Διδυμο Μπασο.

Reaction score
152
Εχουν περασει 18 μηνες περιπου απο τοτε που απεκτησα το 642e SB THX Select Powered Subwoofer και βρισκομαι παλι στην αρχη αφου αναζητώ πλεον δυο ιδια σαμπακια τουλαχιστον 12" για να το αντικαταστησουν...
οχι οτι δε με ικανοποιει,αλλα προκειται να μεταφερθει στο υπο ανακαινιση υπνοδωματιο, σε λιγοτερο απο το μισο χωρο που παιζει τωρα....

εχω λοιπον,στοχοποιησει τα εξης,σε ενα ευρος τιμης με ταβανι τα 2Κ για το σετ.

a) Klipsch SW-115

b) Klipsch KW-120-THX Ultra2 σαν καλομεταχειρισμενο,αν το βρω....

c) XTZ 99 W12.18 ICE High Glossy Black

d) SVS PB12-NSD DSP

σε περιπτωση που υπερβώ αυτο το οριο των 2.000ε,καραδοκουν το HSU ULS-15 με εκτιμωμενο κοστος αγορας & εισαγωγης στα 2.500ε
και τα SVS SB13-Ultra, SVS PB12-Plus DSP στα 3200ε/ζευγος....
Δεν αποκλειω και το τρεχον που εχω σε διδυμο,αναλογα ποσο θα εχει σε τελικη τιμη....

ζητουμενο ειναι το βαθυ χαμηλο με κλωτσιες στο στομαχι.
τοποθετηση,κατα πασα πιθανοτητα,στο κεντρο,εκει που παιζει και τωρα ο Ατλας...

μπορουν βεβαια να πανε αριστερα και δεξια των επιπλων,με το ενα να ειναι σε μια γωνια ενω το αλλο,οχι...

περιμενω να διαβασω τις γνωμες και σχολια σας....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Διδυμο Μπασο.

για δευτερη φορα
#2 ειναι αλλης κλασης sub και μοναδικο στην ευκολια τοποθετησης (ο ενισχυτης ειναι οπου θες εσυ)
#1 νομιζω οτι στην ελλαδα εχει κατω απο 1000ρικο το τεμαχιο, και ειναι βαρυτερο απο το svs
(αν αυτο λεει κατι= μεγεθος μαγνητη-δεσιμο καμπινας)
και αν σε νοιαζει βεβαια....
+ συν ανταλλακτικα απο ελλαδα
Οπως και το xtz ειναι ελφαρυτερο.......

Reaction score
152

agri,το 115 δεν παιζει εδω, ενω το μικροτερο του,το 112, τιμαται λιγο πανω απο τα 700ε/τμχ..... (κατι λιγοτερο απο 400ε/τμχ στη Γερμανια....)

εγκρινεις το 115 που ειναι και το πιο οικονομικο σε διδυμο;

ειναι και το πιο βαρυ (69lbs (31.3kg) ) οταν το svs ειναι 28,4 κιλα, το xtz στα 29 kg και το αλλο κλιπς που οντως ανηκει σε αλλη κατηγορια,ειναι 36.3kg...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

agri,το 115 δεν παιζει εδω, ενω το μικροτερο του,το 112, τιμαται λιγο πανω απο τα 700ε/τμχ..... (κατι λιγοτερο απο 400ε/τμχ στη Γερμανια....)
και ομως γυριζει

εγκρινεις το 115 που ειναι και το πιο οικονομικο σε διδυμο;
ναι , καλη περιπτωση allover ειναι

ειναι και το πιο βαρυ (69lbs (31.3kg) ) οταν το svs ειναι 28,4 κιλα, το xtz στα 29 kg και το αλλο κλιπς που οντως ανηκει σε αλλη κατηγορια,ειναι 36.3kg...
τα ειπαμε αυτα, σε αυτη την κλαση δεν εχω δει ουτε svs ουτε klipsch , αλλα αν ειναι χτισμενα (ειναι ?) σαν τα μεγαλα αδερφια τους
μιλαμε για ωραιες δουλιτσες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

o flash νομιζω εχει ακομα ενα σετ τhx για ζμπρωξιμο, ρωτα τον

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.469

Σπύρο τα SVS δεν χτυπιούνται στην τιμή τους με ό,τι άλλο κυκλοφορεί στην Ευρώπη.Μόνο κάτι σε DIY θα μπορούσε να τα ξεπεράσει.
Επίσης αντί να πάρεις τώρα δύο μπορείς να χτυπήσεις ένα τέτοιο και κάποιο αυτόνομο room correction.Θα έχεις πιό εύκολη ρύθμιση,δλδ ό,τι πιο βασικό όσον αφορά τις χαμηλές,σε σχέση με το να φέρεις με μετακινήσεις 2 sub.

Reaction score
152

Γιωργο,εχω αποφασισει να παω σε διδυμο,ειδκα που απο τη στιγμη αποκλειω τη σκεψη (κατα 99.99%) της προσθηκης των omd 28 & του κεντρικου c-2...
αλλιως εμενα και με τον Ατλαντα,μιας και με ικανοποιει σε χαμηλο,και αγοραζα ενα σαμπ μεχρι τα 500ε για το υπνοδωματιο.....

γι'αυτο ρωταω ποιο σετακι να παιξει το διαδοχο ρολο...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.469

2 PB12-NSD τότε.

Γιατί όμως αυτή η εμμονή με τα 2 σαμπ;Εντάξει πριν μερικά χρόνια,όπου δεν υπήρχαν αξιόλογες εμπορικές υλοιποιήσεις ισοστάθμισης ήταν κατανοητό,τώρα όμως;

Reaction score
15.548

Συμφωνω με τον Γιωργο ως προς την κατευθυνση svs

εγω θα ελεγα το 12nsd +sms 1 και αν θελεις κιαλλο το χτυπας...δλδ eq οπωσ και δηποτε :116:

να ξερεις οτι το 12nsd θελει πολυ κοψιμο στα 20 - 30 hz αν μπει ειδικα σε γωνια.....παθαινεις..!!!!!:402:
....εκτος και αν σου αρεσει....:414:.....και θελει εναν αερα 10 cm

σε τι χωρο και ποσο δυνατα παιζεις Σπυρο ?

Reaction score
15.548

Συμφωνω με τον Γιωργο ως προς την κατευθυνση svs

εγω θα ελεγα το 12nsd +sms 1 και αν θελεις κιαλλο το χτυπας...δλδ eq οπωσ και δηποτε :116:

να ξερεις οτι το 12nsd θελει πολυ κοψιμο στα 20 - 30 hz αν μπει ειδικα σε γωνια.....παθαινεις..!!!!!:402:
....εκτος και αν σου αρεσει....:414:.....και θελει εναν αερα 10 cm

σε τι χωρο και ποσο δυνατα παιζεις Σπυρο ?

ουπς....εγιναν 2 τα 12αρια nsd .....!!!!! ??????

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

2 PB12-NSD τότε.

Γιατί όμως αυτή η εμμονή με τα 2 σαμπ;Εντάξει πριν μερικά χρόνια,όπου δεν υπήρχαν αξιόλογες εμπορικές υλοιποιήσεις ισοστάθμισης ήταν κατανοητό,τώρα όμως;
μιση παραμορφωση
καλυτερη φορτιση του χωρου απο 2 σημεια,

Reaction score
152

ειρηνη ημιν φιλοι μου και το '13.......
οταν γινεστε ...καφενεδες και πηδατε καθε νημα,χανετε τον αναγνωστη.
2 PB12-NSD τότε.

Κωστα,δυο σαμπ,για να μην εχω ποτε την απορια πως θα ηταν με ενα ακομη...
δυο σαμπ,για να κλεισει καπως ο διαθεσιμος χωρος που εχω μπροστα,μιας και ειχα αφησει 36 εκατοστα απο αριστερα και δεξια για ηχεια δαπεδου.
δυο σαμπ,γιατι μ'αρεσει να τα βλεπω να χτυπανε μαζι.
δυο σαμπ γιατι με οσα εδωσα για τον Ατλαντα και λιγο παραπανω,μπορω να αγορασω δυο που θα τον ξεπερνανε....

αν επαιρνα ενα θα ηταν σιγουρα το κορυφαιο 13ρι της svs αλλα δυο δεν τολμω να βαλω τοσο γιατι πανε ψηλα σε τιμη ,οσο και γιατι δε θα παιξουν ποτε στο αξιοποιησιμο τους....

το PB12-NSD ειναι στα ματια μου και το πιο ασχημο...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Πρόσεξε με τα δύο subs μην πάθεις αυτά που έπαθα εγώ. Που δεν δούλευαν μαζί μπροστά.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Re: Απάντηση: Διδυμο Μπασο.

Από ένα warning στα αγόρια! Και αν συνεχιστεί αυτό, θα έχουμε δεκαήμερη άδεια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

π.χ αυτο

απο ενα sub κλιπς που κανει τα διπλα απο το svs

ειπα ποτε οτι το καθε κλιπς δεν εχει παραμορφωση ?
οπως καθε σαμπ ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.374
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ