Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.803
...όχι και ούτε το επιθυμώ
....σωστή ανάγνωση;;;;
αυτόκλητος υπερασπιστής;
Ταμπελάκιας δηλαδή ......θα μεγαλώσεις και εσύ .
...όχι και ούτε το επιθυμώ
....σωστή ανάγνωση;;;;
αυτόκλητος υπερασπιστής;
Σιγουράκι ανάγνωση 0 κατανόηση κειμένου 0 , ξεκίνα από νηπιαγωγείο παλιΤαμπελάκιας δηλαδή ......θα μεγαλώσεις και εσύ .
-Για να ανταγωνιστείς αεροδρόμιο σαν της Κωνσταντινούπολης για αρχή θα πρέπει να έχεις αεροπορική εταιρεία επιπέδου τουρκικών αερογραμμών που με επιδοτήσεις από το τουρκικό δημόσιο συνδέει 150+ χώρες με απευθείας πτήσεις.
Τα ελληνικά αεροδρόμια είναι τελικός προορισμός ή στην καλύτερη συνδέουν τα μικρά ελληνικά αεροδρόμια με τα 2 βασικά (το εξής ένα). Συνεπώς η κίνησή τους εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το κατά πόσο θέλει να έρθει κάποιος στην Ελλάδα.
Ακόμα και να δίναμε γη και ύδωρ δεν έχουμε καλή θέση στην γεωγραφία ώστε να αποτελούμε ενδιάμεσο σταθμό για μεγάλες αποστάσεις
Εγώ ήμουν υπέρμαχος να βάλουν γερανό, να πηγαίνει τους στο μακράς διαρκείας και να τους χρεώνει γερανό + πάρκινγκ. Έλεος με τους Μ@@@ που τα αράζουν και εξαφανίζονται για ώρα μέχρι να έρθει ο δικός τους αντί να τα βάλουν στα πάρκινγκ παραδίπλα!ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.....
ΑΧΡΕΙΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ!
![]()
Αεροδρόμιο: Χρέωση για στάθμευση σε αφίξεις-αναχωρήσεις! - NewsAuto.gr
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών τονίζει ότι οι χρεώσεις επιβάλλονται στους οδηγούς προκειμένου να μπει μια τάξη.www.newsauto.gr
Ναι, μου έκανε εντύπωση κι μένα αυτό! Το αερόδρομιο της Πόλης είναι τεράστιο, και τεράστια και η κίνηση του! Τι φιλοδοξίες έχει το El Greco;Τι να κάνει λέει;;;
Δεν λέω για σένα. Δες τα προηγούμενα σχόλια.Οχι ! που το είδες ;
Μην ξεχνάς ότι οι εν Ελλάδι βουλευτάδες , υπουργοί , δημαρχαίοι και οι συν αυτοίς έχουν μια μεγάληΑυτά άκουσα απο δημάρχους , παρατρεχάμενους και περιφερειάρχη ένα βράδυ .
Τώρα , αν μείνουν στα όνειρα τους ...τι να πω .
Καταρχάς, αν θες να μείνεις 10-15’ πας στο βραχείας, όχι στο χώρο επιβίβασης-αποβίβαςης! Έπειτα αν υπάρχει 1 ώρα καθυστέρηση μπορείς να το δεις από την εφαρμογή του αεροδρομίου. Έστω δηλαδή ότι δε σε πήραν πριν την αναχώρηση και έστω ότι δεν έχουν κινητό να σε πάρουν στην αποβίβαση…Οκ καλά κάνουν,αλλά απτην άλλη όταν πάω να παραλάβω κάποιον που φτάνει πχ στις 16.00 κ η πτήση του έχει 1 ώρα+ καθυστέρηση,γιατί να φταίω εγώ για το γεγονός ότι 10'-15 είχα πρόθεση να μείνω ,όμως δεν ευθύνομαι για το γεγονός ότι πρέπει να μείνω τελικά 1 ώρα κ 15' λόγο της καθυστέρησης ??Αφού το πρόβλημα τους είναι το 15', ας λειτουργήσουν κ αυτοί το αεροδρόμιο χωρίς καθυστερήσεις