- Reaction score
- 23
Ρε συ Γενικέ , πολύ κραξιμο έπεσε από τα ...φιλαράκια σου!!

Σε έχει στείλει η Θεά Τύχη σε μένα!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Συγχαρητήρια κε Γενικέ.
Για όσους δεν το πιστεύουν, πράγματι εκείνη την ώρα έβλεπα τα καινούργια ποστ και το είδα. Θα ψήφιζα 13, αλλά δεν υπήρχε. 9 μου ήρθε και αυτό έβαλα. Κι 9 είναι αυτοί που θα με γκρινιάζουν.
Πάντως, φέρνω πολύ γούρι στο Γενικό μας.
(Να θυμίσω ποιός τράβηξε το λαχνό για το Kiss 600 στη κοπή της πίττας για το 2006
Γι αυτό προσέξτε μη βάλετε κανά BluRay στη κοπή της πίττας το 2007 και προπαντώς μην με αφήσετε να τραβήξω εγώ το λαχνό. Καήκατε![]()
![]()
![]()
O κ.Κανελλόπουλος επειδή έχει κάποιο πρόβλημα με τον server μου έστειλε πριν από λίγο το πιο πάνω PM ....« Sent to: ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ on: Today at 09:53:42 am »
--------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά και επιβεβαιώνω το αδιάβλητο και αντικειμενικό του διαγωνισμού.
Το ξενοδοχείο ήδη ενημερώθηκε για το όνομα.
Παρακαλούμε τον νικητή να επικοινωνήσει μαζί τους.
Νίκος Κανελλόπουλος
Και να ήθελε δεν μπορεί να μου δώσει τίποτα, είναι απασχολημένος με το να ευχαριστεί ολημερίς και ολονυχτίς τη Θεά Τύχη που έγινα μέλος στο site και η τύχη του χαμογελάει (για 2η φορά).Κωνσταντίνε τουλάχιστον να μας πεις πόσα σου δίνει....
Με την σειρά μου να ευχαριστήσω ξανά τόσο τον Κύριο Κανελλόπουλο όσο και τον καλό μας Συντονιστή Γιώργο Σαμπάλη τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για όλα τα καλούδια που μας προσφέρουν κατά καιρούς!!!And the winner is.... Μάριος Λαζάρου
σε αντικατάσταση του Χρ. Ακρατόπουλου σύμφωνα με την παρακάτω λίστα του Sambalis:
.rahiotis 1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. 2
Νίκος Τσαρουχάς 3
Μάριος Λαζάρου 4
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ 5
zoglair 6
xfader 7
KELLER XRISTINA 8
giotamike 9
Νίκος Κανελλόπουλος
Υπολόγιζα να πάω το Σ/Κ που μας έρχεται αλλά δυστυχώς προέκυψε σοβαρή δουλειά... με δεδομένο ότι τα 2 επόμενα Σ/Κ ήταν κλεισμένα δεν μπορούσα να ρισκάρω κάτι να τύχει το τελευταίο Σ/Κ του Οκτωβρίου και το δώρο να πάει τζάμπα...Sambalis said:Μόλις έλαβα μήνυμα απο τον Χρήστο Ακρατόπουλο, και ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να πάει στην εκδρομή-δώρο!!!!
Χρήστο κρίμα, είναι γεγονός πλέον πως στον κυκεώνα που όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε μπλέξει, δεν μένει χρόνος για μία προσωπική στιγμή ανάπαυσης ανάπαυλας ή και ανάσας!!!!!![]()
![]()
Παρακαλώ το επόμενο μέλος που θα δεί το μήνυμα να ψηφίσει ένα νούμερο από το 1 μέχρι το 9!!!!!!
Φυσικά έχει σταλλεί καινούργια σειρά αριθμημένη στον Νίκο Κανελλόπουλο και στον Διονύση Κουτρουμπάνο!!!!