ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη"!!!

Reaction score
51
Γενικά ο γενικός διαγωνισμός της γενικής εκδρομής, γενικεύθηκε!!!!

Θερμά συγχαρητήρια στον Γενικό Γενικώς και γενικότερα!! :D :D :D

Στην περίπτωση που ειδικά ο Γενικός δεν θα μπορέσει να πάει ας το δηλώσει να επαναληφθεί η κλήρωση!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πρέπει πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Νίκο Κανελλόπουλο για την μεγάλη του προσφορά στο avsite.

Επίσης τους Συντονιστές της κατηγορίας για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν.

Σίγουρα δεν περίμενα να κερδίσω ένα τέτοιο δώρο. (Ευχαριστώ Διονύση! :lol: :lol:)

Υ.Γ. 1 Είναι για 2 άτομα έτσι; :wink:

Reaction score
3
Συγχαρητήρια κε Γενικέ.
Για όσους δεν το πιστεύουν, πράγματι εκείνη την ώρα έβλεπα τα καινούργια ποστ και το είδα. Θα ψήφιζα 13, αλλά δεν υπήρχε. 9 μου ήρθε και αυτό έβαλα. Κι 9 είναι αυτοί που θα με γκρινιάζουν.
Πάντως, φέρνω πολύ γούρι στο Γενικό μας.
(Να θυμίσω ποιός τράβηξε το λαχνό για το Kiss 600 στη κοπή της πίττας για το 2006;)
Γι αυτό προσέξτε μη βάλετε κανά BluRay στη κοπή της πίττας το 2007 και προπαντώς μην με αφήσετε να τραβήξω εγώ το λαχνό. Καήκατε :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Συγχαρητήρια κε Γενικέ.
Για όσους δεν το πιστεύουν, πράγματι εκείνη την ώρα έβλεπα τα καινούργια ποστ και το είδα. Θα ψήφιζα 13, αλλά δεν υπήρχε. 9 μου ήρθε και αυτό έβαλα. Κι 9 είναι αυτοί που θα με γκρινιάζουν.
Πάντως, φέρνω πολύ γούρι στο Γενικό μας.
(Να θυμίσω ποιός τράβηξε το λαχνό για το Kiss 600 στη κοπή της πίττας για το 2006;)
Γι αυτό προσέξτε μη βάλετε κανά BluRay στη κοπή της πίττας το 2007 και προπαντώς μην με αφήσετε να τραβήξω εγώ το λαχνό. Καήκατε :lol: :lol: :lol:
Σε έχει στείλει η Θεά Τύχη σε μένα!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
23
« Sent to: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ on: Today at 09:53:42 am »

--------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά και επιβεβαιώνω το αδιάβλητο και αντικειμενικό του διαγωνισμού.
Το ξενοδοχείο ήδη ενημερώθηκε για το όνομα.
Παρακαλούμε τον νικητή να επικοινωνήσει μαζί τους.
Νίκος Κανελλόπουλος
O κ.Κανελλόπουλος επειδή έχει κάποιο πρόβλημα με τον server μου έστειλε πριν από λίγο το πιο πάνω PM ....
Τυχερέ Γενικέ....!!

Reaction score
7
Κωνσταντίνε τουλάχιστον να μας πεις πόσα σου δίνει....:D

Πέρα από την πλάκα συγχαρητήρια τόσο στον αγαπητό Doc όσο και στον Κο.Κανελλόπουλο για τον πολύ όμορφο διαγωνισμό...Σας ευχαριστούμε πολύ :)

ΥΓ.Παραλίγο να το ξεχάσω...Γενικέ μας καλά να περάσεις :)

Reaction score
17.568
Χρηστο,συγχαρητηρια στην τυχη σου! :lol:

Χαιρομαι για σενα και τη συνοδο σου.Περιμενουμε φωτογραφιες.... :)

Reaction score
3
Κωνσταντίνε τουλάχιστον να μας πεις πόσα σου δίνει....
Και να ήθελε δεν μπορεί να μου δώσει τίποτα, είναι απασχολημένος με το να ευχαριστεί ολημερίς και ολονυχτίς τη Θεά Τύχη που έγινα μέλος στο site και η τύχη του χαμογελάει (για 2η φορά). :lol: :lol: :lol:
Και το αστείο είναι πως στον εαυτό μου είμαι ολίγον τι γκαντέμης, αντίθετα για τους άλλους είμαι γουρλής.

Reaction score
51
Μόλις έλαβα μήνυμα απο τον Χρήστο Ακρατόπουλο, και ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να πάει στην εκδρομή-δώρο!!!!

Χρήστο κρίμα, είναι γεγονός πλέον πως στον κυκεώνα που όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε μπλέξει, δεν μένει χρόνος για μία προσωπική στιγμή ανάπαυσης ανάπαυλας ή και ανάσας!!!!! :( :( :(

Παρακαλώ το επόμενο μέλος που θα δεί το μήνυμα να ψηφίσει ένα νούμερο από το 1 μέχρι το 9!!!!!!
Φυσικά έχει σταλλεί καινούργια σειρά αριθμημένη στον Νίκο Κανελλόπουλο και στον Διονύση Κουτρουμπάνο!!!!

Reaction score
7
Εκ μέρους του Κύριου Κανελλόπουλου δημοσιεύω το κάτοθι μήνυμα:

And the winner is.... Μάριος Λαζάρου
σε αντικατάσταση του Χρ. Ακρατόπουλου σύμφωνα με την παρακάτω λίστα του Sambalis:
.rahiotis 1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. 2
Νίκος Τσαρουχάς 3
Μάριος Λαζάρου 4
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ 5
zoglair 6
xfader 7
KELLER XRISTINA 8
giotamike 9

Νίκος Κανελλόπουλος
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω ξανά τόσο τον Κύριο Κανελλόπουλο όσο και τον καλό μας Συντονιστή Γιώργο Σαμπάλη τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για όλα τα καλούδια που μας προσφέρουν κατά καιρούς!!! :D :D

Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ...

Φιλικά
Μάριος Λαζάρου

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Sambalis said:
Μόλις έλαβα μήνυμα απο τον Χρήστο Ακρατόπουλο, και ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να πάει στην εκδρομή-δώρο!!!!

Χρήστο κρίμα, είναι γεγονός πλέον πως στον κυκεώνα που όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε μπλέξει, δεν μένει χρόνος για μία προσωπική στιγμή ανάπαυσης ανάπαυλας ή και ανάσας!!!!! :( :( :(

Παρακαλώ το επόμενο μέλος που θα δεί το μήνυμα να ψηφίσει ένα νούμερο από το 1 μέχρι το 9!!!!!!
Φυσικά έχει σταλλεί καινούργια σειρά αριθμημένη στον Νίκο Κανελλόπουλο και στον Διονύση Κουτρουμπάνο!!!!
Υπολόγιζα να πάω το Σ/Κ που μας έρχεται αλλά δυστυχώς προέκυψε σοβαρή δουλειά... με δεδομένο ότι τα 2 επόμενα Σ/Κ ήταν κλεισμένα δεν μπορούσα να ρισκάρω κάτι να τύχει το τελευταίο Σ/Κ του Οκτωβρίου και το δώρο να πάει τζάμπα...

Μάριε έχεις πολύ μεγάλες ευθύνες! Πρέπει να με αντικαταστήσεις επάξια! Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις!!! :wink: :wink: :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas