ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Reaction score
8
με firefox,

πηγαινεις στο εργαλεια--->επιλογες--->φραγη αναδυομενων παραθυρων

...και δεν ξαναβρισκεις μπροστα σου το ενοχλητικο μηνυμα της kef
Το κανω, αλλα δεν γινετε....................:125:

Reaction score
73
Παιδια ειναι πιο απλο..
Ανοιξτε το site και αφου βγει η KEF... :109:... κλειστε την και καντε κλικ στο "forum" για να βγει η σελιδα
με τις κατηγοριες των τοπικ... εεε καντε bookmark αυτη τη σελιδα... και τελος η KEF...
εκτος και αν θελετε να βλεπετε βπαντα την αρχικη σελιδα... οποτε θα βλεπετε και την KEF...:107:

Reaction score
1.213
Παιδια ειναι πιο απλο..
Ανοιξτε το site και αφου βγει η KEF... ... κλειστε την και καντε κλικ στο "forum" για να βγει η σελιδα
με τις κατηγοριες των τοπικ... εεε καντε bookmark αυτη τη σελιδα... και τελος η KEF...
εκτος και αν θελετε να βλεπετε βπαντα την αρχικη σελιδα... οποτε θα βλεπετε και την KEF...
To απλο το ξερουμε....:137:

Ψαχνουμε τη hackerια να βλεπουμε την πρωτη σελιδα χωρις το κεφατο παραθυρι...:138:

Ηackers ολου του κοσμου ενωθειτε...μπορουμε !! :205:

:138:

Reaction score
0
Τέτοιες τακτικές διώχνουν υποψήφια μέλη και όχι τα μέλη.. ποροσκοπικά δεν με ενόχλησε και ούτε τη είδα.. είναι και η οικονομική κρίση άστα να πάνε..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664
Απάντηση: Re: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Τέτοιες τακτικές διώχνουν υποψήφια μέλη και όχι τα μέλη.. ποροσκοπικά δεν με ενόχλησε και ούτε τη είδα.. είναι και η οικονομική κρίση άστα να πάνε..
:142: :142: :142:
Πως το κατάφερες; Έβγαλες καινούργια λέξη!!!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Παιδια ειναι πιο απλο..
Ανοιξτε το site και αφου βγει η KEF... :109:... κλειστε την και καντε κλικ στο "forum" για να βγει η σελιδα
εκτος και αν θελετε να βλεπετε βπαντα την αρχικη σελιδα... οποτε θα βλεπετε και την KEF...:107:

Δημήτρη προτιμώ να ανοίγει πρώτα το portal, ακόμα και αν χρειάζεται ένα κλικ παραπάνω για να κλείσει η διαφήμιση.
Και ο λόγος είναι ότι το portal όπως το έχει φτιάξει ο Νικόλας (Zoglair) είναι ένα κόσμημα και βεβαίως μοναδικό.
Ανοίγω πάντα το portal γιατί κάθε φορά υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως κάποιος παιδεύεται καθημερινά για το τεχνικό κομμάτι του forum μας!!! :126:

Reaction score
10
To απλο το ξερουμε....:137:

Ψαχνουμε τη hackerια να βλεπουμε την πρωτη σελιδα χωρις το κεφατο παραθυρι...:138:

Ηackers ολου του κοσμου ενωθειτε...μπορουμε !! :205:

:138:
Με firefox , κατεβαζεις το noscript (http://noscript.net/) , ουτως η αλλως απαραιτητο εργαλειο ασφαλειας . Κανεις forbit avsite.gr και δεν εχεις popup......ειπες χακερια και με γαργαλισες....

Reaction score
1
Το avsite χρησιμοποιεί javascript όχι μόνον για το popup της KEF, αλλά και για τα δικά του popup menus, καθώς και σε διάφορες λειτουργίες όπως στο login, την εμφάνιση των συνημμένων, τον editor, το User Cp, κλπ.

Αν δεν σας ενοχλεί να έχετε δυσλειτουργία τόσο στο avsite όσο και στο 99% των sites του πλανήτη, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη javascript. Δεν χρειάζεστε καν το plugin που προτείνει ο "hacker" oppohellas. Υπάρχει επιλογή στα settings του browser.

Reaction score
3
Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Αυτό το "plugin" σαν ήχος μου θυμίζει την ποντιακή λέξη "πλακίν" = πλάκα, "μεγάλη πέτρα", η οποία κάθεται σε συγκεκριμμένη θέση...

Εξ ου και ο γνωστός ποντιακός γλωσσοδέτης ο οποίος λέει:
"Ο Άρκον σο πλακίν, αρκοποδαροπλακοπατεί και πάει..."
Φιλικά...

Υ.Γ. (Δοκιμάστε να πείτε όλη τη φράση γρήγορα...)
Άρκον= Αρκούδα
σο= στο

Reaction score
3
Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Πάντως παιδιά...
ανεξάρτητα από αυτά, εάν κάποτε αποφασίσω να πάρω ηχεία για Home Theater ...
και με γνώμονα την ποιότητα... μάλλον θα σκεφτώ σοβαρά και την επιλογή που λέγεται KEF...

Reaction score
5
Υπάρχει λύση για κάποιον που προβληματίζεται με τέτοιου είδους διαφημίσεις. Είναι ένα helper ενός addon του firefox (!). Αλλά, όπως έχουμε πει, no ads, no honey, που σημαίνει ότι για να απολαμβάνουμε ένα γρήγορο avsite έχουμε ανάγκη τις διαφημίσεις. Για την ακρίβεια, το περισσότερο περιεχόμενο που διαβάζουμε δωρεάν στο internet είναι επειδή υπάρχουν οι διαφημίσεις. Μην τις δαιμονοποιούμε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.002
Nικο σταματω εδω... ειναι σαφες... οτι δεν επιασες ουτε το νοημα ουτε τις γραψιμο μου...

Αν με ηξερες απο κοντα ... θα ηξερες οτι οι αρχες μου αλλα και η ηλικια μου αλλα και η μορφωση μου
μου απαγορευουν να χρησιμοποιησω τετοιου ειδους εκφρασεις και αποψεις για τους admin ενος φορουμ
μιας και εχω αντιστοιχα καθηκοντα σε αλλο φορουμ και σεβομαι απολυτα τη δουλεια σας.

Σε καλω λοιπόν να αποσυρεις ΑΜΕΣΑ κανοντας χρηση των δικαιωματων του admin την παραπανω φραση σου
καθοσον δεν εχει καμμια σχεση με μενα.

Δεχομαι οτι εκανα "σκληρη" κριτικη ... ομως ΔΕΝ σας εβρισα ... γιαυτο και ζητω να σβησεις την παραπανω φραση
μιας και δεν με εκφραζει....

Σου ευχομαι το καλυτερο και καλες γιορτες
Αυτό που αισθάνομαι είναι μάλλον βαρύ για να στο πω, και δε θα στο πω προς χάριν κάποιων άλλων, και όχι για χάρη σου. Ως εκ τούτου, μάθε απλώς πως είσαι οικτρά πεπλανημένος, αν νομίζεις ότι άτομα σαν τον μικρό Τσαρουχά δεν μπορούν να πιάσουν το «νόημα» των γραπτών σου – και σιγά την αρχαΐζουσα δηλαδή. Αυτό που για σένα είναι διαδικασία δυνάμει μακρόχρονη, ενδεχομένως πολύχρονη, επίπονη και αμφιβόλου αποτελέσματος, για τον Τσαρουχά είναι απλώς σαν να πίνει μισό ποτήρι νερό. Βλέπεις, η Φύση είναι άδικη.

Δεδομένου, δε, πως εγώ προσωπικά δεν ξεχνώ ποτέ, ποτέ και τίποτε, μάθε επίσης, πως αφού εντός των αντιστοίχων καθηκόντων σου, όπως λες, σε άλλο φόρουμ, προφανώς του insomnia.gr – ας μην κρυβόμαστε, περιλαμβάνεται και η επιλογή και συνεργασία κάτι ατόμων σαν τον paredwse, και οι αρχές σου, και η μόρφωσή σου, τελούν εκ των πραγμάτων εν αμφιβόλω. Eν αμφιβόλω. Και, ώ!, της μεγίστης ατυχίας!, στα πενήντα ένα σου, είναι μάλλον αργά να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Είπα να δώσω τόπο στην οργή, αλλά εκείνο το "ΑΜΕΣΑ" δε μ' αφήνει. Άιντε, χρονιάρες μέρες...

Reaction score
73
Αυτό που αισθάνομαι είναι μάλλον βαρύ για να στο πω, και δε θα στο πω προς χάριν κάποιων άλλων, και όχι για χάρη σου. Ως εκ τούτου, μάθε απλώς πως είσαι οικτρά πεπλανημένος, αν νομίζεις ότι άτομα σαν τον μικρό Τσαρουχά δεν μπορούν να πιάσουν το «νόημα» των γραπτών σου – και σιγά την αρχαΐζουσα δηλαδή. Αυτό που για σένα είναι διαδικασία δυνάμει μακρόχρονη, ενδεχομένως πολύχρονη, επίπονη και αμφιβόλου αποτελέσματος, για τον Τσαρουχά είναι απλώς σαν να πίνει μισό ποτήρι νερό. Βλέπεις, η Φύση είναι άδικη.

Δεδομένου, δε, πως εγώ προσωπικά δεν ξεχνώ ποτέ, ποτέ και τίποτε, μάθε επίσης, πως αφού εντός των αντιστοίχων καθηκόντων σου, όπως λες, σε άλλο φόρουμ, προφανώς του insomnia.gr – ας μην κρυβόμαστε, περιλαμβάνεται και η επιλογή και συνεργασία κάτι ατόμων σαν τον paredwse, και οι αρχές σου, και η μόρφωσή σου, τελούν εκ των πραγμάτων εν αμφιβόλω. Eν αμφιβόλω. Και, ώ!, της μεγίστης ατυχίας!, στα πενήντα ένα σου, είναι μάλλον αργά να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Είπα να δώσω τόπο στην οργή, αλλά εκείνο το "ΑΜΕΣΑ" δε μ' αφήνει. Άιντε, χρονιάρες μέρες...

Λυπαμαι γιαυτο το γραπτό που "κοσμεί" το φορουμ αυτό...

Δεν εχω καμμια σχέση με το insomnia.gr και δεν γνωριζω το μέλος που αναφερεις...

(Αν ψαξεις τι σημαινει το HAL9000 θα καταλαβεις γιατι πολλοι χρηστες σε ολον τον κοσμο το χρησιμοποιουν
... αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο ατομο και εχουν τις ιδιες αποψεις και πρακτικες...)

Ειναι τοσο επιθετικό και προσβλητικο το υφος σου που απαξιω να σου απαντησω... γιατι δεν το αξιζεις... Απλα λυπαμαι
που απευθυνεσαι με τετοιον τροπο σε ανθρωπο που ουτε ξερεις ουτε θα μαθεις ποτε....

ααα και κατι αλλο... Φυσικα οι απειλες σου (τυπου δεν ξεχνω.. κλπ) δεν με αφορουν... αυτο το υφακι εκει που πιανει..

Το θεμα που ξεκινησα λυθηκε με τον καλυτερο τροπο με το κ. Τσαρουχά οπότε απο μενα τελος..

Εσενα ουτε θελω να σε ξερω... ειναι φανερό οτι εισαι εκτός οριων.... σωστης ιντερνετικης συμπεριφορας
συμπεριφορα που τιμω πολλα χρονια τωρα...

Αλλα και παλι θα σου ευχηθω... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.002
Λοιπόν, όπως με βεβαιώνουν, το πρόσωπο που φέρεται μέσα στο avsite με το ψευδώνυμο HAL9000, δεν έχει σχέση με το πρόσωπο που νόμιζα. Ως εκ τούτου, ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και ανακαλώ. Να με συγχωρείτε, εγώ φταίω. Έχω σιχαθεί την επιτήδευση. Από τότε που είμαι ανοικτά ο εαυτός μου, όλα είναι καλύτερα και πιο εύκολα. Par conséquent, la malédiction c'est moi.

Reaction score
73
Η δημοσια συγνωμη θελει θαρρος για να εκφραστει...
Δεχομαι τις εξηγησεις σου αγαπητε συνφορουμιτη και τη συγνωμη σου .... Ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Τα γραπτα μου δεν ειχαν επιτηδευση απλα επειδη ξερω ποσα κρυβει το πληκτρολογιο και η οθονη
προσπαθω οταν πρεπει να γραφω τυπικα και αμεσα. Τελος παντων δεν εχει σημασια, σκοπος του φορουμ
να περναμε καλα και να ανταλλασουμε πληροφοριες και εμπειριες...

Το κακο με το username μου ειναι οτι ειναι πολυ δημοφιλες στους φιλους της Λογοτεχνιας της Επιστ. Φαντασιας
και κυριως του εργου του Αρθ. Κλαρκ οποτε παντα υπαρχει περιπτωση παρεξηγησης.

Reaction score
19
Και μιας το θέμα πήρε άλλη τροπή, ας δούμε ποιος είναι επιτέλους ο HAL9000 :138:

O HAL ήταν ο υπερυπολογιστής του διαστημοπλοίου Discovery στην κλασσική ταινία 2001: A Space Odyssey όπου αποκτά "συνείδηση" και αποφασίζει να προστατέψει το ταξίδι... με όποιο ανθρώπινο κόστος.

HAL (Heuristically programmed ALgorithmic Computer) is an artificial intelligence, the sentient on-board computer of the spaceship Discovery. HAL is depicted as being capable not only of speech recognition, facial recognition, and natural language processing, but also lip reading, art appreciation, interpreting emotions, expressing emotions, reasoning, and chess, in addition to maintaining all systems on an interplanetary voyage.

Επίσης, το όνομα του είναι εμπνευσμένο από το όνομα της IBM χρησιμοποιώντας ακριβώς τα προηγούμενα γράμματα του αλφαβήτου!

H (I), A (B), L (M) :113:

Reaction score
73
....

O HAL ήταν ο υπερυπολογιστής του διαστημοπλοίου Discovery στην κλασσική ταινία 2001: A Space Odyssey όπου αποκτά "συνείδηση" και αποφασίζει να προστατέψει το ταξίδι... με όποιο ανθρώπινο κόστος.

HAL (Heuristically programmed ALgorithmic Computer) is an artificial intelligence, the sentient on-board computer of the spaceship Discovery. HAL is depicted as being capable not only of speech recognition, facial recognition, and natural language processing, but also lip reading, art appreciation, interpreting emotions, expressing emotions, reasoning, and chess, in addition to maintaining all systems on an interplanetary voyage.

Επίσης, το όνομα του είναι εμπνευσμένο από το όνομα της IBM χρησιμοποιώντας ακριβώς τα προηγούμενα γράμματα του αλφαβήτου!

H (I), A (B), L (M) :113:
Πολυ σωστα τα ανεφερες ... απλα να προσθεσω οτι ο Κιουμπρικ επιθυμουσε ο τιτλος του Υπολογιστη
να ηταν ΙΒΜ-9000 ... ΑΛΛΑ η ΙΒΜ δεν εδωσε την άδεια Βλακωδως γιατι φοβηθηκε να μη φανει
οτι τα προιοντα της θα εχουν προβλημα... καθοσον ΔΕΝ καταλαβε το σεναριο ... η το ειδε πολυ επιδερμικα.

Αν δειτε το εργο προσεκτικα οπως και τα επομενα θα δειτε οτι ο ΗΑL-9000 δεν εκανε του κεφαλιου του
Αλλα εδρασε οπως τον πραγραμματισαν. Ακομα μια "μακρινη ματια" του Αρθ. Κλαρκ... η τεχνητη νοημοσυνη.

Ο HAL-9000 ειχε επιμελως προγραμματιστει να επιτελεσει μια αποστολη οπου οι πιλοτοι ηταν ... απλα
αναλωσιμοι αν η αποστολη δεν πηγαινε έτσι οπως το ηθελε το κεντρο αποφασεων στη Γη.

Εν κατακλειδι... η προσεχτικη ματια στην δραση του HAL-9000 δειχνει οτι δεν χαλασε... απλα
λειτουργησε προς μια πιθανη συμπεριφορά στα πλαισια της τεχνητης νοημοσυνης που ειχε
σαν αρμοδιοτητες... Εβαλε την τυχη της αποστολης πανω απο τους αναλωσιμους.

Ο ΗΑL-9000 στην περιπτωση αυτη δεν ειναι ρομποτ που υπακουει στους 3 νομους της ρομποτικης
οπως εκφραστηκαν απο το διδυμο ΚΛΑΡΚ-ΑΣΙΜΟΦ με κυριαρχο στοχο την προστασια της ανθρωπινης ζωης
ΑΛΛΑ ειναι "σκεπτομενος - ανθρωπος" γιατι ετσι προγραμματιστηκε...

Ολα αυτα λοιπον ΔΕΝ τα προσμετρησαν στην τοτε ΙΒΜ για να επιτρεψουν το λογοτυπο ΙΒΜ-9000
η καποιο αλλο ΙΒΜ-****

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads