Διδυμο Μπασο.

Reaction score
152
Απάντηση: Διδυμο Μπασο.

σημερα αξιωθηκα και τα ενεργοποιησα,καθως χθες μου ηρθε απο τη Γερμανια ενας αριστα μεταχειρισμενος Γιαμι767 και η χειμερια ναρκη στο κυριως συστημα ελαβε τελος,μετα απο 5 μηνες σχεδον....
ρε σεις,αυτα βαρανε....
στην εισαγωγικη σκηνη του children of men οπου σκαει η μπομπα στο καφε, ο πατερας μου αναπηδησε απο την τρομαρα του....
προσεχως θα παιχτουνε και αλλες κατεδαφιστικες σκηνες.....

πιστευω οτι εχω κλεισει απο το θεμα ηχειων.....
Μιραζ και Κλιπς στο σαλονι,Μιραζ και Ατλαντικ στο υπνοδωματιο,Μιραζ και Γαμαχα στον υπολογιστη,Μιραζ και τιποτα στο μπαλκονι....

Reaction score
5.731
Re: Απάντηση: Διδυμο Μπασο.

Το πολύ μπάσο γίνεται λίγο, το λίγο δεν γίνεται πολύ!

Reaction score
152

τελικα τα Κλιπς ειναι η τριτη καλυτερη αγορα που εχω κανει για το σινεμα μου,μετα τα 30 Μιραζ και μετα τη Στιουαρτ....
απο τον Γεναρη που τα πηρα και μετα το Μαρτη που ηρθε και ο 767 και αρχισαν να δουλευουν,μου χαριζουν απλοχερα βαθυ και ατελειωτο χαμηλο που χτυπαει κατ'ευθειαν στη θεση θεασης και μερικες φορες μετακινει τον τριθέσιο καναπέ μαζι με δυο ατομα επανω 2-3 ποντους πισω (αυτη την εντυπωση μου δινει) και προκαλει δονησεις σε ολο το καθιστικο......
και ας παιζουν με το ποτενσιομετρο στις "10 η ωρα" και αυτο το γιαμι μεχρι τα -10.00db max....
δε τολμαω και δε χρειαζεται να το παω πιο δυνατα....

σε αυτη την περιπτωση δε χρειαζονται bass shakers or transducers,μιας και το μπασο διαπερνα το κορμι του θεατη....
απορω γιατι ο Γιαννης σκοτωσε τρια τετοια σετακια.....

Reaction score
5.731
Re: Απάντηση: Διδυμο Μπασο.

Στην τιμή που τα πήρες ήταν σίγουρα πολύ πετυχημένη αγορά.

Τα σκότωσα για λόγους... υποβάθμισης στο σαλόνι, όπου μετά από μια σύντομη συμβίωση με το Klipsch SW-311 τώρα δεν υπάρχει καθόλου σαμπ.

Reaction score
152

εγω και αλλοι δυο ευτυχεις κατοχοι,σε ευχαριστουμε....

Reaction score
5.731
Απ' ό,τι έμαθα, και οι άλλοι δύο κάτοχοι είναι ικανοποιημένοι από τo ζευγαράκι της Klipsch.
Να 'στε καλά να τα χαίρεστε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

.......πως αλλαζει ο ανθρωπος...σπυρο θυμασαι που καταριοσουν την κλιπς ? Πλεον αλλη σκεψη .......δυστυχως δεν ξερω γιατι πουληθηκε η μιραζ, αλλα τα σαμπακια σου φορανε τεχνολογια μιραζ..........τα τιτανια δυσκολα θα τα βρεις σε ηχεια κοινων θνητων......

Reaction score
152

οι ευθυνες και οι καταρες παντα θα πεφτουν επανοω τους οπως στα δικα μας λαμογια.....
αυτα τα σαμπακια τα ειχα λιμπιστει το '04-'05 μαζι με το υπολοιπο συστημα που το ειχαν στησει στη εξπο της Αθηνας....
ειχα παθει πλακα οπως ακουγονταν παιζοντας το "bad boys II"...
χαιρομαι που θα ζησω κινηματογραφικες εμπειριες μαζι τους,και μπορω να αναφωνησω: ΝΑΙ!!! εχω μπασα!!!.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

r u sur ? αυτο το επαιζε στο ισογειο του λιδρα, εκει επαιζε καζινο (007)........πραγματι .........μπασα ......(με τι πηγη παιζεις ?)

Reaction score
152

ενισχυτης ο γιαμι 767
πηγη συνηθως το med500x2 και το ps3

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οταν κανεις ισοσταθμιση ( αν εχει ο γιαμι) τα κλιπς να τα εχεις σε θεση thx.....καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο με μετρησεις ,που και γιατι υπερεχουν τα σαμπ με διακοπτη thx...........απεναντι στα απλα σαμπ.........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ