Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.096
Τα έχω και τα 2 σου λέω
Απ οτι εψαξα κι εγω παντως ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα απλο EQ...Δεν λειτοθργουν τοσο απλα..Αλλιος , γιατι να μην ανοιγαμε το EQ του iTunes και να φτιαχναμε μια καμπυλη?:123:

Reaction score
10
Εννοώ σε σχέση με bitperfect player από windows based
Equalizer είναι σίγουρα τώρα ποιο σου αρέσει περισσότερο είναι άλλο θέμα
Δεν ξέρω Αντώνη τι είναι αυτό που ξέρω είναι ότι ακούω 2 φορές παραπάνω λεπτομέρεια, ροή, μουσικότητα, τονική ισορροπία κοινώς είναι λες και έχω πάει από το Minerva στο Medea. :126:

Reaction score
4
Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Hi-End είναι ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:604:

Δεν ξέρω Αντώνη τι είναι αυτό που ξέρω είναι ότι ακούω 2 φορές παραπάνω λεπτομέρεια, ροή, μουσικότητα, τονική ισορροπία κοινώς είναι λες και έχω πάει από το Minerva στο Medea.
Αν θυμάμαι καλά το ίδιο έλεγες και για το Αμαρα, άρα....2+2 = 4 φορές καλύτερο από άλλο player ?
...ή είναι λογαριθμική η αύξηση οπότε πάμε στον +.... ??

Reaction score
777
Έλα ρε διαβόλικε έκανες τέτοιο πράγμα?Και αν θυμάσαι σου είχα πεί τότε να το σκαλίσεις γιατί δέν εμπιστεύομαι το volume του itunes που δούλευες.Ουσιαστικά ήταν το μόνο κατά του συστήματος όπως το θυμάμαι...
Το medea δέν έχει volume τίποτα ε?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

"Δυτικά της λύπης"....
και κατι άλλο...
στη Δαις υπάρχουν 2 χαρακτήρες. Η εταίρα και ο παπάς. Ο παπάς προσπαθεί να πείσει την εταίρα να έρθει στο δρόμο του θεού και η ιδια τον παπά στην ακολασία. Όι δύο αυτοί πόλοι ουσιαστικά υπάρχουν σε κάθε έκφραση της ζωης και είναι αναγκαίοι για την ύπαρξη των ενδιάμεσων καταστάσεων... Εσυ ΚωσταςΕαρ είσαι ο ένας πόλος σε αυτο το σαιτ συμβάλωντας ουσιαστικα στην παρουσια αυτού του δίπολου , απαραίτητου για την ισσοροπια και ουσιαστικα την ύπαρξη του.
Νασε καλά
Νίκος
(και ξέρεις ε... στο τέλος η εταίρα γινεται καλόγρια και ο παππάς προσπαθεί να την μεταπείσει και να την παντρευτεί...)
Η Δαΐς που βοηθά τους ... α δ α ε ί ς περί των χαϊενδικών...:126:
ε καλά εάν δεν μάθαινα και αυτο εδώ μέσα...
Agent provocateur-Ατζεμ προβοκατόρ(κατά το...Γιώργο Αυτιά)
πέτρο γερά, βγες μπροστα γιατι η καταιγίδα Class D σαρώνει...
δεν εχω δικια/αδικο... μια προσωπικη αναφορα στην δική μου περίπτωση (που χρίζει κτηνιατρικής περίθαλψης..) έκανα...
Προσφέρω ένα ανάγνωσμα κτηνιατρικού ενδιαφέροντος γιά να συνοδεύει τις καλές ακροάσεις...Είμαι σίγουρος ότι θα το βρεις και...χαϊενδικά ενδιαφέρον:
http://www.scribd.com/doc/2563819/-
Xέσε το Amarra και κατέβασε ΤΩΡΑ το pure vinyl. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΑΚΟΣ, να μην με λένε Μιχάλη. Το itunes (και το amarra λιγότερο) ακούγονται χαλασμένα μπροστά του.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Hi-End είναι ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θυμάμαι καλά το ίδιο έλεγες και για το Αμαρα, άρα....2+2 = 4 φορές καλύτερο από άλλο player ?
...ή είναι λογαριθμική η αύξηση οπότε πάμε στον +.... ??
Τα πράγματα(Jorge Louis Borges,από το "Εγκώμιο της σκιάς")

Το μπαστούνι,μιά αρμαθιά κλειδιά,κάτι κέρματα,
η απαλή κλειδαριά,κάτι τελευταίες
σημειώσεις που δε θα ξαναδιαβαστούν
τις λίγες μέρες που μου απομένουν,η τράπουλα,
η σκακιέρα,ένα βιβλίο και κάπου στα φύλλα του
η ξεραμένη βιολέτα,ενθύμιο κάποιας βραδιάς
αξέχαστης ασφαλώς αλλά κιόλας ξεχασμένης,
στη δύση ο κόκκινος καθρέφτης πυρπολώντας
ένα δειλινό της φαντασίας.Τόσα και τόσα πράγματα,
ομπρέλες, πίπες, άτλαντες,φλιτζάνια,μπιχλιμπίδια
που δουλεύουν για χάρη μας σαν αμίλητοι σκλάβοι,

τυφλά,και απολύτως βουβά!:612:
Θα επιζήσουν πέρ’από τη λήθη μας
δίχως να ξέρουν καν πως έχουμε υπάρξει
...

Reaction score
10
Bρε εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αφού έχουν ποτενσιόμετρα οι Wavac, απλά είναι εκνευριστικό να σηκώνομαι συνέχεια. Οπότε τα βάζω σε ένα μέσο όρο και παίζω ελάχιστα με το dithered volume του pure vinyl...;)

Reaction score
47
Τα καλυτερα ενισχυτικα της αγορας, με το καλυτερο ηλεκτροδυναμικο ηχειο που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.
Εξαιρετικη επιλογη.:107:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Τα καλυτερα ενισχυτικα της αγορας, με το καλυτερο ηλεκτροδυναμικο ηχειο που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.
γιατί ρε άσχετε:136:, ο προ δε σου αρέσει δηλαδή? :126:

Ζήτω οι μετασχηματιστές! :145:

Reaction score
4

vet κανεις το κοπο να γραψεις τα μοντελα των μηχανηματων που πηρες, ετσι απο περιεργια, γιατι εγω τουλαχιστον δεν τα γνωριζω οπτικα, οπως πολλοι αλλοι εδω. tks.

D

deleted user 10898

Guest
kef reference 201/2

pass labs x150.5

ypsilon passive preamp

ypsilon dac (παλαιοτερο μονδελο)

Esoteric sa-60

D

deleted user 10898

Guest
για τα δικά μου λες ή του διαβολάκη?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

γιατί ρε άσχετε:136:, ο προ δε σου αρέσει δηλαδή? :126:

Ζήτω οι μετασχηματιστές! :145:
κοροιδευε εσυ...
παντως τον λαμπατο τον έστειλαν αδιάβαστο...
τωρα εαν καποιος ενεργος του pass ειναι καλύτερος...
ε σε κανα 2 τρια χρονια που θα ξαναβρω χρήματα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Προσφέρω ένα ανάγνωσμα κτηνιατρικού ενδιαφέροντος γιά να συνοδεύει τις καλές ακροάσεις...Είμαι σίγουρος ότι θα το βρεις και...χαϊενδικά ενδιαφέρον:
http://www.scribd.com/doc/2563819/-
ελα ρε φιλε και μωλις γυρισα απο το Public
δεν πειραζει την αλλη φορα θα το πάρω.. πηρα και ενα sacd Της ξυνης (Krall) και ενα κλασσικο για το βραδυ...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

kef reference 201/2

pass labs x150.5

ypsilon passive preamp

ypsilon dac (παλαιοτερο μονδελο)

Esoteric sa-60
να υποθεσω περα απο τα ηχεια, τα αλλα μεταχειρισμενα;

παντως φαινεται ενδιαφερον σεταπ, πως παιζει σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχες;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

ελα ρε φιλε και μωλις γυρισα απο το Public
δεν πειραζει την αλλη φορα θα το πάρω.. πηρα και ενα sacd Της ξυνης (Krall) και ενα κλασσικο για το βραδυ...
Μην ανησυχείς,στο συγκεκριμένο λινκ παρατίθεται το βιβλίο στο σύνολό του...:612:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

να υποθεσω περα απο τα ηχεια, τα αλλα μεταχειρισμενα;

παντως φαινεται ενδιαφερον σεταπ, πως παιζει σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχες;
τα ηχεια demo, ο ενισχυτης μεταχειρισμενος απο αμερικη, ο προενισχυτης ειδικη παραγγελία, το dac μεταχειρισμενο, το esoteric μεταχειρισμενο.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Μην ανησυχείς,στο συγκεκριμένο λινκ παρατίθεται το βιβλίο στο σύνολό του...:612:
η μουσική σου σε σκληρούς, τα βιβλία σου στον υπολογιστη... ε δεν πάμε καλα...

Reaction score
4

σου πηρε καιρο να τα συλλεξεις ολα μαζι;

αν θες πες και το thought process που σε οδηγησε σε αυτες τις επιλογες; ηταν συμβουλες απο φιλους/μελη του avsite; προσωπικη σου αναζητηση ακουγοντας αυτα τα κομματια σε διαφορα συστηματα; ερευνα στο ιντερνετ;

D

deleted user 10898

Guest
επειδη πολλοι με ρωτατε για τις ηχητικες επιδωσεις... θα ακολουθησουν αναλυτικα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

η μουσική σου σε σκληρούς, τα βιβλία σου στον υπολογιστη... ε δεν πάμε καλα...
Ίσα ίσα που τώρα πάμε καλά.Έτσι θα υπάρξει LPίδα γιά όλους μας(γιά να μην επεκτείνομαι και στην τάξη...Α).Με πάντα καλές... ακρο(ο)άσεις:612:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos