Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Τελικά αγόρασες τα μεταχειρισμένα και μετά μας λες ότι δεν έμαθες και τίποτα από το avsite ? :142:
ναι αλλα δεν πηρα πανελ/ενεργα με κλασσ δ κτλ κτλ..
η μάλλον πηρα και απο αυτα αλλα τα πουλησα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Αρα προφανώς ισχύουν τα περί παράκαμψης του core audio! ίσως χρησιμοποίησαν γλώσσα προγραμματισμού από OS 9 η OS 8!
μην λες τετοια και διαβαζει κανας πληροφορικαριος και μας την πει...

D

deleted user 10898

Guest
Νίκο Βετ συγχαρητήρια για το όμορφο σύστημα και καλώς ήρθες στο κλάμπ των KEF_άκηδων...

Τα KEF reference είναι σταθερή αξία και για να ξεπεράσεις τον ήχο τους πρέπει να πληρώσεις αδρά...

Ας με συγχωρέσεις εσύ και οι συνφορουμίτες για την αλλαζονεία να ποστάρω τα δικά μου KEF να παίζουν, επηρρεασμένος από τα καινούργια δικά σου, αλλά θα μ' άρεσε κάποια στιγμή και οι υπόλοιποι εδώ μέσα να κάνουν το ίδιο...

Πολύ παρλάτα και θεωρία πέφτει...Ας βάλουν ειδήμονες και μη τα συστήματά τους να παίξουν λίγο μουσική να τα δούμε και να τ' ακούσουμε...Μη φοβάστε...Οι aca_δες δεν βαθμολογούμε πιά...

[YOUTUBE]bGTEpooyowU[/YOUTUBE]
αντε να κανουμε υποκατηγορια kef ref owners...
πρηξε τον δημητρη να σου φτιαξει phono...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

ΙΜΗΟ άστα ως έχουν. άκου μουσικούλα....:126:
:
αυτο καταλαβα και εγώ...
καλες μου ακροασεις...

Reaction score
47
για τα δικά μου λες ή του διαβολάκη?
Στο δικο σου thread αναφερομαι στα δικα σου μηχανηματα. Για τον προ που λεει ο Γιατρος-μεμβρανοπροδοτης οτι δε τον αναφερω, απλα δεν εχω ακουσει τετοια υλοποιηση.
Καλοριζικα και παλι:107:

Reaction score
10
Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Πάντως, επειδή πολλοί κατακρίνετε το iTunes, η εφαρμογή αυτή δεν κατασκευάσθηκε για να ακούν bit perfect μερικοί πυροβολημένοι σαν εμάς. Είναι κάτι ευρύτερο. Πείτε πως είναι μια πλατφόρμα αγοράς, αντιγραφής και ακρόασης μουσικών αρχείων, για να το πω έτσι λαϊκά...
Ποιός είπε ότι δεν παίζει bit-perfect το iTunes;
Αν και κάτω από MacOS θα πρότεινα το Songbird.
Νομίζω ότι τελικά το bit-perfect είναι μια παρεξηγημένη έννοια...

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Xαίρομαι που κάποιος συμφωνεί μαζί μου γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι για αυτά που ακούω! :126:

Άσχετα από τα τεχνικά, το έχεις ακούσει? Πως σου φαίνεται?

Αρα προφανώς ισχύουν τα περί παράκαμψης του core audio! ίσως χρησιμοποίησαν γλώσσα προγραμματισμού από OS 9 η OS 8! Δεν ξέρω τι κάνανε πάντως ακούγεται. Και πολύ μάλιστα.

όσο για το όνομα συμφωνώ :116:, αλλά προφανώς ονομάστηκε έτσι για την δυνατότητα που έχει ψηφιοποίησης βινυλίου...
Εν αναμονή αναβάθμισης δεν κάνω σοβαρές ακροάσεις τώρα...
Πλήρης παράκαμψη δεν μπορεί να γίνει στο MacOS του core audio για
διάφορους τεχνικούς λόγους. Απλά αυτοί το πήγαν όσο πιο μακριά γίνεται.
Περισσότερα τεχνικά σε κάποιο άλλο thread αργότερα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.112
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

Μη περιμένετε να δείτε απ' τον Κόγια line ΜΤΣ σε παθητικό κύκλωμα. Τελεία και παύλα.
κι εσύ μη λες μεγάλες κουβέντες!:135:

έχει ο καιρός γυρίσματα...:126:

Reaction score
10

μην λες τετοια και διαβαζει κανας πληροφορικαριος και μας την πει...
Δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ φιλαράκι, δεν φοβάμαι να εκτεθώ, τα έχω ξεπεράσει αυτά...:126:

Είπα κάτι που διάβασα, αν ισχύει η δεν ισχύει ας το κρίνουν αυτοί που ξέρουν. Εμένα δεν με νοιάζει τόσο πολύ, αρκεί που ακούγεται...:126:

Reaction score
10

Δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ φιλαράκι, δεν φοβάμαι να εκτεθώ, τα έχω ξεπεράσει αυτά...:126:

Είπα κάτι που διάβασα, αν ισχύει η δεν ισχύει ας το κρίνουν αυτοί που ξέρουν. Εμένα δεν με νοιάζει τόσο πολύ, αρκεί που ακούγεται...:126:
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η φράση δεν έχει νόημα... αλλά έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα μετράει
και το πληρώνεις αν δεν ξέρεις πώς ή δεν έχεις χρόνο να το πετύχεις.

D

deleted user 10898

Guest
Στο δικο σου thread αναφερομαι στα δικα σου μηχανηματα. Για τον προ που λεει ο Γιατρος-μεμβρανοπροδοτης οτι δε τον αναφερω, απλα δεν εχω ακουσει τετοια υλοποιηση.
Καλοριζικα και παλι:107:
νασε καλα...
ξεκινα αναλυσα για player σε macos asap...

D

deleted user 10898

Guest

ναι βρε diaboloμιχαλη, απλως η φραση αυτη οπως την εγραψες δειχνει να μπερδευεις τα λειτουργικα συστηματα με τις γλωσσες προγραμματισμου...
ουτε εκτειθεσε ουτε τιποτα απλως ειχε λιγο πλακα...

τα ποτενσιομετρα που εχεις παντως ειναι για ταιριασμα των αντιστασεων προ ή πηγης/τελικων. νομιζω πρεπει να βρεις μια ιδανικη θεση για την πηγη σου και να τα αφηνεις απειραχτα... αλλα ρωτα και κανα ποιο εμπειρο σε αυτα....

Reaction score
10

τα ποτενσιομετρα που εχεις παντως ειναι για ταιριασμα των αντιστασεων προ ή πηγης/τελικων. νομιζω πρεπει να βρεις μια ιδανικη θεση για την πηγη σου και να τα αφηνεις απειραχτα... αλλα ρωτα και κανα ποιο εμπειρο σε αυτα....
Αυτό το ρυθμίζω από τα v της εξόδου του Medea τα οποία μέσω trimmers μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε τιμή από 2 έως 8! ;) Έχοντας πάντα τα ποτενσιόμετρα στο maximum....

kl1

Reaction score
87
Απάντηση: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

ωραιο συστημα [ιδιαιτερα τελικος & ηχεια]!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Re: Δεν έμαθα "τίποτα" στο Avsite!

...
Ας με συγχωρέσεις εσύ και οι συνφορουμίτες για την αλαζονεία να ποστάρω τα δικά μου KEF να παίζουν επηρεασμένος από τα καινούργια δικά σου,αλλά θα μ' άρεσε κάποια στιγμή και οι υπόλοιποι εδώ μέσα να κάνουν το ίδιο...
Πολύ παρλάτα και θεωρία πέφτει...Ας βάλουν ειδήμονες και μη τα συστήματά τους να παίξουν λίγο μουσική να τα δούμε και να τ' ακούσουμε...Μη φοβάστε...Οι aca_δες δεν βαθμολογούμε πιά...
[YOUTUBE]bGTEpooyowU[/YOUTUBE]
Ωραία η πρότασή σου κι ακόμα ωραιότερη εάν διευκρίνιζες σε τί ακριβώς ωφελεί,ούτως ώστε όσοι το κρατούν υπόψιν τους να επιλέξουν συνειδητά τι να κάνουν.
Με τούτον τον τρόπο,αποφεύγονται σχόλια τύπου "ο ΄Α΄ υπερτερεί και ο ΄Β΄ υστερεί"...Είναι λεπτό το ζήτημα,διότι κάποιος μπορεί να το πάρει ΄΄στραβά΄΄,λ.χ. ότι το ΄΄ακριβότερο΄΄ ή το μηχάνημα της ΄΄τάδε τεχνολογίας΄΄ εξαφανίζει όλα τ'άλλα,κατά συνέπεια να αισθανθεί μειονεκτικά που έχει επιλέξει ήδη κάποιο άλλο της αρεσκείας του.
Δε θα ταν προτιμότερο ν'ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας στηρίζοντάς τες με επιχειρήματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις μας,δίνοντας έναυσμα να το ΄΄ψάχνουμε΄΄ πιό διεξοδικά;
Γιατί έτσι όπως το διατυπώνεις,θυμίζει επιτροπές τύπου "Χ factor",ή ακόμα και αρθρα στο περιοδικό "Life & Style"...Φυσικά,καταλαβαίνω ότι ο στόχος σου είναι εποικοδομητικός.Σκοπός όμως είναι να το καταλαβαίνουμε όλοι.:126:
Κι αν θέλεις μιά προσωπική γνώμη(αφού ΄΄τολμάς΄΄ και το κάνεις ενώ εγώ δε θα το κανα ποτέ),το σύστημά σου παρά τους περιορισμούς του youtube ηχεί πολύ παραπάνω από ελκυστικά...:612:

Reaction score
877

Ωραία η πρότασή σου κι ακόμα ωραιότερη εάν διευκρίνιζες σε τί ακριβώς ωφελεί,ούτως ώστε όσοι το κρατούν υπόψιν τους να επιλέξουν συνειδητά τι να κάνουν.
Πρώτιστα… μ’ αρέσει να μοιράζομαι αυτό που έχω με άλλους που έχουν την ίδια τρέλα μ’ εμένα… Γι αυτό πολύ θα ήθελα να δω και ν’ ακούσω(έστω και με τους περιορισμούς του γιουτούμπι) τα συστήματα των πρωτοκλασάτων και μη μελλών του φόρο…

Έπειτα… πιστεύω πως σ’ ένα φόρο με θέμα το hi fidelity είναι πιο ταιριαστό ένα βιντεάκι με ένα σύστημα να παίζει μουσική παρά εκατό βιντεάκια με παντελώς άσχετα θέματα…(you know)...

Και τέλος δεν ντρέπομαι γι αυτό που έχω και ακούω…

Περιμένω λοιπόν....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Πρώτιστα… μ’ αρέσει να μοιράζομαι αυτό που έχω με άλλους που έχουν την ίδια τρέλα μ’ εμένα… Γι αυτό πολύ θα ήθελα να δω και ν’ ακούσω(έστω και με τους περιορισμούς του γιουτούμπι) τα συστήματα των πρωτοκλασάτων και μη μελλών του φόρο…
Έπειτα… πιστεύω πως σ’ ένα φόρο με θέμα το hi fidelity είναι πιο ταιριαστό ένα βιντεάκι με ένα σύστημα να παίζει μουσική παρά εκατό βιντεάκια με παντελώς άσχετα θέματα…(you know)...
Και τέλος δεν ντρέπομαι γι αυτό που έχω και ακούω…
Περιμένω λοιπόν....
Σέβομαι την άποψή σου φίλε μου,αλλά επειδή είναι θέμα βιωμάτων σου έκανα την ερώτηση.Ευχαριστιέμαι κατά βάθος που εσύ δεν ντρέπεσαι,ομολογώ όμως ότι εγώ ν τ ρ έ π ο μ α ι να ΄΄επιδεικνύω΄΄ ό,τι έχω με κόπο αποκτήσει και ακούω ή/και το χώρο μέσα στον οποίο τ'απολαμβάνω.Έχω την αίσθηση πως η αποκάλυψή τους θα μου αφαιρέσει την ίδια την απόλαυση,επειδή γιά μένα ο χώρος μου αποτελεί σημαντικό ι δ ι ω τ ι κ ό κομμάτι της ζωής μου που δεν επιδέχεται το "Μεγάλο Αδελφό"...Το αφήνω τούτο στους τολμηρούς της υπόθεσης που αρέσκονται στο σπορ ή στους ΄΄ειδικούς΄΄ που έχουν την εμπειρία και γνωρίζουν προφανώς και τ'αποτελέσματά της.
Όσο γιά τα ΄΄άσχετα΄΄ βιντεάκια,νομίζω ότι αυτά είναι το ΄΄πιπέρι΄΄ στο καλομαγειρεμένο φαγητό που σερβίρεται εδώ και ΄΄κάτι΄΄ λένε και αυτά σπάζοντας τη μονοτονία.Το ότι ασχολήθηκες μ'αυτά-έστω και αρνητικά- δεν παύει να είναι τιμή μου(I know).Εξυπακούεται ότι σέβομαι την άποψή σου,ακολουθώ όμως άλλη-τη δική μου φυσικά...
Σου υπενθυμίζω ότι δεν μου απάντησες σε τί ω φ ε λ ε ί πλην του υποκειμενικού παράγοντα όλους τους άλλους αντικειμενικά(I don't know!!!):140:.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney