- Reaction score
- 2
1000€
Μην ξεκινησεις αναποδα. Πρωτα αγορασε τελικο και μετα κοιτα για τα υπολοιπα (οχι τιποτε αλλο αλλα για να μπορεσεις να δεις και ποση διαφορα κανει το καθε ενα απο αυτα που αναβαθμιζεις και να διαπιστωσεις και μονος σου τι αξιζει και τι οχι).Εάν εν τέλει επιλέξω τον cambridge cxa 80 που έχει pre outs,θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προενισχυτης με ενσωματωμένο dac και βάζοντας απλά εναν τελικό έχουμε και την δύναμη την οποία χρειαζόμαστε;
Δυστυχώς όμως, δεν είναι ο ενισχυτής το πρόβλημα σε αυτό που ακούς, αλλά ο χώρος.Σκεφτομαι εναν ενισχυτη ο οποιος να μου δινει εννοειται καλυτερο(καθαρο) ηχο απο αυτον που εχω
Τελικά ποια ηχεία θες να ακούς σε δικάναλο; Όλα;Από ηχεία έχω 4 ζεύγη.
Wharfedale xarus 5000
Wharfedale diamond 9.3
taga harmony platinum f 120
azur b40
Τα f-120Δυστυχώς όμως, δεν είναι ο ενισχυτής το πρόβλημα σε αυτό που ακούς, αλλά ο χώρος.
Τελικά ποια ηχεία θες να ακούς σε δικάναλο; Όλα;
Γιατί είμαι ο μόνος που δε καταλαβαίνω τίποτα;![]()
Οι διαστασεις του δωματιου ειναι το μηκος το πλατος και το υψος. Σε μετρα και εκατοστα.14,5 ττ το δωμάτιο
ολοι αγαπαμε τα "παιχνιδακια" μας,αλλα τι νοημα εχει να κρατας συσκευες που δεν χρησιμοποιεις,χανουν την αξια τους ακομα και αν δεν τα δουλευεις και φυσικα με την πωληση τους,θα μπορεσεις να μαζεψεις χρηματα για να αποκτησεις κατι καλυτερο που θα αγαπησεις και περισσοτερο?Απο τα ηχεία μου θα έδινα μόνο τα wharfedale xarus 5000 για το λόγο ότι δεν έχω χώρο για να τα κρατήσω. Επειδή είμαι από φτωχή οικογένεια (όπως πολλοί από εμάς) εφτυσα αίμα για τα αποκτήσω και δεν θέλω να δώσω ούτε τον ενισχυτή ούτε τα Diamond . Μένω πραγματικά έκπληκτος με το ενδιαφέρον σας. Σας ευχαριστώ και πάλι.
2,5μ απόσταση ακρόασης
1.70 η απόσταση των ηχείων μεταξύ τους
Προς το παρόν, για δοκιμή βρε αδερφέ, φτιάξε έτσι τις αποστάσεις, ώστε όσο ακριβώς απέχει το κέντρο του τουιτερ του ενός ηχείου από το κέντρο του τουιτερ του άλλου ηχείου, τόσο ακριβώς να απέχει το κάθε τουιτερ από τη μύτη σου, όταν κάθεσαι στη θέση ακρόασης.Τα ηχεία είναι πολύ ελαφρώς στραμμένα προς τα μέσα
Η online αναλυση χωρου ειναι δωρεαν ή ζητας φακελακι με πμ?Ωραιότατος είναι ο χώρος σου για ήχο, μόνο ένα μικρό πρόβλημα έχεις στους 120 κύκλους, τίποτα ιδιαίτερο, που εύκολα εξουδετερώνεται.
Αυτό θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο.![]()
Ας φτιάξουν επιτέλους οι διοικούντες το site ένα σχετικό ερωτηματολόγιο ,η συμπλήρωση του οποίου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διαδικασία εγγραφής σε αυτό!Τες πα, πες ακριβώς τα εξής: (με ακρίβεια χιλιοστού οι αποστάσεις)
1. Τις 3 διαστάσεις του χώρου ακρόασης
2. Απόσταση ακρόασης
3. Απόσταση μεταξύ των ηχείων
4. Απόσταση του κέντρου της πρόσθιας μπαφλας του ηχείου από τον πλαϊνό και από τον πίσω τοίχο.
Ένα σχεδιάγραμμα του χώρου είναι πάντα χρήσιμο.
Τα ηχεία τα έχεις στρίψει έτσι ώστε να σε κοιτάνε στην ευθεία όταν κάθεσαι στη θέση ακρόασης;
Και μερικές ακόμα ερωτήσεις:
1. Μπορείς να μετρήσεις RT 60 του χώρου;
2. Κάνεις ισοσταθμιση στα ηχεία;
3. Τι μουσική ακούς και σε τι στάθμες;
4. Τι σε ενοχλεί στον ήχο;
5. Θες να πουλήσεις όλα τα ηχεία που έχεις; Ή τα κάνεις συλλογή;
6. Σου αρέσει η ιδέα του σαμπ;
Ναι, από ένα σωρό προγράμματα, τα οποία είναι .. δωρεάν!Η online αναλυση χωρου ειναι δωρεαν
Σωστά, είναι η ερώτηση Νο.6 του ποστ #26, η οποία δεν απαντήθηκε.Με ενα simulation που εκανα στο REW βελτιωνεται παρα πολυ με την προσθηκη ενος sub.
Τουλάχιστον θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό, το πόσο ανόητο είναι να προτείνει κανείς ενισχυτές ή άλλα μηχανήματα, χωρίς να γνωρίζει τα ηχεία ή το χώρο.Ας φτιάξουν επιτέλους οι διοικούντες το site ένα σχετικό ερωτηματολόγιο ,η συμπλήρωση του οποίου θα είναι υποχρεωτική κατά τη διαδικασία εγγραφής σε αυτό!![]()
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να απαντήσω σε αυτή σου την απορία:Τουλάχιστον θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό, το πόσο ανόητο είναι να προτείνει κανείς ενισχυτές ή άλλα μηχανήματα, χωρίς να γνωρίζει τα ηχεία ή το χώρο.
![]()
...γιατί ,αυτοί που πρότειναν λύσεις νομίζεις πως κατάλαβαν κάτι?Γιατί είμαι ο μόνος που δε καταλαβαίνω τίποτα;![]()
Κι όμως, δείχνουν να συνεννοούνται μεταξύ τους!γιατί ,αυτοί που πρότειναν λύσεις νομίζεις πως κατάλαβαν κάτι?![]()