Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Reaction score
4
Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Κάτι μου λέει ότι θα γίνει κουβέντα για πρώτη φορά στο θέμα "ματσαρίσματος" ανάμεσα στα <"μηχανήματα"-ακροατής>

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918

Δε μου λες; Σας έχουν φέρει ρεύμα στην Οξώπετρα, ή τα δουλεύεις με γεννήτρια; :114:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Κάτι μου λέει ότι θα γίνει κουβέντα για πρώτη φορά στο θέμα "ματσαρίσματος" ανάμεσα στα <"μηχανήματα"-ακροατής>
ξεκίνα...

D

deleted user 10898

Guest

Δε μου λες; Σας έχουν φέρει ρεύμα στην Οξώπετρα, ή τα δουλεύεις με γεννήτρια; :114:
μπουαχαχα... προσεχε γιατι εαν απαντησει ο caravele θα γινει το thread 100 σελίδες....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.393
Και αυτό που λέω για τα ψηφιακά <<μπιρμπιτσόλια>> δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά όλων όσων άκουσαν τους συγκεκριμένους συνδυασμούς.

Μιλάω για ολοκληρωμένο λυχνίας (έχανε σε ταχύτητα στο μεσοχαμηλό και το χαμηλό) και σε συνδυασμό λαμπάτου προ με τέρας ψηφιακό.

Βέβαια να πω και το εξής...
Μετά από πολλές δοκιμές καλωδίων ηχείων (πάντα φτηνών) βρέθηκε καλώδιο που να ταιριάζει ιδανικά με λαμπάτο ενισχυτή.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

μπουαχαχα... προσεχε γιατι εαν απαντησει ο caravele θα γινει το thread 100 σελίδες....
Αυτος τι εγινε? Τον χασαμε, ακομη προσπαθει να μαθει εκεινο το λεξικο "ελληνοκινεζικοι διαλογοι?":142::142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλορίζικα και να είσαι καλά να τα χαίρεσαι, Nick! Τελικά δεν πήρες MBL.. :116:

Άσε τους πιασάρικους τίτλους γιατί σε έχουμε μάθει.. :136:

Καλώς ή κακώς, τον τελευταίο λόγο στις επιλογές των περισσότερων θα έχει πάντα το προσωπικό γούστο (με βάση τα μηχανάκια που έχουμε καταφέρει να ακούσουμε) και οι κακές - ή "κακές" - παρέες που κάνουμε real life (από τις οποίες, άλλωστε, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό τα ακούσματά μας). :126:

Πάντως για προ, τελικό και ηχεία δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ με τις επιλογές σου. :116:

Γράψε και καμία κουβέντα για τη μετάβαση από τα ML στα KEF.. ;)

Reaction score
4

με'γεια τις αγορες!

αλλα σε θυμαμαι με τα μαρτιν λογκαν, τα εδωσες ή απλα εστησες και δευτερο συστημα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Μη μου πεις ότι μαζί με την Αϊποντιέρα, παίζει μέσα στο σπίτι και κανένα Macbook;

D

deleted user 10898

Guest
Καλορίζικα και να είσαι καλά να τα χαίρεσαι, Nick! Τελικά δεν πήρες MBL.. :116:

Άσε τους πιασάρικους τίτλους γιατί σε έχουμε μάθει.. :136:

Καλώς ή κακώς, τον τελευταίο λόγο στις επιλογές των περισσότερων θα έχει πάντα το προσωπικό γούστο (με βάση τα μηχανάκια που έχουμε καταφέρει να ακούσουμε) και οι κακές - ή "κακές" - παρέες που κάνουμε real life (από τις οποίες, άλλωστε, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό τα ακούσματά μας). :126:

Πάντως για προ, τελικό και ηχεία δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ με τις επιλογές σου. :116:

Γράψε και καμία κουβέντα για τη μετάβαση από τα ML στα KEF.. ;)
σε ευχαριστω Κωστα, το ξερω οτι συμφωνεις με πολλα...
θα γραψω και για την μεταβαση... σιγα-σιγα...

D

deleted user 10898

Guest

με'γεια τις αγορες!

αλλα σε θυμαμαι με τα μαρτιν λογκαν, τα εδωσες ή απλα εστησες και δευτερο συστημα;
ταδωσα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.393
Άντε με το καλό και με ένα πικαπάκι για να είσαι τέλειος...:138:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Μη μου πεις ότι μαζί με την Αϊποντιέρα, παίζει μέσα στο σπίτι και κανένα Macbook;
imac φυσικα...
(και apogee duet...) εχω και επαγγελματικα/στουντικα ναουμ..

Reaction score
4.250

Καλοριζικα κι απο μενα. Αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει κατι, ειχες πανελ και τα εδωσες για την κουτιλα? Και τι μου λεγαν οι κακες παρεες οτι αν πας σε πανελ δεν ξαναγυρνας πισω. Εσυ πως ξεγλυστρησες? Γραψε λιγα λογια και για τις λυχνιες. Εχουν αρκετο φως? :143::142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.918
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

imac φυσικα...
(και apogee duet...) εχω και επαγγελματικα/στουντικα ναουμ..
Ου να μου χαθείς! Διαβολικέ Νο2... :114: :114:

D

deleted user 10898

Guest

Καλοριζικα κι απο μενα. Αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει κατι, ειχες πανελ και τα εδωσες για την κουτιλα? Και τι μου λεγαν οι κακες παρεες οτι αν πας σε πανελ δεν ξαναγυρνας πισω. Εσυ πως ξεγλυστρησες? Γραψε λιγα λογια και για τις λυχνιες. Εχουν αρκετο φως? :143::142:
τα πανελ τα εδωσα γιατι ηθελα ηχεια βασης για μικρο χωρο. πηρα τα ηχεια αλλα ακομα τα παιζω σε μεγαλο χωρο. ενω αρχικα σχεδιαζα να τα βαλω σε μικρο dedicated room εχω μεινει λιγο πισω...
οι λυχνιες ειναι για διακοσμηση... αλλα εχουν καλο phono με ειπε καποιος και τις κραταω μηπως και...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.492