- Reaction score
- 29.519
Απάντηση: Διπολα ηχεια
Ε και το συζητάς ?
Χωρίς γυναίκα με 7-9,2
Ε και το συζητάς ?
Χωρίς γυναίκα με 7-9,2
Ειναι καλα αυτα??Δεν εχεις καταλαβει φιλε Σωτηρη οτι ειμαι αρρωστος τζιμπιελακιας!!
Σφυρι λεγεται το εξαρτημα που προσαρμοζεται οταν ειναι πλακε η μυτη του και βελονι λεγεται το εξαρτημα οταν ειναι μυτερο.
Και καλα την γυναικα την στελνεις,τα δυο παιδια ??ΧΜΜΜΜ......το βρηκα θα τα βαλω να κρατανε τα περιφεριακα σε οτι υψος θελω !!!!Ε και το συζητάς ?
Χωρίς γυναίκα με 7-9,2
Οταν εισαι παντρεμενος φιλε μου οι συμβιβασμοι ειναι μεγαλοι,φαντασου τι μου εχει στοιχισει εμενα για να βαλω τα μπαουλα στο σαλονι ακομη δινω ,αχορταγες ειναι παναθεματες.Θα ειχα κανει 7.2 με 7 τεμ 9800, ας οψετε.Τα χρησιμοποιούν οι παρακάτω στα Mastering Room τους:
New Line DVD, Sony, 20th Century Fox, and Pixar και ναι είναι πολύ καλά αλλά για σπίτι δεν κάνουν.
Το τι σου αρέσει είναι προσωπικό στο ηχείο και το ξέρεις κι εγώ έτσι το πήγα. Γούσταρα τα 800D για μουσική (ΠΟΛΥ) και έχτισα γύρω από αυτά αν και εγώ έχω και τον καρκίνο της εικόνας που μου έχει φάει πολλά και θα μου φάει ακόμα περισσότερα.
Τώρα αν είχα άπειρο budget και dedicated χώρο θα είχα και δυο συστήματα. Ένα δικάναλο μάλλον με τα σαλιγκάρια της B&W (κατόπιν ακρόασης) και ένα σαματατζίδικο σινεμά.
Υπάρχουν φυσικά ανταγωνιστικά πακέτα του synthesis και πιο ακριβά και πιο φθηνά αλλά ΟΧΙ για σπίτι.
Πρόσφατα κοιτούσα ένα screening room κάποιου από το Hollywood με ατέλειωτο budget (μυρια)
και πήγε με τα Line Arrays της QSC (ακραίες εντάσεις για 1000 τμ χώρους).
Επίσης κορυφαία είναι και τα συστήματα της PHC.
Αλλά αυτά όλα ειναι γκουμούτσες και δεν θα τα έβαζα φυσικά σε κανένα σαλόνι.
Για σαλόνι κάνεις αυτό που κάναμε κι εμείς. Διαλέγεις το καλύτερο δυνατό ηχείο που μπορείς να αγοράσεις για μουσική (κατανομή budget) και προχωράς.
Σωτηρη καλησπερα τελικα δεν εχω καταλαβει ακριβως με τι συστημα παιζεις εχεις την διαθεση να μου το περιγραψεις (με ολο το θαρρος),ευχαριστω.Τα χρησιμοποιούν οι παρακάτω στα Mastering Room τους:
New Line DVD, Sony, 20th Century Fox, and Pixar και ναι είναι πολύ καλά αλλά για σπίτι δεν κάνουν.
Το τι σου αρέσει είναι προσωπικό στο ηχείο και το ξέρεις κι εγώ έτσι το πήγα. Γούσταρα τα 800D για μουσική (ΠΟΛΥ) και έχτισα γύρω από αυτά αν και εγώ έχω και τον καρκίνο της εικόνας που μου έχει φάει πολλά και θα μου φάει ακόμα περισσότερα.
Τώρα αν είχα άπειρο budget και dedicated χώρο θα είχα και δυο συστήματα. Ένα δικάναλο μάλλον με τα σαλιγκάρια της B&W (κατόπιν ακρόασης) και ένα σαματατζίδικο σινεμά.
Υπάρχουν φυσικά ανταγωνιστικά πακέτα του synthesis και πιο ακριβά και πιο φθηνά αλλά ΟΧΙ για σπίτι.
Πρόσφατα κοιτούσα ένα screening room κάποιου από το Hollywood με ατέλειωτο budget (μυρια)
και πήγε με τα Line Arrays της QSC (ακραίες εντάσεις για 1000 τμ χώρους).
Επίσης κορυφαία είναι και τα συστήματα της PHC.
Αλλά αυτά όλα ειναι γκουμούτσες και δεν θα τα έβαζα φυσικά σε κανένα σαλόνι.
Για σαλόνι κάνεις αυτό που κάναμε κι εμείς. Διαλέγεις το καλύτερο δυνατό ηχείο που μπορείς να αγοράσεις για μουσική (κατανομή budget) και προχωράς.
Φαρμακι εισαιδεν χρειαζεται , ετσι και αλλιως ουτε ο ιδιος δεν ξερει
Το μικρόβιο του Home Cinema το είχα χρόνια μέσα μου αλλά την πρώτη μου κίνηση την έκανα μόλις 3 χρόνια πριν όταν αγόρασα μια τηλεόραση Samsung 52" Full HD αφού πρώτα είχα πείσει και τη γυναίκα μου. Πολύ σύντομα μετά και μέσα σε 6 μήνες είχα φέρει στο σπίτι ένα σύστημα 7.1 που αποτελούταν απο 2 KEF IQ9, 1 IQ6C, 2 IQ3 και ναι θα το μαρτυρησω 2 IQ8Ds (ΔΙΠΟΛΑ!).Σωτηρη καλησπερα τελικα δεν εχω καταλαβει ακριβως με τι συστημα παιζεις εχεις την διαθεση να μου το περιγραψεις (με ολο το θαρρος),ευχαριστω.
Το νερο της Βουλας εχει αλατα και ολοι οσοι σεβομασται την υγεια μας εχουμε φιλτρα νερου.Τότε τι να πείς για σένα που έπαιζες με 800 φίλτρα, και ακόμα δεν το εχεις συνεφέρει?