gonis
Luger
- Reaction score
- 12.310
Η γνώμη μου είναι ότι την όποια έξτρα περιποίηση του αυτοκινήτου την εισπράτει ο επόμενος-επόμενοι, ιδιοκτήτης 
Αναφερομαι σε υγιείς,νορμαλ καταστάσεις
Για ποιο τραβηγμένες καταστάσεις,εγώ θα ζήταγα βοηθεια ειδικού
Ειχα θείο με Lancia Fulvia,δεκαετία 70,τετράπορτη που παινευόταν ότι στα καθισματά της δεν είχε καθίσει ανθρώπινος κώλος
Πριν την παραλάβει ειχε παραγγειλει καλλυματα εποχής
Ημουν πιτσιρικάς καθόμουν στη θέση του οδηγού και αντιλαμβανόμουν τι μαλ@κια είχε κάνει.
Για μένα η πίστη στο ντιτεϊλινγκ στα αυτοκινητα κρυβει πολλαπλάσια ψυχοπαθεια από αυτή που υποστηρίζει ο @costas EAR στα καλώδια στο hifi-hiend!
Δεν γίνεται ένα συγχρονο αυτοκινητο που χρησιμοποιείται και οδηγείται από «ζωντανό» άνθρωπο να είναι αψεγάδιαστο εκτός αν ο ιδιοκτήτης είναι ΑΜΕΑ στο μυαλό και έχει υπηρετικό προσωπικο
Εξαιρουνται παλιά αυτοκίνητα με συναισθηματική ή εμπορική αξια
Αναφερομαι σε υγιείς,νορμαλ καταστάσεις
Για ποιο τραβηγμένες καταστάσεις,εγώ θα ζήταγα βοηθεια ειδικού
Ειχα θείο με Lancia Fulvia,δεκαετία 70,τετράπορτη που παινευόταν ότι στα καθισματά της δεν είχε καθίσει ανθρώπινος κώλος

Πριν την παραλάβει ειχε παραγγειλει καλλυματα εποχής
Ημουν πιτσιρικάς καθόμουν στη θέση του οδηγού και αντιλαμβανόμουν τι μαλ@κια είχε κάνει.
Για μένα η πίστη στο ντιτεϊλινγκ στα αυτοκινητα κρυβει πολλαπλάσια ψυχοπαθεια από αυτή που υποστηρίζει ο @costas EAR στα καλώδια στο hifi-hiend!
Δεν γίνεται ένα συγχρονο αυτοκινητο που χρησιμοποιείται και οδηγείται από «ζωντανό» άνθρωπο να είναι αψεγάδιαστο εκτός αν ο ιδιοκτήτης είναι ΑΜΕΑ στο μυαλό και έχει υπηρετικό προσωπικο

Εξαιρουνται παλιά αυτοκίνητα με συναισθηματική ή εμπορική αξια