panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
Η Level-1 γνωστή εταιρία στον χώρο των συσκευών δικτύου και όχι μόνο, έβγαλε ενα προιόν το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων για HD περιεχόμενο μέσω ethernet δικτύου σε ταχύτητες της τάξης των 200 Mbps...!!!
200Mbps HomePlug AV PLI-2030
Το νέο αυτό προιόν είναι ιδανικό για δίκτυα όπου ύπάρχει πρόβλημα στο "άπλωμα" καλωδίων εκμεταλευόμμενο το υπάρχον δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος.
Φυσικά πολύ απλά μπορεί να συνδέσει το PC του σπιτιού με τον ADSL router για Internet, αλλά και το PS3 , Xbox360 , Wii, ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει και υποστηρίζει δίκτυο με το Internet αλλά και μεταξύ τους για την ανταλλαγή ταινιών και μουσικής σε υψηλής ταχύτητας streaming.
Μάλιστα έχει φτιάξει ειδικό QOS (Quality of Service) για την μεταφορά ταινιών HDTV σε υψηλό Bit Rate...!!!
Ολα αυτά απλώς συνδέοντας το προιόν στη πρίζα και με ενα καλώδιο Ethernet στη συσκευή μας , όποια και να είναι αυτή αρκεί να έχει θύρα Ethernet...!!!
Ετσι απλά δουλεύει (!) και φυσικά προγραμματίζεται.
Με αυτό το τρόπο κανείς γλυτώνει απο τα ασύρματα δίκτυα με όποιους κινδύνους έχουν.
Εγώ έχω μόνο να πώ οτι κατέχω ήδη εδώ και 1 χρόνο το προηγούμενο προιόν της το PLI-2020 το οποίο συνδέει τοv ADSL router που είναι στο υπόγειο με υπολογιστή στη σοφίτα (!) μεταξύ 2 ορόφων και παίζει άψογα...
Να και τα τεχνικά χαρακτηριστικά :
- Stream HD (High Definition) multimedia content across your home network
- Built-in QoS Engine for prioritized audio and video streaming
- Provides up to 200Mbps data transfer rate
- 128-bit AES secure encryption for enhanced network protection
- Simple Plug-and-Play Installation
- Cost-effective network solution
- Deliver the benefits of Ethernet without wiring expense
200Mbps HomePlug AV PLI-2030

Το νέο αυτό προιόν είναι ιδανικό για δίκτυα όπου ύπάρχει πρόβλημα στο "άπλωμα" καλωδίων εκμεταλευόμμενο το υπάρχον δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος.
Φυσικά πολύ απλά μπορεί να συνδέσει το PC του σπιτιού με τον ADSL router για Internet, αλλά και το PS3 , Xbox360 , Wii, ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει και υποστηρίζει δίκτυο με το Internet αλλά και μεταξύ τους για την ανταλλαγή ταινιών και μουσικής σε υψηλής ταχύτητας streaming.
Μάλιστα έχει φτιάξει ειδικό QOS (Quality of Service) για την μεταφορά ταινιών HDTV σε υψηλό Bit Rate...!!!
Ολα αυτά απλώς συνδέοντας το προιόν στη πρίζα και με ενα καλώδιο Ethernet στη συσκευή μας , όποια και να είναι αυτή αρκεί να έχει θύρα Ethernet...!!!
Ετσι απλά δουλεύει (!) και φυσικά προγραμματίζεται.
Με αυτό το τρόπο κανείς γλυτώνει απο τα ασύρματα δίκτυα με όποιους κινδύνους έχουν.
Εγώ έχω μόνο να πώ οτι κατέχω ήδη εδώ και 1 χρόνο το προηγούμενο προιόν της το PLI-2020 το οποίο συνδέει τοv ADSL router που είναι στο υπόγειο με υπολογιστή στη σοφίτα (!) μεταξύ 2 ορόφων και παίζει άψογα...
Να και τα τεχνικά χαρακτηριστικά :
- Stream HD (High Definition) multimedia content across your home network
- Built-in QoS Engine for prioritized audio and video streaming
- Provides up to 200Mbps data transfer rate
- 128-bit AES secure encryption for enhanced network protection
- Simple Plug-and-Play Installation
- Cost-effective network solution
- Deliver the benefits of Ethernet without wiring expense