- Reaction score
- 8
Το κανω, αλλα δεν γινετε....................:125:με firefox,
πηγαινεις στο εργαλεια--->επιλογες--->φραγη αναδυομενων παραθυρων
...και δεν ξαναβρισκεις μπροστα σου το ενοχλητικο μηνυμα της kef
Το κανω, αλλα δεν γινετε....................:125:με firefox,
πηγαινεις στο εργαλεια--->επιλογες--->φραγη αναδυομενων παραθυρων
...και δεν ξαναβρισκεις μπροστα σου το ενοχλητικο μηνυμα της kef
H αληθεια ειναι οτι οντως ειναι επιμονο το ατιμο ...:125: :142:Το κανω, αλλα δεν γινετε....................:125:
To απλο το ξερουμε....:137:Παιδια ειναι πιο απλο..
Ανοιξτε το site και αφου βγει η KEF... ... κλειστε την και καντε κλικ στο "forum" για να βγει η σελιδα
με τις κατηγοριες των τοπικ... εεε καντε bookmark αυτη τη σελιδα... και τελος η KEF...
εκτος και αν θελετε να βλεπετε βπαντα την αρχικη σελιδα... οποτε θα βλεπετε και την KEF...
:142: :142: :142:Τέτοιες τακτικές διώχνουν υποψήφια μέλη και όχι τα μέλη.. ποροσκοπικά δεν με ενόχλησε και ούτε τη είδα.. είναι και η οικονομική κρίση άστα να πάνε..
Παιδια ειναι πιο απλο..
Ανοιξτε το site και αφου βγει η KEF... :109:... κλειστε την και καντε κλικ στο "forum" για να βγει η σελιδα
με τις κατηγοριες των τοπικ... εεε καντε bookmark αυτη τη σελιδα... και τελος η KEF...
εκτος και αν θελετε να βλεπετε βπαντα την αρχικη σελιδα... οποτε θα βλεπετε και την KEF...:107:
Με firefox , κατεβαζεις το noscript (http://noscript.net/) , ουτως η αλλως απαραιτητο εργαλειο ασφαλειας . Κανεις forbit avsite.gr και δεν εχεις popup......ειπες χακερια και με γαργαλισες....To απλο το ξερουμε....:137:
Ψαχνουμε τη hackerια να βλεπουμε την πρωτη σελιδα χωρις το κεφατο παραθυρι...:138:
Ηackers ολου του κοσμου ενωθειτε...μπορουμε !! :205:
:138:
Αυτό που αισθάνομαι είναι μάλλον βαρύ για να στο πω, και δε θα στο πω προς χάριν κάποιων άλλων, και όχι για χάρη σου. Ως εκ τούτου, μάθε απλώς πως είσαι οικτρά πεπλανημένος, αν νομίζεις ότι άτομα σαν τον μικρό Τσαρουχά δεν μπορούν να πιάσουν το «νόημα» των γραπτών σου – και σιγά την αρχαΐζουσα δηλαδή. Αυτό που για σένα είναι διαδικασία δυνάμει μακρόχρονη, ενδεχομένως πολύχρονη, επίπονη και αμφιβόλου αποτελέσματος, για τον Τσαρουχά είναι απλώς σαν να πίνει μισό ποτήρι νερό. Βλέπεις, η Φύση είναι άδικη.Nικο σταματω εδω... ειναι σαφες... οτι δεν επιασες ουτε το νοημα ουτε τις γραψιμο μου...
Αν με ηξερες απο κοντα ... θα ηξερες οτι οι αρχες μου αλλα και η ηλικια μου αλλα και η μορφωση μου
μου απαγορευουν να χρησιμοποιησω τετοιου ειδους εκφρασεις και αποψεις για τους admin ενος φορουμ
μιας και εχω αντιστοιχα καθηκοντα σε αλλο φορουμ και σεβομαι απολυτα τη δουλεια σας.
Σε καλω λοιπόν να αποσυρεις ΑΜΕΣΑ κανοντας χρηση των δικαιωματων του admin την παραπανω φραση σου
καθοσον δεν εχει καμμια σχεση με μενα.
Δεχομαι οτι εκανα "σκληρη" κριτικη ... ομως ΔΕΝ σας εβρισα ... γιαυτο και ζητω να σβησεις την παραπανω φραση
μιας και δεν με εκφραζει....
Σου ευχομαι το καλυτερο και καλες γιορτες
Αυτό που αισθάνομαι είναι μάλλον βαρύ για να στο πω, και δε θα στο πω προς χάριν κάποιων άλλων, και όχι για χάρη σου. Ως εκ τούτου, μάθε απλώς πως είσαι οικτρά πεπλανημένος, αν νομίζεις ότι άτομα σαν τον μικρό Τσαρουχά δεν μπορούν να πιάσουν το «νόημα» των γραπτών σου – και σιγά την αρχαΐζουσα δηλαδή. Αυτό που για σένα είναι διαδικασία δυνάμει μακρόχρονη, ενδεχομένως πολύχρονη, επίπονη και αμφιβόλου αποτελέσματος, για τον Τσαρουχά είναι απλώς σαν να πίνει μισό ποτήρι νερό. Βλέπεις, η Φύση είναι άδικη.
Δεδομένου, δε, πως εγώ προσωπικά δεν ξεχνώ ποτέ, ποτέ και τίποτε, μάθε επίσης, πως αφού εντός των αντιστοίχων καθηκόντων σου, όπως λες, σε άλλο φόρουμ, προφανώς του insomnia.gr – ας μην κρυβόμαστε, περιλαμβάνεται και η επιλογή και συνεργασία κάτι ατόμων σαν τον paredwse, και οι αρχές σου, και η μόρφωσή σου, τελούν εκ των πραγμάτων εν αμφιβόλω. Eν αμφιβόλω. Και, ώ!, της μεγίστης ατυχίας!, στα πενήντα ένα σου, είναι μάλλον αργά να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Είπα να δώσω τόπο στην οργή, αλλά εκείνο το "ΑΜΕΣΑ" δε μ' αφήνει. Άιντε, χρονιάρες μέρες...
Πολυ σωστα τα ανεφερες ... απλα να προσθεσω οτι ο Κιουμπρικ επιθυμουσε ο τιτλος του Υπολογιστη....
O HAL ήταν ο υπερυπολογιστής του διαστημοπλοίου Discovery στην κλασσική ταινία 2001: A Space Odyssey όπου αποκτά "συνείδηση" και αποφασίζει να προστατέψει το ταξίδι... με όποιο ανθρώπινο κόστος.
HAL (Heuristically programmed ALgorithmic Computer) is an artificial intelligence, the sentient on-board computer of the spaceship Discovery. HAL is depicted as being capable not only of speech recognition, facial recognition, and natural language processing, but also lip reading, art appreciation, interpreting emotions, expressing emotions, reasoning, and chess, in addition to maintaining all systems on an interplanetary voyage.
Επίσης, το όνομα του είναι εμπνευσμένο από το όνομα της IBM χρησιμοποιώντας ακριβώς τα προηγούμενα γράμματα του αλφαβήτου!
H (I), A (B), L (M) :113: