- Reaction score
- 11.992
Θα το κάνω, ίσως αύριο το απόγευμα που θα έχω χρόνο. Αναφέρεσαι σε αυτό;Θα πρότεινα να δεις και τον οδηγό τοποθέτησης της Trinnov, όχι μόνο της Dolby.
Ποιες είναι οι βασικές διαφοροποιήσεις από τη Dolby;
Θα το κάνω, ίσως αύριο το απόγευμα που θα έχω χρόνο. Αναφέρεσαι σε αυτό;Θα πρότεινα να δεις και τον οδηγό τοποθέτησης της Trinnov, όχι μόνο της Dolby.
Δεν γράφει μλκιεςΠοιες είναι οι βασικές διαφοροποιήσεις από τη Dolby;

Δεδομενου οτι θες να πας κατα γραμμα με τις προδιαγραφες της Dolby η της Trinnov (και καλα κανεις), το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η ασυμμετρια του χωρου στο τμημα του Home Cinema, και συγκεκριμενα η ελλειψη τοιχωματικου οριου στην αριστερη πλευρα, κατι που θα δημιουργησει μεγαλη ανισορροπια στην αποκριση και θα καταστησει την τοποθετηση κατα τις προδιαγραφες ουσιαστικα αχρηστη.Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι... χαϊεντάς και το συνηθέστερο σχόλιο της βασικής συνθεάτριας κατά την παρακολούθηση ταινιών είναι "το χαμηλώνεις λίγο;" Κατά συνέπεια, στόχος είναι μάλλον η υψηλή πιστότητα, παρά η υψηλή στάθμη.
Μάλλον έχεις δίκιο όμως ότι πρέπει να ορίσω κάποιο εύρος διακύμανσης του κόστους. Υπάρχει λιιιίγη απόσταση από τα ποσά που αναφέρεις χάριν παραδείγματος, καθώς εγώ έχω στο μυαλό μου κάτι στην περιοχή των 5.000€ για ενισχυτή, ηχεία και καλώδια -ελαστικά πάντως, αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Κατανομή; Ας πούμε 1.500€ για ενισχυτή, 3.500€ για ηχεία και ό,τι μείνει για καλώδια.![]()