- Reaction score
- 83.023
πως φαίνεται ότι δεν έχετε Ρομά στη γειτονιά ε?

πως φαίνεται ότι δεν έχετε Ρομά στη γειτονιά ε?
Τους κολλητούς του Μελίδη λες;Ρομά
o Μελίδης πρέπει να νιώθει σαν Έλληνας στο Μπρονξ..Τους κολλητούς του Μελίδη λες;![]()
Σήμερα έπρεπε να μπει το δώρο του Πάσχα.Θα μπεί μην αγχώνεσαι .
Εγώ αλλαξα 2 λάμπες στο γραφείο και πηρε μπρος ή γεννήτρια στο εξοχικό. Κοίτα να δεις πράγματα.Άλλαξα οθόνη monitor στο γραφείο μου και άλλαξε ο ήχος του συστήματος.
Πρέπει να βγάλω το μικρόφωνο πάλι για μέτρηση και ρύθμιση.
Να τη χαίρεσαι Πέτρο!Δειξε μας την.Άλλαξα οθόνη monitor στο γραφείο μου και άλλαξε ο ήχος του συστήματος.
Πρέπει να βγάλω το μικρόφωνο πάλι για μέτρηση και ρύθμιση.
Κάπως περίεργα ακούστηκε αυτό...Να τη χαίρεσαι Πέτρο!Δειξε μας την.![]()
Έχει φαρδιά βάση και απομακρύνθηκε από τον πίσω τοίχο 10 εκατοστά σε σχέση με την άλλη και τώρα είναι σε ευθεία με την ακμή των ηχείων. Τα ηχεία σχεδόν ακουμπάνε το άκρο της. Λογικό είναι να άλλαξε ο ήχος.Εγώ αλλαξα 2 λάμπες στο γραφείο και πηρε μπρος ή γεννήτρια στο εξοχικό. Κοίτα να δεις πράγματα.
Ρε σοβαρευτείτε λιγο με τις υπερβολές σας.![]()
Ναι, είναι όμως καινουρια για σένα!Θελουμε να γινουμε κοινωνοί της χαράς σου!Δεν είναι καινούρια. Η παλιά του αδερφού μου είναι, 27 ιντσών ASUS ROG. Πήρε αυτός καινούρια και μου την έδωσε.
Έχει φαρδιά βάση και απομακρύνθηκε από τον πίσω τοίχο 10 εκατοστά σε σχέση με την άλλη και τώρα είναι σε ευθεία με την ακμή των ηχείων. Τα ηχεία σχεδόν ακουμπάνε το άκρο της. Λογικό είναι να άλλαξε ο ήχος.
Ακούστηκε αμέσως.
Στo δικό σου μυαλό.Κάπως περίεργα ακούστηκε αυτό...![]()
![]()