Δικάναλος (ψαγμένος.....) με hdmi arc

Reaction score
2.619
Ποια ηχεία οδηγείς; έχασα επεισόδια βλέπεις 😆
Δεν πιστεύω να του έχεις τίποτα γομάρια 😆
Είναι όντως πολύ εύκολα μηχανήματα.
Το έρχεται δίχως remote control είναι λίγο ξενερωμα (ίσως περισσότερο και από το πόσο ξενερουα είναι το remote του Trinnov 😆 ).
Goldenear Triton One

Reaction score
2.619
Λοιποοον.

Μετα απο μπολικα ντραβαλα που ειχα, καταφερα τελικα και ασχοληθηκα λιγο παραπανω με τον 1120. Εκανα μια αλλαγη που διαβασα σε ενα φορουμ απο dealer της lyngdorf. Ανεβασα το input gain σε ολες τις πηγες απο 0 στο 24. Ελεγε ο τυπος πως ετσι θα τα δωσει ολα για ολα ο ενισχυτακος. Αυτο που ειδα ειναι πως παιζω ενω πριν εφτανα μεχρι +6 τωρα ειμαι πολυ πολυ χαμηλοτερα και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Εβαλα sub και ετρεξα το room perfect.
Αρχικα εβαλα στη μια εξοδο το pb16. Ασυρματα με sva triband wireless. Απιστευτο μηχανηματακι. Αν το ειχα δουλεψει νωριτερα, ολα ασυρματα θα τα ειχα κανει. Το λατρεψα.
Στην αλλη εξοδο εβαλα παραλληλα τα sub των triton one. Ορισα που να γινεται αποκοπη και προχωρησα με τις μετρησεις.
Αρχικα κανεις μια μετρηση στην mlp και μετα προχωρησα σε μετρησεις για την αναλυση του δωματιου βαζοντας το μικροφωνο σε διαφορα σημεια του χωρου ακροασης και με διαφορετικα υψη. Στην πεμπτη μετρηση μου εδωσε πως ειχε αναλυση του δωματιου στο 96%. Εκανα καο μια εκτη και παλι 96%.
Ορισα να δουλευει σε global και οχι μονο για mlp και ημουν ετοιμος.
Μου αρεσει πως μπορεις πολυ απλα να φτιαξεις δικα σου φιλτρα και να κανεις τις διορθωσεις σου πολυ απλα, να τα σωσεις και να τα χρησιμοποιησεις οποτε θελεις, οπως θελεις.
Δεν τα δουλεψα επειδη ημουν απο κινητο και δενμε αφηνε αλλα θα το κανω απο το laptop.
Στην πρωτη ακροαση ειδα πως εσφιξε το μπασο αν και δεν ειχε το χτυπημα που ειχε πριν. Ανεβασα λιγο το pb16 και ηρθαμε στα ισα μας. Επισης σταματησαν οι εντονες αντηχησεις που υπηρχαν πριν. Ερχονται μεν αλλα σε αρκετα υψηλες εντασεις που δεν ακουω κανονικα γιατι θα με ενοχλουν τα αυτια. Κατι περιεργο ειναι πως ανεβασε τις υψηλες συχνοτητες, κατι που δε χρειαζεται στα συγκεκριμμενα ηχεια. Γενικα εκανε καλη δουλεια.
Δεν εχω κανει μετρηση με rew αλλα θα ειχε ενδιαφερον να παρω 2-3 μετρησεις πριν και μετα, σε mlp και global ωστε να δω διαφορες. Οσες καταλαβω τουλαχιστον.
Θα τις βαλω και εδω να μου πειτε τι βλεπετε κι εσεις.
Αυτα. Γενικα ακομη ειμαι τρελα ευχαριστημενος απο το ενισχυτακι. Φοβερη αγορα. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88