Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Εαν, εν παση περιπτωση, το θεωρεις αδικο (παντα κατα την δικη σου κριση), ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα να ζητησω απο τον συντονιστη της ενοτητας, να το αποσυρει.
Σε καμιά περίπτωση δεν τίθετε θέμα απόσυρσης του thread που άνοιξες Νoizmaker.
Ο συντονιστής απεφάνθη!!! :615:

Προτείνω μάλιστα ο πίνακας των νικητών να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με τον εκάστοτε νέο νικητή :137:

noiz, ευχαριστώ για την απάντηση και το videάκι της Ιταλίας.
Πιστεύω πάντως ότι με την συμμετοχή της Ιταλίας ο διαγωνισμός θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον :121: αρκεί να επέμεναν στον ιταλικό στίχο :126:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Ο συντονιστής απεφάνθη!!!

Προτείνω μάλιστα ο πίνακας των νικητών να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με τον εκάστοτε νέο νικητή
Το ειχα υπ' οψιν μου, για να μπορεσει να συνεχιστει ετσι η σειρα των πρωτων βραβειων. Αν φυσικα δεν ειμουν εγω, καποιος αλλος θα μπορουσε να το τοποθετησει.

noiz, ευχαριστώ για την απάντηση και το videάκι της Ιταλίας.
Πιστεύω πάντως ότι με την συμμετοχή της Ιταλίας ο διαγωνισμός θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον αρκεί να επέμεναν στον ιταλικό στίχο
Μην τα λες σε εναν λοξο με την Ιταλικη μουσικη. Αλλα απο την αλλη, νομιζω οτι καλα εκαναν και αποχωρησαν. Απο οποια αποψη και αν το δεις.

Reaction score
8
Ας μην το συνεχισουμε το θεμα σας παρακαλω, διοτι απ' οτι βλεπω μας διαβαζουν και στο εξωτερικο και να τι λενε..................

[YOUTUBE]hppVq4wb15Y[/YOUTUBE]

:142::142::142:

Reaction score
17.301
Με ολο το σεβασμο προς τους δυο "παρουσιαστες" και σε ολους οσους ασχολουνται με τον θεσμο αυτο και τον παρακολουθουν...ας το κλειδωσουμε το θεμα μεχρι του χρονου!:127:

Reaction score
40
Απάντηση: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Θα παρακαλούσα αν γίνεται να σταματήσει η off topic συζήτηση μεταξύ των μελών γιατί δεν είναι όμορφη εικόνα προς τα υπόλοιπα μέλη που θέλουν να ποστάρουν τραγούδια ή απλώς να διαβάσουν.

Δεν θα ήθελα να επανέλθω για περαιτέρω υποδείξεις ή ν'αναγκαστώ να σβήσω ξανά οff topic απαντήσεις.
Ευχαριστώ.

ΥΓ. Χριστίνα Κ το παραπάνω το γράφω για τ'αγόρια μας που είναι λίγο...ζωηρά:138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.393
Απάντηση: Re: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Noiz τα σπάει το βίντεο!Έχω λιώσει!Χαχαχαχα!
Άντε βρε Γιώργο, μια ώρα περίμενα να πει κάποιος για το βίντεο,

για να πάρω σειρά και θάρρος!:126:

Και εγώ έχω λιώσει Noiz:405::405::405:

Reaction score
8
Noiz τα σπάει το βίντεο!Έχω λιώσει!Χαχαχαχα!
Κι εγω ρε Γιωργο, για καλαμπουρι το εβαλα. Να γελασουμε λιγακι, και να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις.

Τελικα, ειναι πραγματικοτητα οτι θα υπηρχαν πολυ λιγοτερες αν δεν υπηρχε αυτο το πληκτρολογιο.:137:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

Άντε βρε Γιώργο, μια ώρα περίμενα να πει κάποιος για το βίντεο,

για να πάρω σειρά και θάρρος!

Και εγώ έχω λιώσει Noiz
Εσυ ρε μανιαμουνια, εχεις τε-λειωσει ετσι κι αλλοιως.
(Βρε μη μου περαξηγηθεις ε;)

Να σκεφτεις οτι γελαγα ενα τεταρτο, με τον μ..λ..κα το Χιτλερ.:142::142:

Reaction score
4
Απάντηση: Διαγωνισμός Τραγουδιού "Eurovision"

απο το διαγωνισμο αναδειξης για τη συμμετοχη της Νορβηγιας στη eurovision

[YOUTUBE]BPVhNdBR2FE[/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?v=BPVhNdBR2FE

οι ανθρωποι ειναι πολλαααααα χρονια μπροστα! ειναι σαν να εβγαζαν εδω στην τηλεοραση τους Rotting Christ feat. Ζοϊδακης :142: ουτε σε χιλια χρονια!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός