- Reaction score
- 3
Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Πάντα ομόνοια και αγάπη στο φόρουμ μας!
Πάντα ομόνοια και αγάπη στο φόρουμ μας!
Συμφωνώ και επαυξάνω.Μιας και το ανέφερες έχω παρατηρήσει ότι το δεξί close δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Ας το ελέγξει κάποιος συντονιστής για να διορθωθεί το πρόβλημα.
Χαχαχα +1.Προτείνω να τοποθετηθούν στη διαφήμηση του φόρουμ μας, πολύ περισσότερα CLOSE ,στα οποία μάλιστα, θα αλλάζει κάποιος τον διακόπτη συνεχώς και κάθε φορά, έτσι ώστε να έχει περισσότερη πλάκα...
Θα το παίζουμε εδώ παπάς... εκεί παπάς...
Και όποιος το βρίσκει...
...θα κερδίζει μία είσοδο στο φόρουμ!:126:
Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τον server που έχουμε και τις "ανέσεις" που απολαμβάνουμε στο avsite.gr
Παιδιά τι γίνεται?Το δεξί close ακόμα έχει πρόβλημα!!!Πατάω να κλείσει και δεν κλείνει. Μόνο σε ενα συγκεκριμένο Pixel πιάνει ο cursor.
Δηλαδή το να πατήσεις το αριστερό close αντί για το δεξί αποτελεί ταλαιπωρία για σένα???Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούμαστε ! ! !
Γιώργο, δεν νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί γι αυτό το θέμα.Δηλαδή το να πατήσεις το αριστερό close αντί για το δεξί αποτελεί ταλαιπωρία για σένα???
Δε λέω ότι είναι κάτι σωστό προφανώς έχει ξεχαστεί αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ε?? :126:
και ομως τα μενου των σελιδων στα αριστερα μπαινουν.όπως κι εγώ αφού οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες και το αριστερό δεν τους βολεύει.