Διακοπές 2021

Reaction score
1.000
Μπα, εχω τον κουμπάρο εδώ στο από πάνω διαμέρισμα.
Έχει φέρει ένα τόνο κάρβουνα. Έψησε μπιφτέκια, σήμερα θα ψήσει κοτόπουλο, την Κυριακή μπριζόλες. Θα πάμε μια μέρα για ψάρι στην Αγία Κυριακή, και αν δεν έχουμε σκάσει και στην "Ελένη" στις Αφιλιάνες.
Εκεί θα σκάσουμε σίγουρα!

ΥΓ: Αν ποτέ αποφασίσετε να οδηγήσετε μέχρι τις Αφιλιάνες, να έχετε μείνει νηστικοί και να έχετε κλείσει τραπέζι.
Αγια Κυριακη τρωτε εννοειται στου Μανωλα στο λιμανακι. Καρατσεκαρισμενος και εξαιρετικη σχαρα. Αγαπημενο μου ηταν φετα ροφος σχαρα, λουκουμι.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Θα κάνουμε κι εμείς μάλλον βόλτα προς τα εκεί τις επόμενες ημέρες.

Το +1 είναι συνήθως ετοιμοπόλεμο για τέτοια!

Reaction score
25.443
Κατέβασες το Mazda θαψα; Δηλαδή πάει και το πούμα; Το αρμυρικι έχει πρόσβαση;
το vitara κατέβασα αλλά πάει και το mazda εύκολα.
οτιδήποτε με ικανή διάμετρο τροχών και μια στοιχειώδη απόσταση από έδαφος κατεβαίνει και ανεβαίνει.
δεν υπάρχει θέμα πρόσφυσης για να χρειαστεί η 4κίνηση , οι φυτεμένες πέτρες ταλαιπωρούν οχήματα με μικρούς τροχούς και ο συνδιασμός κάποιων νεροφαγωμάτων μπορεί να δυσκολέψουν κάποιο "συμβατικού" ύψους όχημα.
τα απαγορευτικά είναι τα χαμηλομένα και τα χαμηλοπρόφιλα λάστιχα , εκεί παίζεις με την τύχη σου.
θέλει υπομονή για να κινηθείς αργά με ταχύτητες βαδίσματος ενίοτε - 6.9 χλμ σε 25 λεπτά (μπορεί και παραπάνω)
το αρμυρίκι έχει μια χαρά πρόσβαση αλλά και πολύ κόσμο , αν δεν πάς νωρίς θα παρκάρεις στα γαμήδια.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.106
το αρμυρίκι έχει μια χαρά πρόσβαση αλλά και πολύ κόσμο
Να είχε μόνο κόσμο καλά θα ήταν, πες να το ανεχτείς. Αλλά στους άπλυτους με τα τσαντίρια τραβάω τη γραμμή.

Μια φορά έχω πάει με το αυτοκίνητο και όπως πήγαμε κάναμε αναστροφή και φύγαμε (λόγω κόσμου) και άλλη μία φορά φέτος με το ποδήλατο στις 8 το πρωί και ήταν σαν να πήγα σε καταυλισμό Ρομά.

Reaction score
25.443
Αδιαφορώ.
Επειδή πάμε νωρίς γενικά στην παραλία βρίσκουμε θέση μπροστά και ο ορίζοντας μου παραμενει καθαρός.
Πέραν του ότι στους απλυτους κυκλοφορούσαν και 3 παταρες ομίλων champions league.

Η αλήθεια είναι ότι γαμηθηκε το θέμα με τις σκηνές στην κεντρική/νότια Εύβοια , στο τέλος θα δούμε καμία μέρα σκηνή στον ποντικό και θα κοιταζόμαστε μεταξύ μας

Reaction score
4.208
"φυσιολάτρες" που έχουν χεσει παντού και έχει γεμίσει ο τόπος κωλοχαρτα??

>:(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef