Αυριο Σαββατο ερχομαι Αθηνα προς προμηθεια του ανωτερω συστηματος! Ποιος την χαρη μου ετσι; Αντε σε νεους μπελαδες μπηκαμε μεχρι να τα στρωσουμε ολα αυτα!!!
Καλό κουβάλημα. Θα είναι και ο μουτζούρης βέβαια εκεί και θα σε βοηθήσει. Φώναζέ τον Γιώργο.
Θα τον καταλάβεις αμέσως. Είναι ενας τύπος που συνεχώς θα σκύβει μπροστά σου!!! :shock: Για... να πιάσει τις κούτες, μην πονηρεύεστε. :mrgreen:
Α ρε παιδες δεν υπαρχει πιο ...(μπιιιιπ) πραγμα απο το να ανοιγεις τις κουτες με τα νεα μηχανηματα! Πηγα κι ηρθα Αθηνα με δυο καφεδες κι ενα σαντουιτς με μια σταση στον Αγ. Κων/νο, απο τις 7 το πρωι ως τις 5 το απογευμα στο δρομο! Τωρα τσιμπαω κατι σπιτι! Μην περιμενετε να σας πω σοβαρες εντυπωσεις για τον απλουστατο λογο οτι πρεπει να κρεμασθει το πανι, συνδεσεις κλπ κλπ. Ωστοσο εγινε μια πρωτη προβολη επι τοιχου παροντων υιου και ανηψιου που ενθουσιασθηκαν ασφαλως (ομοιως και ημεις!). Απο εβδομαδα πιανουμε δουλεια!
ΥΓ Δεν ηταν κανενας Γιωργος εκει μονο ενας αλλος ολιγον ...γκρινιαρης (οχι ο ΑΚ)
Μα, το βασικό μηχάνημα που αγόρασες βρε Λάκη, είναι άπαικτο. Εαν ρυθμιστεί κιόλας και πόσο μάλλον αργότερα που θα έχεις πηγή blue ray-hd, δεν βλέπω να ξαναπατάς σε σινεμά.
Και σκέψου οτι το μηχάνημα που πήρες έχει τα μισά λεφτά απο το δικό μου που πήρα πριν 1 χρόνο και έχει και καλύτερη εικόνα!!!!!!!!!!! Και πάλι καλορύζικα. 8)
VDMX καλοριζικο βρε οχι ...καλορυζικο (δεν ειναι ρυζι!!). Ευχαριστω μα αντε να δουμε ποτε θαρθουν κατι μαστορια για μικροαλλαγες στο σπιτι για να καρφωσω και το πανι, ελπιζω μεχρι την Παρασκευη ναμαι ΟΚ. Παντως λιγο που ειδαμε στον τοιχο (dvd των CREAM) μμμμμμμμμμμμμ!!!!
Αμαν βρε VDMX ασε με να χαρω λιγακι! Λοιπον δοκιμασα προβολη απο τραπεζακι σε 50εκ υψος και απο τραπεζι απο 80εκ. Εξυπηρετικο αλλα πολυ προχειρη λυση. Οποτε "που θα μπει το φωτιστικο οεοοοοοοοοοο;"!!!
Δυστυχως το Σαββατο θαρθει ο ...κουρτινοξυλας οποτε θα βαλω και το πανι κλπ. Αποψε συνεβη το εξης: Προσπαθουσα να ρυθμισω τον προβολεα να λαμβανει τηλεκαναλια μεσω βιντεο και ερτ ντιτζιταλ (μουντιαλ ερχεται), και χαζευα την φοβερη εικονα που ειχε με προβολη πανω σε τοιχο και με καλωδιο 20μ.! Οταν ξαφνικα ακουω πισω μου την συζυγατα να αναφωνει: "πω πω σαν σινεμα ειναι πολυ ωραια" (στα νιατα μας ημασταν πολυ σινεματζηδες και της εμεινε!). Και επειδη δεν ειχα συνδεσει τα ηχεια (ολα ειναι χυμα ακομη) καθοταν ορθια για να βλεπει την εικονα στον προβολεα και να ακουει απο τη τιβι στο αλλο δωματιο!!!Οπως καταλαβαινετε επεσε πανηγυρικα το καστρο! Και φυσικα προβλεπεται θυσια και του...φωτιστικου!!!
Μια απορια ως αδαης ! Το τηλεοπτικο σημα ο προβολεας το αναβαθμιζει και σε τι αναλυση; Γιατι ειδα μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα απο την τηλεοραση.
Λάκη καλορίζικα κι από εμένα! Ο προβολέας δεν αναβαθμίζει την ποιότητα, απλά παίζει το σήμα στη native ανάλυσή του που είναι μεγαλύτερη απ' το σήμα της τηλεόρασης (άρα μπορείς να πεις ότι "αναβαθμίζει" την ανάλυση - βασικά τη μεγαλώνει). Δεν προσθέτει όμως πληροφορία (πού να τη βρει να την προσθέσει. Μάλιστα, επειδή βλέπεις και σε μεγάλη εικόνα οι πιο πολλοί παραπονιούνται ότι βλέπουν χειρότερα τηλεοπτικό σήμα απ' ό,τι στην τηλεόραση γιατί φαίνονται οι ατέλειες καλύτερα! Οπότε μάλλον ο δέκτης σου κάνει την (καλή) δουλειά και όχι ο προβολέας (μια υπόθεση κάνω). Κάτι είπες για ΕΡΤ digital - από εκεί είδες; Ίσως να έχει να κάνει με το (καλύτερο) σήμα που βλέπεις από εκεί. Το θέμα εν τέλει είναι ότι βλέπεις καλύτερα και συνεπώς αυτό έχει σημασία
Ναι ρε παιδια, τεχνικά πως εξηγείται ότι τα χρώματα τηλεοπτικου προγράμματος όταν προβάλλεται από προβολέα χάνουν τόσο πολύ και ξεθωριάζουν? Δεν μιλάω για ποιότητα εικόνας, απλά για την απεικόνιση των χρωμάτων.... Και μάλιστα έχουν διαφορά από κανάλι σε κανάλι... Φταίει η ένταση του τηλεοπτικού σήματος? Πως εξηγείται?
Ειδα και απο ΕΡΤ ψηφιακη (Βραζιλια-Τουρκια κλπ) και αναλογικη (στο ΜΕΓΑ ειχε ενα σηριαλ με μια ομορφη πιτσιρικα με στραβα δοντακια- στο προβολεα φαινονταν!). Και στις δυο περιπτωσεις πολυ καλη αποδοση.Διαβασα οτι τα χρωματα ξεθωριαζουν, αλλοι δεν βλεπουν καθολου καλα.Συνεδεσα τον ΟΡΤΟΜΑ με το βιντεο (πανασονικ 20ετιας)με αποσταση απο τον ενισχυτη κεραιας περι τα 15μ (το καλωδιο ηταν τοσο) και ειχε ελαχιστη μειωση σηματος, τοσο που αναρωτηθηκα μηπως ο προβολεας εχει και ενισχυτη σηματος! Στην τελικη εγκατασταση θα παιρνει σημα απο το DVD-R PANASONIC EH65 που αναμενεται (αν και διαβαζω οτι εχει μετριο δεκτη - θα δουμε). Στην ψηφιακη τα χρωματα ηταν πολυ κορεσμενα στο ποδοσφαιρο (θεμα βιντεο ασφαλως) ενω στα αλλα καναλια καλα. Το "ζουμι" ειναι οτι οι φοβοι μου κατοπιν οσων διαβαζα περι μη καλης αποδοσης τηλεοπτικου σηματος δεν επαληθευτηκαν, κι ετσι θα χαρουμε κι απο εκει θεασεις (και αλλαγη λαμπας συντομα- αυτο η κυρα δεν το ξερει κι ουτε θα το μαθει, οπως κι αααααααλλα πολλα!!!)
Καλοριζικα και απο μενα Lakis
Στο ποδοσφαιρο καταλαβες κανα κολημα στη κινηση?
Συνηθως σε τοσο γρηγορες αλλαγες παρουσιαζονται...
Στο δικο μου αν δεις ποδοσφαιρο το καταλαβαινεις!!!
Εγω βλεπω ομως απο tv tuner μεσο pc οποτε ισως απο εκει να υπαρχει προβλημα...
Παντως στους προβολεις το ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο test κινησης !!!
Maniac οχι κανενα κολλημα στην κινηση στο ποδοσφαιρο. Τελικα αυριο απογευμα θα κρεμασθει και το πανι κανονικα οποτε ναι μεν θα χασουμε την εναρξη του μουντιαλ αλλα για τους αλλους αγωνες ηδη παρηγγειλα τα ...εισιτηρια!!!