Διάφορα (κινητά)

Reaction score
17.301
Εχει κάποιος το παρακάτω κινητό?Ποια είναι η άποψη σας πάνω στην ιδέα πίσω από τη δημιουργία του?

Ο Snowden το χρησιμοποεί καθημερινά από το 2022. :biggrin:

IMG_5792.jpeg

GrapheneOS is a privacy and security focused mobile OS with Android app compatibility developed as a non-profit open source project. It's focused on the research and development of privacy and security technology including substantial improvements to sandboxing, exploit mitigations and the permission model. It was founded in 2014 and was formerly known as CopperheadOS.

De - Google your Android

Reaction score
457
δεν είναι κινητό...λειτουργικό είναι και μάλιστα μια χαρά...το είχα περάσει στο pixel 4 και έπαιζε σούπερ.
Η όλη ουσία είναι αυτό που γράφει και πιο πάνω " De - Google your Android ".

Reaction score
17.301
Τότε,θα πρέπει να παραδώσουμε τα Ι φόν και Ι παντ…

Για μένα ότι δεν είναι Απλ,είναι άλλο κινητό…και άλλο λειτουργικό.

Δεν είναι συμβατό λοιπόν με προϊόντα της Apple.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.421

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.666
Πήρα ένα πίξελ 9, βγάζει ηλιθιωδώς τρομερές φωτογραφίες, και το ζουμ που έχει είναι απίθανο.

Σε άμεση σύγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα που έχουμε, είναι τρομακτική η διαφορά.

Last edited:

TGD

Reaction score
10.405

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.376

Reaction score
2.625
Νομίζω ταιριάζει εδώ:
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας νεαρός στη Θεσσαλονίκη αφού εξερράγη το κινητό του ενώ ο ίδιος κοιμόταν.

Ο Χαράλαμπος, που μίλησε στον ΣΚΑΙ, είπε: «Σχετικά καλά είμαι, μπορούσε να είναι και χειρότερα. Είμαι με κάποια εγκαύματα, έχει δημιουργηθεί ένα οίδημα. Έχει κλείσει το μισό μου μάτι. Δεν φόρτιζε το κινητό μου. Έκανα αυτό που κάνουν οι περισσότεροι, όπως να ακούνε μουσική. Εγώ ήμουν με το audiobook. Και με είχε πάρει ο ύπνος. Ανάφλεξη έγινε. φωτιά κανονική, ήταν σχεδόν στο αυτί μου, η ανάφλεξη έγινε πάνω στο μάγουλό μου»

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.421

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.526
Τι ωραία που έχει εξελιχθεί η επισκευαστική πλευρά των κινητών. Έσπασα το καινούριο μου τηλεφωνάκι όπως και όλα τα προηγούμενα, το πήγα το πρωί στο εξουσιοδοτημένο της Κηφισάς και σε 2 ωρίτσες ήταν έτοιμο. :)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.690
Άλλαξα συσκευή και τώρα στα SMS, ενώ γράφω πεζά, μου τα γυρίζει σε κεφαλαία. Στο μενού των SMS δεν μπόρεσα να βρω σχετική ρύθμιση. Γνωρίζει κανείς κάτι?

TGD

Reaction score
10.405
Κάπου στη ρύθμιση για εξοικονόμιση δεδομένων ή κάτι παρόμοιο; Τα πεζά στέλνονται σε UTF και απαιτούν δύο "χαρακτήρες" για κάθε γράμμα, σε αντίθεση με τα κεφαλαία.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.376
Η Samsung ζήλεψε λίγο από το iPhone στο νέο S25 Ultra

Προπαραγγελία στα 1500 € για τα 512 Gb

Reaction score
11.740
5 φακοί με 5 αισθητήρες από πίσω. Πεταμένα λεφτά.
Αλλά πιο οικονομικό από το να βρουν ένα τρόπο να έχουν 1 αισθητήρα και να αλλάζουν οι φακοί από μπροστά του. Ίσως με κάποιο περιστροφικό μηχανισμό.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498