ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"!!!

Reaction score
51
Θα ήθελα να επισημάνω πως...η παρουσία σας σε αυτό το thread , σημαίνει και την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και την δυνατότητα σας να μεταβείτε στο ξενοδοχείο τις ανάλογες ημέρες!!!
(Εξαιρούνται βέβαια τα μέλη που δηλώνουν πως δεν μπορούν)!!!

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν δηλώσει οι κάτωθι:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
giotamike
Νίκος Τσαρουχάς
Χρήστος Ακρατόπουλος
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
KELLER XRISTINA
Μάριος Λαζάρου

:lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aπο τον Νικο Κανελλοπουλο ελαβα την ειδοποιηση ως στην αυριανη "Κομπακτ Κλασικη Δισκοθηκη" (9-10 το πρωι) θα γινει η πρωτη κληρωση για το πρωτο ζευγαρι στην οποια εαν θελετε μπορειτε να λαβετε και εσεις μερος.
Μην την χασετε! :wink:

Reaction score
1
Έχω στείλει - εδώ και μέρες - pm με τις απαντήσεις στον κ. Sambalis, αλλά δεν είμαι στη λίστα με τους συμμετέχοντες...

Reaction score
51
zoglair said:
Έχω στείλει - εδώ και μέρες - pm με τις απαντήσεις στον κ. Sambalis, αλλά δεν είμαι στη λίστα με τους συμμετέχοντες...
Είσαι φυσικά, αλλά δεν το ανέφερα ακόμη!!! :lol:
Συνεχίζουμε.....

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν δηλώσει οι κάτωθι:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
giotamike
Νίκος Τσαρουχάς
Χρήστος Ακρατόπουλος
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
KELLER XRISTINA
Μάριος Λαζάρου
xfader
zoglair
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
77
Σε λίγο θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός στην εκπομπή και η κλήρωση λίγο πριν από τις 10.
Μπορειτε να πάρετε μέρος και σ αυτήν τηλεφωνώντας στο 210-34 11 610 και αφήνοντας το ονοματεπώνυμό σας.

Οσο για την κλήρωση στο φόρουμ, ζήτησα από τον Sambalis να την κάνει τη Δευτέρα το πρωί.
Αυτός που θα κερδίσει θα μποορέσει να πάει με την παρέα του στο Νεβρός για 2 μέρες.
Θα πρότεινα να μπείτε στο site του ξενοδοχείου για να το δείτε www.nevros.gr

Reaction score
51
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (κατόπιν και προσωπικής συνενοήσεως με τον Νίκο Κανελλόπουλο) λήγει αύριο Κυριακή βράδυ!!!!!
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να το δηλώσουν μέχρι αύριο στέλνοντας μου και σε PM τις απαντήσεις!!!!

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα το πρωί μέσα απο αυτό το Thread, με την μέθοδο των αριθμών!!!

(Θα υπάρξει μία κρυφή λίστα με τα ονόματα ανακατεμένα και αριθμημένα, η οποία θα σταλεί από εμένα στον Νίκο Κανελλόπουλο, και την Δευτέρα μόλις δημοσιευτεί, το πρώτο μέλος που θα απαντήσει θα επιλέξει έναν αριθμό)!!!! :lol:

Reaction score
51
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!
Εχουν δηλώσει οι κάτωθι μέλη:
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
giotamike
Νίκος Τσαρουχάς
Χρήστος Ακρατόπουλος
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
KELLER XRISTINA
Μάριος Λαζάρου
xfader
zoglair
i.rahiotis

..συνολικά 10 άτομα!!!
Παρακαλώ το πρώτο μέλος που θα δεί το μήνυμα να γράψει ένα νούμερο απο το 1 μέχρι το 10, για τον νικητή.
Την ίδια στιγμή μία τυχαία λίστα με τα ονόματα και αριθμημένη έχει αποσταλεί στον Νίκο Κανελλόπουλο και στον Διονύση Κουτρουμπάνο τον συν-συντονιστή, (μιά και δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό), για να είναι ο διαγωνισμός αληθινός!!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
23
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:

Πάντα τέτοια , πάντα τέτοια !!

Ο τυχερός αριθμός λοιπόν που επέλεξε ο φίλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ είναι το 9 .

Για αν εξακριβώσετε και εσείς την αντικειμενικοτητα της κλήρωσης θα παραθέσω αυτούσιο το PM που μου έστειλε ο Sambalis με την τυχαία αντιστοιχία , ονομάτων κα αριθμών......

And the winner is........

Reaction score
23
Η λίστα με τους διαγωνιζόμενους!!
« Sent to: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ on: Today at 08:14:31 am » Quote Reply Remove

--------------------------------------------------------------------------------
i.rahiotis 1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. 2
giotamike 3
xfader 4
zoglair 5
KELLER XRISTINA 6
Μάριος Λαζάρου 7
Νίκος Τσαρουχάς 8
Χρήστος Ακρατόπουλος 9
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ 10
ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο.......ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ !!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΟΥΟΥΟΥ ΝΤΡΟΠΗ!!!......... :lol: :lol: :lol:

Διονύση, εγώ νόμιζα πως είσαι εντάξει ρε κι εσύ τα έκανες πίτσι πίτσι με τον Γενικό? ΟΥΟΥ ΡΕ!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

- Γενικέ καλά να περάσεις! :lol:

Reaction score
23
Κι ομως ........
Απλά είναι πολυυυυυυυυύ ΤΥΧΕΡΟΣ :shock: :shock:

Αν προσέξετε την ώρα στα Post του sambalis , του PM και του φίλου ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που διάλεξε τον αριθμό θα δείτε πως όλα έγιναν με αντικειμενικότητα!!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κανελλόπουλο για αυτή του την προσφορά!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas