ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Reaction score
3
Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Προτείνω να τοποθετηθούν στη διαφήμηση του φόρουμ μας, πολύ περισσότερα CLOSE ,στα οποία μάλιστα, θα αλλάζει κάποιος τον διακόπτη συνεχώς και κάθε φορά, έτσι ώστε να έχει περισσότερη πλάκα...
Θα το παίζουμε εδώ παπάς... εκεί παπάς...

Και όποιος το βρίσκει...

...θα κερδίζει μία είσοδο στο φόρουμ!:126:

Reaction score
2
Μιας και το ανέφερες έχω παρατηρήσει ότι το δεξί close δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Ας το ελέγξει κάποιος συντονιστής για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Reaction score
3

Δεν είναι λάθος... παίζει το ρόλο του παραπλανητικού καμουφλάζ...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Μιας και το ανέφερες έχω παρατηρήσει ότι το δεξί close δεν ανταποκρίνεται όπως πρέπει. Ας το ελέγξει κάποιος συντονιστής για να διορθωθεί το πρόβλημα.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Και δεν μπορείς ούτε με το πληκτρολόγιο να το κλείσεις.
Κάντε κάτι και γι αυτούς που χειρίζονται τον Η/Υ με το πληκτρολόγιο :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Προτείνω να τοποθετηθούν στη διαφήμηση του φόρουμ μας, πολύ περισσότερα CLOSE ,στα οποία μάλιστα, θα αλλάζει κάποιος τον διακόπτη συνεχώς και κάθε φορά, έτσι ώστε να έχει περισσότερη πλάκα...
Θα το παίζουμε εδώ παπάς... εκεί παπάς...

Και όποιος το βρίσκει...

...θα κερδίζει μία είσοδο στο φόρουμ!:126:
Χαχαχα +1.

Reaction score
3

Εεε... ναί βρε παιδιά, ο σκοπός είναι να έχει και λίγο ενδιαφέρον η πρόσβαση...

Reaction score
3

Καλό θα είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό, γιατί λειτουργεί και αποτρεπτικά για την σύνδεση ενός μέλους και πολύ περισσότερο για τα καινούργια μέλη.
Άλλωστε η χρησιμότητά του εξαντλείται με την εμφάνισή του. Η δυσκολία στο κλείσιμο δεν έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα, απεναντίας το αντίθετο.

Reaction score
3

Δυστυχώς, ισχύει αυτό που λένε... "Τα αγαθά κόποις κτώνται".

Ερμηνεία λέξεων:

Αγαθά: Φόρουμ
Κόποις: Προσπάθεια εισόδου
Κτώνται: Η απόλαυση στο να είναι κανείς ενεργό μέλος.

Reaction score
2
Παιδιά τι γίνεται?Το δεξί close ακόμα έχει πρόβλημα!!!Πατάω να κλείσει και δεν κλείνει. Μόνο σε ενα συγκεκριμένο Pixel πιάνει ο cursor.

Reaction score
3

Μόνο που δεν βλέπω καμιά εξέλιξη στο θέμα και με ανησυχεί.....
Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούμαστε ! ! !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να "υπάρχουμε" παρά μόνο μέσω της διαφήμισης...

Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τον server που έχουμε και τις "ανέσεις" που απολαμβάνουμε στο avsite.gr

Reaction score
3

Μα δεν αναφέρομαι στην διαφήμιση, άλλωστε υπάρχει εδώ και καιρό.
Στον τρόπο κλεισίματός της αναφέρομαι.
Η δυσκολία στο να κλείσει, ενώ πρώτα έκλεινε άνετα, είναι που κυριολεκτικά εκνευρίζει.
Άλλωστε η διαφήμιση πετυχαίνει τον στόχο της με το που εμφανίζεται (και μάλιστα δις, αφού κάνεις σύνδεση στη σελίδα).
Η δυσκολία στο να κλείσει, είναι που φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Reaction score
17.415
Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε τον server που έχουμε και τις "ανέσεις" που απολαμβάνουμε στο avsite.gr

Μια απο τις "ανεσεις" για μενα θ αφορουσε και στην ευκολη συναψη εικονων,φωτογραφιων.....:126:

Reaction score
1.213
Παιδιά τι γίνεται?Το δεξί close ακόμα έχει πρόβλημα!!!Πατάω να κλείσει και δεν κλείνει. Μόνο σε ενα συγκεκριμένο Pixel πιάνει ο cursor.

Πατα το αριστερο οπως κανω και εγω...:142:

Reaction score
7
Παίδες το έχουμε ξαναπεί.Ποιός ο λόγος να μπαίνετε από την κεντρική.Κάντε ένα bookmark στην Toolbar τoυ browser σας την σελίδα του forum και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούμαστε ! ! !
Δηλαδή το να πατήσεις το αριστερό close αντί για το δεξί αποτελεί ταλαιπωρία για σένα???

Δε λέω ότι είναι κάτι σωστό προφανώς έχει ξεχαστεί αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ε?? :126:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δηλαδή το να πατήσεις το αριστερό close αντί για το δεξί αποτελεί ταλαιπωρία για σένα???

Δε λέω ότι είναι κάτι σωστό προφανώς έχει ξεχαστεί αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί ε?? :126:
Γιώργο, δεν νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί γι αυτό το θέμα.
Κατ΄αρχήν δεν ήξερα για το αριστερό close παρά μόνο όταν το ανέφερε μερικά ποστ πριν ο meletov. Και νομίζω ότι πολλοί δεν θα το ήξεραν όπως κι εγώ αφού οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες και το αριστερό δεν τους βολεύει.
Αλλά και πάλι η "δυσκολία" στο κλείσιμο του δεξιού μόνο close και όχι στο αριστερό μου θυμίζει αυτό το ωραίο του Κωσταντάρα "όλως τυχαίως".......:126:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881