- Reaction score
- 98.632
Τι νόημα έχει να δεις από 280% λίπος να πάει 270%?

Πόσους τέτοιους βλέπω καθημερινά.
Δερματοπτυχόμετρο για τέτοιες περιπτώσεις:

Τι νόημα έχει να δεις από 280% λίπος να πάει 270%?
Ουυυυυυ, τίγκα είναι έξω, πολύς κόσμος.Πόσους τέτοιους βλέπω καθημερινά.
Μήπως μπορεί κάποιος να πει, πώς διαφέρουν αυτά τα δύο; Θέλω να πω δηλαδή, τί εννοεί κάποιος, λέγοντας "κάνω δίαιτα" και τί, λέγοντας "τρώω κανονικά";Ειναι σαφως ακριβοτερο να κανεις διαιτα απο το να τρως κανονικα.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί, πάρα πολλοί, οι περισσότεροι ίσως άνδρες, δεν έχουν πλέον ανδροειδή κατανομή λίπους αλλά γυναικοειδή, κυρίως λόγω υπερβολικής έκκρισης οιστρογόνων (ενδογενών ή/και εξωγενών πηγών).Σε μας τους άνδρες, που μας ενδιαφέρει ας πούμε να μειωθεί το σωσίβιο στην κοιλιά, το τυπικό ανδροειδούς κατανομής λίπος, εάν "σταντάρουμε" με μερικές επαναλήψεις και λίγη εξάσκηση ένα τρόπο μέτρησης λίπους μπροστά από τους κοιλιακούς μας με ένα πάμφθηνο δερματοπτυχομετρο, μπορούμε να ελέγχουμε την πρόοδο της "δίαιτας" με πολύ μεγάλη ακρίβεια, σε σχέση με οποιαδήποτε ζυγαριά, όπου η αύξηση μυϊκής μάζας (λόγω γυμναστικής) θα δείχνει έως και αύξηση βάρους, όπως και οι σημαντικές διαφορές στην ενυδάτωση.
Υπαρχει και ο τροπος που τρως, αδυνατιζεις:Υπήρξα 105kg με 174 μπόι.
Φαντάς πως ήταν το κορμί αυτό View attachment 377487
Με μπόλικη καθημερινή άθληση και πολύ φαΐ είμαι έτσι εδώ και 7 χρόνια.
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος, να τρως ότι θες και να αδυνατίζεις.
Άστα αυτά και δείξε μας τη κοιλιάς
Μια χαρά είναι...Κάτι αχνοφαίνεται, όχι εντυπωσιακό six pack πάντωςΆστα αυτά και δείξε μας τη κοιλιάς![]()
Είσαι σίγουρος; Η Huub βγάζει από ό,τι φαίνεταιΔεν υπάρχει ποδηλατικό jersey για αυτά τα μπράτσα![]()
Κότα!!Θα μου επιτρέψεις λόγω ιδιότητας να μην κάνω striptease στο ίντερνετ![]()
Κότα!!
Ο Μάρκου που δεν έχει τέτοιες αναστολές θα μας δείξει τη κοιλιάτ![]()
Για πες.Πριν μια 20ετια μου είχε δώσει μια διατροφη ο αείμνηστος Καπετανακης. Όσοι ειναι του χώρου θα τον γνωρίζουν....Μου είχε πει μάλιστα ότι ο πιο εύκολος μυς να γίνει ειναι οι κοιλιακοι. Αδαείς και εγω όπως κ οι περισσότεροι σήμερα, νόμιζα ότι μου έλεγε μαλακιες. Τελικά πόσο δίκιο είχε...Ακόμη και σήμερα ακολουθώ τις συμβουλές με μικρές παραλαγες πια. Αν την κάνω σκληροπυρινικα το αποτέλεσμα ειναι θεϊκό και άμεσο. Συνήθως αυτό το κανω καλοκαιράκι. Καποια στιγμη προπερσι ειχα αναφερει τη διατροφή αυτή στην διαιτολόγο της κόρης μου και τις έπεσε το σαγόνι. Έχει μεν μπόλικο φαγητο αλλά θέλει και πολύ πειθαρχία...
Δεχόμαστε και pm παρακαλώ..Φίλε Κώστα δεν λέω τίποτα, γιατί μόλις την γράψω θα ακούσω τις κλασικές μαλακιες...
Οπότε την κρατώ για τον εαυτό μου...
Είναι το κλειδί μου...Οπότε ξεφεύγω διατροφικα με γύρνα πισω στο αρχικό στάδιο...Τουλάχιστον σε εμένα έχει κάτσει γάντι...Θα σου πω μόνο ότι έχω κανονικό γεύμα μισή ώρα πριν κοιμηθώ, γιατί μου έλεγε τοτε θυμάμαι, στον ύπνο κάνει καλές καύσεις ο οργανισμός δώσε του καύσιμο να κάψει...