Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Τζίφος...δεν ανοίγει...δεν ακούγεται καν ήχος από το drive...είναι σαν νεκρό...κι όμως πριν αναβαθμίσω το firmware δούλευε...
Το έλυσες τελικά το πρόβλημα halkx ?

Reaction score
1.458

Νέο stable firmware 100413_1555 για Dune HD Center,Prime 1/2 & Base,καθώς και για τα νέα μοντέλα Prime/Base 3.0 θα βρείτε στο site της Hdi

Reaction score
1.458

Από εχθές έχει βγει νέο firmware και για τα Dune HD Center/Prime 1.0/Base 1.0 & 2.0
Θα τα βρείτε εδώ

Reaction score
1.458

Νέο firmware update για το HD Center και όλα τα παλαιότερα μοντέλα της Hdi.
Θα το κατεβάσετε από εδώ

Reaction score
0

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός hd dune bd με εσωτερικό σκληρό δίσκο. Πώς θα κάνω σύνδεση με ethernet με laptop ώστε να μπορώ να περνάω κατευθείαν αρχεία από εκεί? Χωρίς router ή hub ή κάτι τέτοιο, κατευθείαν σύνδεση με το laptop.

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να δώσεις μια στατική ip στο Dune του τύπου 192.168.1 ή 192.168.2
Σύνδεσε το dune με το laptop μέσω ethernet και πήγαινε στις ρυθμίσεις του λειτουργικού σου για network.Εκεί θα ορίσεις να συνδεθεί είτε με dhcp είτε με static του τύπου 192.168.1.2 ή 192.168.2.2 κλπ
Φυσικά όλο αυτό το διάστημα δεν θα έχεις internet στον υπολογιστή.
Οταν τελειώσεις τις μεταφορές αρχείων όλα τα συνδέεις πάλι στο router.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή στο dune και στο laptop θα δώσω την ίδια ip, πχ 192.168.1.2 για να δει το dune το δίκτυο?
Επίσης στο dune έχει αλλού να δώσεις IP και αλλού να δηλώσεις διεύθυνση server. Την ίδια διεύθυνση πρέπει να δώσω?

Reaction score
1.458

Θα δώσεις στα network settings του dune 192.168.1.1
και στο laptop 192.168.1.2
Ακριβώς όπως στο γράφω!

Reaction score
0

Γεια σας! Είμαι καινούριος κάτοχος ενός ΗD dune. Θέλω να το συνδέσω μέσω καλωδιου ethernet με το router , οπότε να μπορώ να μεταφέρω άμεσα αρχεία από το laptop το οποίο είναι συνδεδεμένο στο router ασύρματα.

Γίνεται κάτι τέτοιο? Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει? Περίμενα ότι θα έχει αναλυτικές οδηγίες το manual αλλά τίποτα...:110: Ευχαριστώ πολύ!!

Reaction score
1.458

Φυσικά και γίνεται.Το Dune HD Center έχεις?Λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή?

Reaction score
1.458

Θα πρέπει να ορίσεις στον υπολογιστή σου ποιους φακέλλους θα μοιράζεσαι με read & write access με το dune και να ενεργοποιήσεις το smb (samba).Στη συνέχεια στο dune θα πας Network Browser και smb.Το Dune θα πρέπει να συνδεθεί με τον υπολογιστή σου.

Reaction score
1.458

Για δείτε λίγο:
Τόσο το max όσο και το prime,αλλά και ο nas MyBookWorld II είναι συνδεδεμένα στο router Airport Extreme που έχει 3 θύρες 1 Gigabit ethernet.
Το 1 Gigabit ethernet support ενεργοποιημένα και στο prime & στο max.Στο mybookworld είναι έτσι κι αλλιώς εργοστασιακά.
Και τα 2 dune (max & prime) έχουν το τελευταίο beta firmware του Σεπτεμβρίου.
Δεν το περίμενα, αλλά πλέον και στα 2 dune με ενεργοποιημένο το 1 Gigabit, οι ταινίες παίζουν χωρίς προβλήματα και με ομαλή κίνηση.Επιπλέον όσοι έχουν δικτυακούς δίσκους με τεράστια συλλογή ταινιών και με artwork θα δουν ότι η πρόσβαση στους φακέλλους με covers,background κλπ γίνεται σε πολύ γρήγορο χρόνο.
Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι με τα τελευταία firmware,ίσως όμως να είναι και θέμα συνεργασίας με μερικά router ή switch.

Οσοι λοιπόν έχετε Dune με χιλιάρι ethernet (1 Gigabit) και αντίστοιχο router ή switch,κατεβάστε την τελευταία έκδοση firmware για το dune σας και ενεργοποιήστε το 1 Gigabit.Στη συνέχεια τεστάρετε με το nas (με 1 gigabit ethernet) ή τον υπολογιστή σας με χιλιάρα κάρτα δικτύου και δείτε αν παίζει ομαλά τις ταινίες και διαβάζει γρήγορα τους φακέλους με τα artwork.Ειδικά όσοι έχετε μεγάλες συλλογές ταινιών.
Είτε δουλεύει ομαλά είτε όχι σ' εσάς,κάντε ένα post εδώ και γράψτε και τι router ή switch έχετε,ώστε να δούμε αν διορθώθηκε με firmware ή υπάρχει ασυμβατότητα με ορισμένα μοντέλα router ή swtch.

Reaction score
11

Μετά από πολύ καιρό είπα να δω στο Dune μια ταινία από DVD δισκάκι.
Αμ δε!
Δεν ανοίγει το πορτάκι, ούτε πατώντας το κουμπί πάνω στη συσκευή αλλά ούτε από το τηλεκοντρόλ.
Εν τω μεταξύ παρατήρησα οτι στην αρχική οθόνη δεν έχει το εικονίδιο optical drive.
Αν θυμάμαι καλά αυτό υπήρχε.
Έχετε καμιά λύση για το πρόβλημα;

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Γιατί να μην μπορεί? Μέσω USB είναι ούτως ή άλλως.

Reaction score
403

Αν πάντως θέλεις μεγάλη χωρητικότητα καλύτερα να πάρεις ένα τετοιο Έχει και με λιγότερους σκληρούς αν θες κάτι ποιο οικονομικο

Reaction score
11

Γιατί να μην μπορεί? Μέσω USB είναι ούτως ή άλλως.
Πήρα ρε πατριώτη (από Καρδίτσα είμαι) αυτόν που έγραψα παραπάνω αλλά δεν τον ανοίγει.
Μου γράφει μόλις τον επιλέγω (can not saccess)
Στον υπολογιστή μου δουλεύει μια χαρά.

Α, το Dune center έχω όχι το prime 3.

Reaction score
11

Σε τι format είναι ο δίσκος?
Μήπως το κοίταξα;
Το κακό είναι ότι τον γέμισα πράμα μέσα.
Θα κοιτάξω και θα σου πω.
Μομεντ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης