Δανεικος ενισχυτης...

Reaction score
1.380
Αυριο Παρασκευη θα παραλαβω ενα ζευγαρι ηχεια και θα τα κοιταω αν δε βρω εναν ενισχυτη να τα ακουσω. Πιο πολυ με νοιαζει να σιγουρευτω οτι τα ηχεια δεν εχουν προβλημα αλλα και να τα ακουσω φυσικα. Θα ηθελα ενα δανεικο ενισχυτη (τελικο ή ολοκληρωμενο) για καποιες ωρες ή μερες. Ειμαι Κυψελη, θα παραλαβω και θα παραδωσω εγω απο κοντινες περιοχες ή αν εχετε ορεξη κερναω καφε για ακροαση. Επισης αυριο θα ειμαι στην εκθεση οποτε μπορω να παραλαβω και απο εκει αν το μηχανημα δεν εχει τεραστιο ογκο-βαρος.

Δε ψαχνω για high end, αν ειναι πανω απο 30W/8ohm καλο θα ειναι.

Reaction score
1.380
Απάντηση: Δανεικος ενισχυτης...

Mια τελευταια προσπαθεια. Τελικα παρελαβα σημερα τα ηχεια και τα κοιταω...

Reaction score
2.566
Φίλε σου δίνω εγώ έναν παλιούτσικο ROTEL που έχω και κάθεται προς το παρόν, αρκετά καλός ήταν για την εποχή του και τα λεφτά του, μένω Ηλιούπολη όμως...

Reaction score
29.769

Παιδιά εχω εναν τελικό 4χ80 η 2χ200 στα 8 , αν σας κάνει μπορώ να τον πάρω απο τον jargon gr που τον εχει επίσης και κάθεται .

Reaction score
1.380

Να ευχαριστησω οσα μελη προσφερθηκαν. Τη Τριτη το απογευμα ο Γιαννης (audioj) μου εφερε εναν απο τους ενισχυτες που κατασκευαζει και ακουσαμε τα ηχεια μου πινοντας καφε και κουβεντιαζοντας. Ειναι η δευτερη φορα σε διαστημα 40 ημερων που με βοηθαει φερνοντας ενισχυτη στο σπιτι μου γνωριζοντας οτι δε θα αγορασω και οτι τον θελω μονο για να βγαλω συμπερασματα για τα ηχεια μου. Να τον ευχαριστησω και δημοσια και να προτεινω τους πολυ καλους ενισχυτες τους στα μελη του AVsite, ειδικα σε οσους ψαχνουν πολλα Watt σε λογικες τιμες.

Reaction score
20

Να ευχαριστησω οσα μελη προσφερθηκαν. Τη Τριτη το απογευμα ο Γιαννης (audioj) μου εφερε εναν απο τους ενισχυτες που κατασκευαζει και ακουσαμε τα ηχεια μου πινοντας καφε και κουβεντιαζοντας. Ειναι η δευτερη φορα σε διαστημα 40 ημερων που με βοηθαει φερνοντας ενισχυτη στο σπιτι μου γνωριζοντας οτι δε θα αγορασω και οτι τον θελω μονο για να βγαλω συμπερασματα για τα ηχεια μου. Να τον ευχαριστησω και δημοσια και να προτεινω τους πολυ καλους ενισχυτες τους στα μελη του AVsite, ειδικα σε οσους ψαχνουν πολλα Watt σε λογικες τιμες.
Εύγε, λοιπόν, στον Γιάννη (audioj)!!! :615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound