Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
4.167
Θα μπεί μην αγχώνεσαι .
Σήμερα έπρεπε να μπει το δώρο του Πάσχα.
Όσο για τον μισθό, στη σύμβαση αναγράφεται ότι αυτός μπαίνει σε δύο δόσεις, στα μέσα και στο τέλος του μήνα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.023
είμαι ακόμα στο μαγαζί....έχω από το πρωί δυο μπαγκλαντεσιανούς να κάθονται μπροστά από το μαγαζί...μια φεύγουν...μια έρχονται...άλλες φορές ο ένας αράζει με πλάτη στην πόρτα σαν να μην τρέχει τίποτα κλπ

λέω να την κάνω τώρα....και είπα να πάρω ένα τηλ αστυνομία να έχει το νου της στη γειτονιά....
και μόλις συνειδητοποίησα ότι την ώρα που τους μιλούσα άκουγα terrorXcrew - να τους δω να τρέχουν :roflmao:

Reaction score
11.717
Άλλαξα οθόνη monitor στο γραφείο μου και άλλαξε ο ήχος του συστήματος. :roflmao:
Πρέπει να βγάλω το μικρόφωνο πάλι για μέτρηση και ρύθμιση.

Reaction score
776
Άλλαξα οθόνη monitor στο γραφείο μου και άλλαξε ο ήχος του συστήματος. :roflmao:
Πρέπει να βγάλω το μικρόφωνο πάλι για μέτρηση και ρύθμιση.
Εγώ αλλαξα 2 λάμπες στο γραφείο και πηρε μπρος ή γεννήτρια στο εξοχικό. Κοίτα να δεις πράγματα.😂🤣

Ρε σοβαρευτείτε λιγο με τις υπερβολές σας. 😂

Reaction score
11.717
Δεν είναι καινούρια. Η παλιά του αδερφού μου είναι, 27 ιντσών ASUS ROG. Πήρε αυτός καινούρια και μου την έδωσε.
Εγώ αλλαξα 2 λάμπες στο γραφείο και πηρε μπρος ή γεννήτρια στο εξοχικό. Κοίτα να δεις πράγματα.😂🤣

Ρε σοβαρευτείτε λιγο με τις υπερβολές σας. 😂
Έχει φαρδιά βάση και απομακρύνθηκε από τον πίσω τοίχο 10 εκατοστά σε σχέση με την άλλη και τώρα είναι σε ευθεία με την ακμή των ηχείων. Τα ηχεία σχεδόν ακουμπάνε το άκρο της. Λογικό είναι να άλλαξε ο ήχος.
Ακούστηκε αμέσως.

Reaction score
17.150
Δεν είναι καινούρια. Η παλιά του αδερφού μου είναι, 27 ιντσών ASUS ROG. Πήρε αυτός καινούρια και μου την έδωσε.

Έχει φαρδιά βάση και απομακρύνθηκε από τον πίσω τοίχο 10 εκατοστά σε σχέση με την άλλη και τώρα είναι σε ευθεία με την ακμή των ηχείων. Τα ηχεία σχεδόν ακουμπάνε το άκρο της. Λογικό είναι να άλλαξε ο ήχος.
Ακούστηκε αμέσως.
Ναι, είναι όμως καινουρια για σένα!Θελουμε να γινουμε κοινωνοί της χαράς σου!

Αστουσ να γράφουν…. :biggrin:
Κάπως περίεργα ακούστηκε αυτό... :tongue: :biggrin:
Στo δικό σου μυαλό. :tongue:

Reaction score
776
Η χαρά ενος "νεου" παιχνιδιού, ειναι παντα χαρα, ειτε αυτο ειναι καινουριο, ειτε μεταχειρισμένο.

Είναι ο παράγοντας του ενθουσιασμού και της αλλαγης που μετράει και προσφέρει κάτι θετικό στην εμπειρια όλων.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds