Εχουν περασει 18 μηνες περιπου απο τοτε που απεκτησα το 642e SB THX Select Powered Subwoofer και βρισκομαι παλι στην αρχη αφου αναζητώ πλεον δυο ιδια σαμπακια τουλαχιστον 12" για να το αντικαταστησουν...
οχι οτι δε με ικανοποιει,αλλα προκειται να μεταφερθει στο υπο ανακαινιση υπνοδωματιο, σε λιγοτερο απο το μισο χωρο που παιζει τωρα....
εχω λοιπον,στοχοποιησει τα εξης,σε ενα ευρος τιμης με ταβανι τα 2Κ για το σετ.
a) Klipsch SW-115
b) Klipsch KW-120-THX Ultra2 σαν καλομεταχειρισμενο,αν το βρω....
c) XTZ 99 W12.18 ICE High Glossy Black
d) SVS PB12-NSD DSP
σε περιπτωση που υπερβώ αυτο το οριο των 2.000ε,καραδοκουν το HSU ULS-15 με εκτιμωμενο κοστος αγορας & εισαγωγης στα 2.500ε
και τα SVS SB13-Ultra, SVS PB12-Plus DSP στα 3200ε/ζευγος....
Δεν αποκλειω και το τρεχον που εχω σε διδυμο,αναλογα ποσο θα εχει σε τελικη τιμη....
ζητουμενο ειναι το βαθυ χαμηλο με κλωτσιες στο στομαχι.
τοποθετηση,κατα πασα πιθανοτητα,στο κεντρο,εκει που παιζει και τωρα ο Ατλας...
μπορουν βεβαια να πανε αριστερα και δεξια των επιπλων,με το ενα να ειναι σε μια γωνια ενω το αλλο,οχι...
περιμενω να διαβασω τις γνωμες και σχολια σας....
οχι οτι δε με ικανοποιει,αλλα προκειται να μεταφερθει στο υπο ανακαινιση υπνοδωματιο, σε λιγοτερο απο το μισο χωρο που παιζει τωρα....
εχω λοιπον,στοχοποιησει τα εξης,σε ενα ευρος τιμης με ταβανι τα 2Κ για το σετ.
a) Klipsch SW-115
b) Klipsch KW-120-THX Ultra2 σαν καλομεταχειρισμενο,αν το βρω....
c) XTZ 99 W12.18 ICE High Glossy Black
d) SVS PB12-NSD DSP
σε περιπτωση που υπερβώ αυτο το οριο των 2.000ε,καραδοκουν το HSU ULS-15 με εκτιμωμενο κοστος αγορας & εισαγωγης στα 2.500ε
και τα SVS SB13-Ultra, SVS PB12-Plus DSP στα 3200ε/ζευγος....
Δεν αποκλειω και το τρεχον που εχω σε διδυμο,αναλογα ποσο θα εχει σε τελικη τιμη....
ζητουμενο ειναι το βαθυ χαμηλο με κλωτσιες στο στομαχι.
τοποθετηση,κατα πασα πιθανοτητα,στο κεντρο,εκει που παιζει και τωρα ο Ατλας...
μπορουν βεβαια να πανε αριστερα και δεξια των επιπλων,με το ενα να ειναι σε μια γωνια ενω το αλλο,οχι...
περιμενω να διαβασω τις γνωμες και σχολια σας....