.
Φοβερό, ε !!

Reaction score
0

Στο ζωντανο ??? Αστο καλυτερα...
Οοοοοοοοχι καθολου δεν το αφηνουμε.....:116:

Για λεγε...για λεγε....(καλα αντε, μην πεις ονοματα ...πες καταστασεις!!)

Reaction score
1
Πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν τί ακούν σε μια ηχογράφηση, τί θέλουν και τί θα ήθελαν από αυτή. Και ναι νομίζω πως εχουν άποψη (και πρέπει να έχουν αφού αποτελούν το κοινό στο οποίο απευθύνεται) πάνω στην ηχογράφηση και πολλές φορές τελείως διαφορετική από αυτή του ηχολήπτη, του καλλιτέχνη ή του παραγωγού.

Θα χρησιμοποιήσω τα αναφερθέντα παραδείγματα για να στηρίξω τη δική μου άποψη. Τι να την κάνω εγώ την ακουστική κιθάρα αν δε μπορώ να καταλάβω αν ο τύπος παίζει με δάχτυλα, νύχια ή πένα... για να μη πω πως πιο πολύ με ενδιαφέρει και πως κρατά την πένα ή πως χτυπά τις χορδές, τί τεχνικές χρησιμοποιεί, ποιες χορδές είναι ανοικτές, πως είναι κουρδισμένος και πολλά άλλα. Δε με απασχολεί λοιπόν αν ακούγεται η ανάσα του, αν μετρά με το πόδι, αν κάπου "έτριξε" ή αν κτύπησε το κουμπί από το πουκάμισό του στο ηχείο και ακούστηκε. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τα άλλα όργανα, δε με ενοχλεί να ακούγονται τα "κλαπέτα" από το φλάουτο, η ανάσα ή και το σάλιο ακόμα της ερμηνεύτριας αρκεί το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Και αυτό είναι άποψη...

Τα τελευταία 20 χρόνια, μπορεί και περισσότερα, στην ελληνική δισκογραφία (νομίζω πως σε αυτήν αναφέρεστε άλλωστε η παγκόσμια είναι αχανής) επικράτησε η τεχνική του "στουντιακού θεού", του ηχολήπτη που κάνει θαύματα, του ανθρώπου που παίρνει έναν άφωνο ερασιτέχνη και τον κάνει να ακούγεται τραγουδιστής. Χάθηκε έτσι η αμεσότητα των έργων. Οι ηχογραφήσεις στη χώρα μας είναι στην πλειοψηφία τους άθλιες και σε αυτό έχουν μερίδιο ευθύνης, έστω και μικρό και οι ηχολήπτες που λειτούργησαν με "επαγγελματισμό" και ακολούθησαν τον εύκολο δρόμο.

Και μπορώ να φέρω συγκεκριμένα σύγχρονα παραδείγματα για όποιον το επιθυμεί....

Reaction score
1
Δηλαδή, εσύ (Β.Β) παίρνεις τον αφύσικο ήχο της ακουστικής/κλασσικής κιθάρας, τον περνάς από ένα μικρόφωνο, του κάνεις διάφορα μαγικά, τον ρίχνεις στα ηχεία σου, και ως εκ του θαύματος γίνεται φυσικός;

Όχι δα...

Άσε που η αφαίρεση "δαχτύλων", "αναπνοών" και λοιπών ήχων που συνοδεύουν το παίξιμο ενός φυσικού οργάνου, είναι κάτι σα βιασμός παρά φύση.

Από τη στιγμή που το φυσικό όργανο πάρει το δρόμο για το studio, παύει να είναι φυσικό και γίνεται ηλεκτρικό. Αυτό δεν είναι ούτε γνώμη ούτε άποψη, αλλά προσωπική εμπειρία.

Reaction score
8
Δηλαδή, εσύ (Β.Β) παίρνεις τον αφύσικο ήχο της ακουστικής/κλασσικής κιθάρας, τον περνάς από ένα μικρόφωνο, του κάνεις διάφορα μαγικά, τον ρίχνεις στα ηχεία σου, και ως εκ του θαύματος γίνεται φυσικός;

Όχι δα...

Άσε που η αφαίρεση "δαχτύλων", "αναπνοών" και λοιπών ήχων που συνοδεύουν το παίξιμο ενός φυσικού οργάνου, είναι κάτι σα βιασμός παρά φύση.

Από τη στιγμή που το φυσικό όργανο πάρει το δρόμο για το studio, παύει να είναι φυσικό και γίνεται ηλεκτρικό. Αυτό δεν είναι ούτε γνώμη ούτε άποψη, αλλά προσωπική εμπειρία.

Εσυ αυτο καταλαβες οτι γραφω φιλε zoglair ???

Μπραβο. Ξερεις τι γινετε ομως? Οτι γραφετε, μενει γραμμενο. Αν νομιζεις οτι με το διαστρεβλωνεις αυτα που γραφω, απαντας ή εισαι μεσα στα πραγματα...λοιπαμαι αλλα πλανασαι πλανην οικτραν.

Εαν νομιζεις βεβαια οτι μια ακουστικη κιθαρα, επειδη περασε μεσα απο ενα μικροφωνο, εγινε αυτοματα ηλεκτρικη...δικαιωμα σου.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Γνωριζουμε;

... Τι να την κάνω εγώ την ακουστική κιθάρα αν δε μπορώ να καταλάβω αν ο τύπος παίζει με δάχτυλα, νύχια ή πένα ... για να μη πω πως πιο πολύ με ενδιαφέρει και πως κρατά την πένα ή πως χτυπά τις χορδές, τί τεχνικές χρησιμοποιεί, ποιες χορδές είναι ανοικτές, πως είναι κουρδισμένος και πολλά άλλα ...
Μα αυτό που λες προϋποθέτει πως για να ακούει κανείς μουσική πρέπει και να ξέρει να παίζει, έστω τα βασικά. Κάτι στο οποίο δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να συμφωνήσω. Παραδέχομαι πως κάποιος που παίζει μουσική είναι σε ιδιαίτερα πλεονεκτικότερη θέση ακροατή, αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητο.

Επίσης, πέρα απ' τις περιπτώσεις που παρακολούθησα αναμετάδοση μουσικού γεγονότος για να βγάλω απόφαση για τις συσκευές που συμμετέχουν, δεν έχω τόσο κριτικό πνεύμα για τα δρώμενα. Στοχεύω απλώς στο να γουστάρω. Και σε όσες περιπτώσεις δεν μπορώ μόνος μου να το καταφέρω, πίνω κάνα ξύδι και όλα βρίσκουν το δρόμο τους! :119:

Εδώ να χώσω και μια ρουφιανιά. :125: Ξέρετε όλοι σε πόσα κοσμικά μαγαζά αυτό που ακούτε είναι κονσέρβα (playback);

Reaction score
8
Πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν τί ακούν σε μια ηχογράφηση, τί θέλουν και τί θα ήθελαν από αυτή. Και ναι νομίζω πως εχουν άποψη (και πρέπει να έχουν αφού αποτελούν το κοινό στο οποίο απευθύνεται) πάνω στην ηχογράφηση και πολλές φορές τελείως διαφορετική από αυτή του ηχολήπτη, του καλλιτέχνη ή του παραγωγού.

Θα χρησιμοποιήσω τα αναφερθέντα παραδείγματα για να στηρίξω τη δική μου άποψη. Τι να την κάνω εγώ την ακουστική κιθάρα αν δε μπορώ να καταλάβω αν ο τύπος παίζει με δάχτυλα, νύχια ή πένα... για να μη πω πως πιο πολύ με ενδιαφέρει και πως κρατά την πένα ή πως χτυπά τις χορδές, τί τεχνικές χρησιμοποιεί, ποιες χορδές είναι ανοικτές, πως είναι κουρδισμένος και πολλά άλλα. Δε με απασχολεί λοιπόν αν ακούγεται η ανάσα του, αν μετρά με το πόδι, αν κάπου "έτριξε" ή αν κτύπησε το κουμπί από το πουκάμισό του στο ηχείο και ακούστηκε. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τα άλλα όργανα, δε με ενοχλεί να ακούγονται τα "κλαπέτα" από το φλάουτο, η ανάσα ή και το σάλιο ακόμα της ερμηνεύτριας αρκεί το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Και αυτό είναι άποψη...

Τα τελευταία 20 χρόνια, μπορεί και περισσότερα, στην ελληνική δισκογραφία (νομίζω πως σε αυτήν αναφέρεστε άλλωστε η παγκόσμια είναι αχανής) επικράτησε η τεχνική του "στουντιακού θεού", του ηχολήπτη που κάνει θαύματα, του ανθρώπου που παίρνει έναν άφωνο ερασιτέχνη και τον κάνει να ακούγεται τραγουδιστής. Χάθηκε έτσι η αμεσότητα των έργων. Οι ηχογραφήσεις στη χώρα μας είναι στην πλειοψηφία τους άθλιες και σε αυτό έχουν μερίδιο ευθύνης, έστω και μικρό και οι ηχολήπτες που λειτούργησαν με "επαγγελματισμό" και ακολούθησαν τον εύκολο δρόμο.

Και μπορώ να φέρω συγκεκριμένα σύγχρονα παραδείγματα για όποιον το επιθυμεί....

Μπορειτε να εχετε οιποιαν αποψη θελετε. Αλλωστε, ειπα απο την αρχη, οτι δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν φυσικα για το ορθον των γραφομενων μου.

Reaction score
8

Οοοοοοοοχι καθολου δεν το αφηνουμε.....:116:

Για λεγε...για λεγε....(καλα αντε, μην πεις ονοματα ...πες καταστασεις!!)
Τι αν πω φιλε mdvq. Aν κανω και ξεκιναω να λεω δεν μας φτανουν δυο servers.

Aυτο που μπορω να πω μονο, και νομιζω οτι θα σου τα πει ολα, ειναι οτι ΠΟΤΕ, δεν πηγαινω στα μπουζουκια ή σε παρεμφερη διασκεδαστηρια. Ειναι καθαρα, θεση ζωης.

Ελπιζω να σου απαντησα.

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
8

Χμμ.......
Από τι ακούς ? :138:
Πες μας ρε παιδί μου τι set έχεις στο σπίτι σου, (να σου πω αν έχεις δίκιο) :137::143:

Το έχουμε μάθει και το λέμε "ο ηχολήπτης φταίει"..και ανάθεμα και αν ξέρουμε τι ακριβώς κάνει.
Σε ένα διπλανό θέμα αναφέρεται ότι δεν μπορείς να έχεις άποψη να δεν γνωρίζεις το αντικείμενο + φυσικά συμφωνώ.

Και εδώ ισχύει το ίδιο......., δεν ξέρεις τι (όργανο) ακούς, αλλά κρίνεις την χροιά του στην ηχογράφηση.
Φοβερό, ε !!
Αμε, γιατι οχι. Αφου ακουμε απο τα @#@#^&#@#^$ ηχεια, τον #$%^ λαμπατο προενισχυτη και το δεινα μαματο τελικο, ειναι δυνατον να μην εχουμε αποψη???

Δεν εχουμε διαχωρισει μαλον φιλε Timbre την εννοια "αποψη" και την εννοια "γνωμη".

Αποψη (σε ολα τα θεματα), μπορουν να εχουν μονο οι ειδικοι.

Γνωμη μπορει να εκφερει ολος ο κοσμος.

Παλι καθετος ειμαι αλλα τι να κανω. Δεν φταιω. Αυτες ειναι οι εννοιες.

Φιλικα
Β.Β

Reaction score
0

ΠΟΤΕ, δεν πηγαινω στα μπουζουκια ή σε παρεμφερη διασκεδαστηρια. Ειναι καθαρα, θεση ζωης.
Καλα αυτο το εκανα και γω μεχρι τα 40 μου, αλλα απο ενα σημειο και μετα καταλαβα οτι και λιγο νερο στο κρασι μου δεν μου εκανε και τοσο κακο οσο νομιζα:116:.
Για ενα βραδυ την αντεχω την παραμορφωση...

Αυτο που καταλαβα (και πολυ καλα μαλιστα) ειναι οτι η ηχογραφηση η αποθηκευση και η αποτυπωση του οποιου μουσικου γεγονοτος ειναι καταστροφικη για την ποιοτητα του αναπαραγομενου ηχου.
Και εξηγουμε...

Το Σαββατο το βραδυ πηγα στον Ρεμο(καλα ρε μην βαρατε !!!)
Τ προγραμμα του αποτελειται λοιπον και απο ζωντανο και απο dj που βαζει μουσικη.

Επαθα πλακα μιλαμε απο την διαφορα στον ηχο!!!!

Το ζωντανο προγραμμα ηταν απολυτως αποδεκτο (εως καλοηχο) και οταν αρχισε να βαραει ο dj ο ηχος ηταν της πλακας(τηρουμενω των αναλογιων βεβαια).
Ειδικα σε ενα κομματι πραγματι δεν ακουγοταν.
Οποτε τι ψαχνουμε να βρουμε τωρα....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
Ισως να είναι λιγακι καθετα αυτά που γραφω και πολλοι να διαφωνισουν.
Εγώ διαφωνώ μόνο με την ορθογραφία σου και το ημι-ατονικό σου σύστημα γραφής, αλλά μην αγχώνεσαι, κι εγώ ανορθόγραφος είμαι... :135:

Αυτό που δε πολυκατάλαβα, είναι το "που το πας"...

Φιλικά,
Κώστας

Reaction score
8
Εγώ διαφωνώ μόνο με την ορθογραφία σου και το ημι-ατονικό σου σύστημα γραφής, αλλά μην αγχώνεσαι, κι εγώ ανορθόγραφος είμαι... :135:

Αυτό που δε πολυκατάλαβα, είναι το "που το πας"...

Φιλικά,
Κώστας
Κατ' αρχην, δεν ειναι ημι-ατονικο. Ειναι καθαρα ατονικο. Κοντρα ειναι, επειδη οταν πηγαινα σχολειο, με ειχαν πριξει με τους τονους, μεχρι που τωρα επικρατησε το μονοτονικο και αυτα που εμαθα, πηγαν κατα διαολου.

Δευτερον, δεν το παω πουθενα αλλου, περαν αυτου που γραφω.

Φιλικα
Βασιλης

Reaction score
8

Καλα αυτο το εκανα και γω μεχρι τα 40 μου, αλλα απο ενα σημειο και μετα καταλαβα οτι και λιγο νερο στο κρασι μου δεν μου εκανε και τοσο κακο οσο νομιζα:116:.
Για ενα βραδυ την αντεχω την παραμορφωση...

Αυτο που καταλαβα (και πολυ καλα μαλιστα) ειναι οτι η ηχογραφηση η αποθηκευση και η αποτυπωση του οποιου μουσικου γεγονοτος ειναι καταστροφικη για την ποιοτητα του αναπαραγομενου ηχου.
Και εξηγουμε...

Το Σαββατο το βραδυ πηγα στον Ρεμο(καλα ρε μην βαρατε !!!)
Τ προγραμμα του αποτελειται λοιπον και απο ζωντανο και απο dj που βαζει μουσικη.

Επαθα πλακα μιλαμε απο την διαφορα στον ηχο!!!!

Το ζωντανο προγραμμα ηταν απολυτως αποδεκτο (εως καλοηχο) και οταν αρχισε να βαραει ο dj ο ηχος ηταν της πλακας(τηρουμενω των αναλογιων βεβαια).
Ειδικα σε ενα κομματι πραγματι δεν ακουγοταν.
Οποτε τι ψαχνουμε να βρουμε τωρα....

Μιχαλη, δεν ειναι θεμα παραμορφωσης το οτι δεν πηγαινω σε διασκεδαστηρια. Ειναι οπως ειπα, θεση.

Δεν εννοω να δωσω ουτε ενα σεντ, σε αφωνους, αταλαντους και ακαλλιεργητους, διασκεδαστες, για να βγαλουν το χαβιαρι τους, ενω, ανα τω κοσμω υπαρχει τεραστια δυστυχια. Αυτο ειναι θεση, η οποια δεν αλλαζει σε καμια περιπτωση και με καμια κυβερνηση.

Την παραμορφωση την ανεχομαι... την τοοοοοοοσο μεγαλη ανισοτητα ομως, δεν την αντεχει το πετσι μου. :107:

Reaction score
8
Αληθεια βρε Κωστα...
Διαβαζω τα κειμενα μου και προσπαθω να δω, που στο καλο ειδες ανορθογραφιες. Οχι οτι ειμαι απο τους καλυτερους ορθογραφους...αλλα λεμε τωρα....:105:

Reaction score
0

Την παραμορφωση την ανεχομαι... την τοοοοοοοσο μεγαλη ανισοτητα ομως, δεν την αντεχει το πετσι μου. :107:
Ρε φιλε Βασιλη αυτο ακριβως συζηταγαμε προχθες με τους φιλους που πηγαμε εκει...

Ποσο μακακες ειμαστε που συνεισφέρουμε στον κ.Ρεμο να βγαζει τετοια νουμερα και το παλληκαρι στο παρκινγ να ξεροσταλιαζει για 50 ευρω!!!

Παλια και γω το παλευα οσο μπορουσα ...τωρα για να ειμαι ειλικρινης παραδοθηκα....
Σου ευχομαι να το συνεχισεις οσο παει .

Reaction score
1.844

Στο θέμα πίσω. Βάλε ρε Βασίλη μερικά παραδείγματα. Π.χ. στο τάδε κομμάτι ακούτε αυτό ενώ συνέβη αυτό. :126:

Reaction score
4

....
...
.....
Άρε κιαρατά, εχθές βρήκα κάτι και σε θυμόμουν...
Μόλις καταφέρω να το 'ψηφιοποιήσω' θα δεις :102:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7