- Reaction score
- 37.096
Απ οτι εψαξα κι εγω παντως ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα απλο EQ...Δεν λειτοθργουν τοσο απλα..Αλλιος , γιατι να μην ανοιγαμε το EQ του iTunes και να φτιαχναμε μια καμπυλη?:123:Τα έχω και τα 2 σου λέω
Απ οτι εψαξα κι εγω παντως ειναι κατι πολυ παραπανω απο ενα απλο EQ...Δεν λειτοθργουν τοσο απλα..Αλλιος , γιατι να μην ανοιγαμε το EQ του iTunes και να φτιαχναμε μια καμπυλη?:123:Τα έχω και τα 2 σου λέω
Δεν ξέρω Αντώνη τι είναι αυτό που ξέρω είναι ότι ακούω 2 φορές παραπάνω λεπτομέρεια, ροή, μουσικότητα, τονική ισορροπία κοινώς είναι λες και έχω πάει από το Minerva στο Medea. :126:Εννοώ σε σχέση με bitperfect player από windows based
Equalizer είναι σίγουρα τώρα ποιο σου αρέσει περισσότερο είναι άλλο θέμα
Αν θυμάμαι καλά το ίδιο έλεγες και για το Αμαρα, άρα....2+2 = 4 φορές καλύτερο από άλλο player ?Δεν ξέρω Αντώνη τι είναι αυτό που ξέρω είναι ότι ακούω 2 φορές παραπάνω λεπτομέρεια, ροή, μουσικότητα, τονική ισορροπία κοινώς είναι λες και έχω πάει από το Minerva στο Medea.
Η Δαΐς που βοηθά τους ... α δ α ε ί ς περί των χαϊενδικών...:126:"Δυτικά της λύπης"....
και κατι άλλο...
στη Δαις υπάρχουν 2 χαρακτήρες. Η εταίρα και ο παπάς. Ο παπάς προσπαθεί να πείσει την εταίρα να έρθει στο δρόμο του θεού και η ιδια τον παπά στην ακολασία. Όι δύο αυτοί πόλοι ουσιαστικά υπάρχουν σε κάθε έκφραση της ζωης και είναι αναγκαίοι για την ύπαρξη των ενδιάμεσων καταστάσεων... Εσυ ΚωσταςΕαρ είσαι ο ένας πόλος σε αυτο το σαιτ συμβάλωντας ουσιαστικα στην παρουσια αυτού του δίπολου , απαραίτητου για την ισσοροπια και ουσιαστικα την ύπαρξη του.
Νασε καλά
Νίκος
(και ξέρεις ε... στο τέλος η εταίρα γινεται καλόγρια και ο παππάς προσπαθεί να την μεταπείσει και να την παντρευτεί...)
Agent provocateur-Ατζεμ προβοκατόρ(κατά το...Γιώργο Αυτιά)ε καλά εάν δεν μάθαινα και αυτο εδώ μέσα...
Προσφέρω ένα ανάγνωσμα κτηνιατρικού ενδιαφέροντος γιά να συνοδεύει τις καλές ακροάσεις...Είμαι σίγουρος ότι θα το βρεις και...χαϊενδικά ενδιαφέρον:πέτρο γερά, βγες μπροστα γιατι η καταιγίδα Class D σαρώνει...
δεν εχω δικια/αδικο... μια προσωπικη αναφορα στην δική μου περίπτωση (που χρίζει κτηνιατρικής περίθαλψης..) έκανα...
Xέσε το Amarra και κατέβασε ΤΩΡΑ το pure vinyl. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΑΚΟΣ, να μην με λένε Μιχάλη. Το itunes (και το amarra λιγότερο) ακούγονται χαλασμένα μπροστά του.
Τα πράγματα(Jorge Louis Borges,από το "Εγκώμιο της σκιάς")!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η Hi-End είναι ΕΔΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν θυμάμαι καλά το ίδιο έλεγες και για το Αμαρα, άρα....2+2 = 4 φορές καλύτερο από άλλο player ?
...ή είναι λογαριθμική η αύξηση οπότε πάμε στον +.... ??
γιατί ρε άσχετε:136:, ο προ δε σου αρέσει δηλαδή? :126:Τα καλυτερα ενισχυτικα της αγορας, με το καλυτερο ηλεκτροδυναμικο ηχειο που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.
Εξαιρετικη επιλογη.:107:
για τα δικά μου λες ή του διαβολάκη?Τα καλυτερα ενισχυτικα της αγορας, με το καλυτερο ηλεκτροδυναμικο ηχειο που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια.
Εξαιρετικη επιλογη.:107:
κοροιδευε εσυ...γιατί ρε άσχετε:136:, ο προ δε σου αρέσει δηλαδή? :126:
Ζήτω οι μετασχηματιστές! :145:
ελα ρε φιλε και μωλις γυρισα απο το PublicΠροσφέρω ένα ανάγνωσμα κτηνιατρικού ενδιαφέροντος γιά να συνοδεύει τις καλές ακροάσεις...Είμαι σίγουρος ότι θα το βρεις και...χαϊενδικά ενδιαφέρον:
http://www.scribd.com/doc/2563819/-
να υποθεσω περα απο τα ηχεια, τα αλλα μεταχειρισμενα;kef reference 201/2
pass labs x150.5
ypsilon passive preamp
ypsilon dac (παλαιοτερο μονδελο)
Esoteric sa-60
Μην ανησυχείς,στο συγκεκριμένο λινκ παρατίθεται το βιβλίο στο σύνολό του...:612:ελα ρε φιλε και μωλις γυρισα απο το Public
δεν πειραζει την αλλη φορα θα το πάρω.. πηρα και ενα sacd Της ξυνης (Krall) και ενα κλασσικο για το βραδυ...
τα ηχεια demo, ο ενισχυτης μεταχειρισμενος απο αμερικη, ο προενισχυτης ειδικη παραγγελία, το dac μεταχειρισμενο, το esoteric μεταχειρισμενο.να υποθεσω περα απο τα ηχεια, τα αλλα μεταχειρισμενα;
παντως φαινεται ενδιαφερον σεταπ, πως παιζει σε σχεση με τα προηγουμενα που ειχες;
η μουσική σου σε σκληρούς, τα βιβλία σου στον υπολογιστη... ε δεν πάμε καλα...Μην ανησυχείς,στο συγκεκριμένο λινκ παρατίθεται το βιβλίο στο σύνολό του...:612:
Ίσα ίσα που τώρα πάμε καλά.Έτσι θα υπάρξει LPίδα γιά όλους μας(γιά να μην επεκτείνομαι και στην τάξη...Α).Με πάντα καλές... ακρο(ο)άσεις:612:η μουσική σου σε σκληρούς, τα βιβλία σου στον υπολογιστη... ε δεν πάμε καλα...