Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά

ενδιαφέρομαι και γω να μπω στην οικογένεια και θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι

με την επικείμενη κυκλοφορία του bd prime 2.0 θεωρείτε καλύτερο να περιμένω ή να βρω το πρώτο bd prime και να το πάρω?

Έχω βρει το πρώτο με wireless n στα 299 ευρώ...είναι καλή τιμή?

Μιχάλης

Reaction score
0

Πω-πω...μάλλον έχουν πάει διακοπές όλοι μου φαίνεται!!!

Reaction score
0

χμ....πολυ ησυχία έπεσε στο thread ξαφνικά...μάλλον κανείς δεν βλέπει ταινίες καλοκαιριάτικα!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

χμ....πολυ ησυχία έπεσε στο thread ξαφνικά...μάλλον κανείς δεν βλέπει ταινίες καλοκαιριάτικα!!!
Ti λες τωρα?
Μολις του εβγαζα τα ματια!:137:

Reaction score
0

καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά

ενδιαφέρομαι και γω να μπω στην οικογένεια και θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι

με την επικείμενη κυκλοφορία του bd prime 2.0 θεωρείτε καλύτερο να περιμένω ή να βρω το πρώτο bd prime και να το πάρω?

Έχω βρει το πρώτο με wireless n στα 299 ευρώ...είναι καλή τιμή?

Μιχάλης
Όπα...ο αρχηγός...βοήθα λίγο να πάρω μια απόφαση....please!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Όπα...ο αρχηγός...βοήθα λίγο να πάρω μια απόφαση....please!!!!
Δεν εχω δει το 2.0(δεν εχει βγει ακομα) οποτε τι να σου πω?:203:
Παντως η τιμη που βρηκες το πρωτο ειναι εξαιρετικα χαμηλη.
Τωρα να σου πω πως εχω μια αδυναμια στο Center...:120:

Reaction score
0

Δεν εχω δει το 2.0(δεν εχει βγει ακομα) οποτε τι να σου πω?:203:
Παντως η τιμη που βρηκες το πρωτο ειναι εξαιρετικα χαμηλη.
Τωρα να σου πω πως εχω μια αδυναμια στο Center...:120:
Δεν το βρίσκω το center διαθέσιμο αλλά λόγω του ότι έχω φτιάξει μία network storage infrastructure στο σπίτι όλο το υλικό μου είναι σε δίκτυο οπότε ο σκληρός του center δεν μου προσφέρει τίποτα...άλλη διαφορά δεν έχω βρει ανάμεσα στα 2...ή κάνω λάθος??

Reaction score
210

Εσωτερικα τα μηχανακια ειναι ιδια.Εξωτερικα, υπαρχει μεγαλη διαφορα υπερ του Center. Παντως για 300ε το Prime, αν ειναι ειναι εν ταξει, και δεν εχει παθει κατι, ειναι ευκαιρια.Καινουργιο κοστιζει περιπου τα διπλα.

Reaction score
0
By rumors Dune will show the new version (3.0) of their devices based on Sigma Designs 8642 in September at IFA Berlin and then these models (Dune HD Base 3.0 and Dune BD Prime 3.0) will be available more or less the same time as C-200. Also seems Dune players may have better pricing than Popcornhour C-200...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

By rumors Dune will show the new version (3.0) of their devices based on Sigma Designs 8642 in September at IFA Berlin and then these models (Dune HD Base 3.0 and Dune BD Prime 3.0) will be available more or less the same time as C-200. Also seems Dune players may have better pricing than Popcornhour C-200...
εδώ δεν έχουμε δει ακόμα το 2.0 αυτοί κυκλοφορούν το 3.0??

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Δοκιμάζουμε το DUNE HD Center

Ti ακριβως εστι το Sigma Designs 8642 για εμας τους αεχετους?
Εννοω ποια τα υπερ του σε σχεση με το σημερινο chip?

Reaction score
0
http://www.embeddedstar.com/weblog/2009/01/06/8642-bluray-reference/
http://www.sigmadesigns.com/Products/selection_guide/selection_guide.html

Ειναι ταχυτερο απο το 8635, αν και δεν ξερουμε ακομη αν θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιοτητα εικονας στο ποσο "βαρια" αρχεια μπορει να παιξει...
Παντως την επομενη διετια αναμενεται να κυριαρχησει στις συσκευες που παιζουν blu-ray, αντικαθιστωντας το εξαιρετικα επιτυχημενο 8635 (π.χ. το Sony BDP-S350/550 και πολλα αλλα standalone blu-ray players φορανε το 8635)...

Και για να μην ξεχνιομαστε, το νεο τσιπακι σημαινει και νεο "software" SDK που το συνοδευει και μαζι και αρκετα νεα bugs... χεχε... Ηδη το Popcorn C-200 καθυστερει γιατι εμφανιζονται διαφορα bugs που στο 110 ειχαν λυθει και αλλα καινουρια...

Reaction score
0

Λοιπόν...το πήρα το μηχανάκι...μου στείλαν τελικά το γιγαμπίτ και όχι το ασύρματο...μικρό το κακό αφού έτσι και αλλιώς ενσύρματα είχα σκοπό να το συνδέσω...έχω ένα πρόβλημα (μάλλον ρυθμίσεων)...έχω ρυθμίσει την έξοδο στην τηλεόραση στα 1080p 50hz έβαλα ένα bluray από την reference σειρά του hitech που ειναι στα 1080i και δεν τα παίζει...μου βγάζει error στο καντράν...ενώ αν γυρίσω την έξοδο στα 1080p 60hz τα παίζει μια χαρά...επίσης, πως μπορώ να δώσω ήχο στην τηλεόραση μέσω hdmi?

Reaction score
1

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή για ήχο μέσω hdmi από τα settings στο κεντρικό μενού.
Από που το πήρες;
Από Ελλάδα ή εξωτερικό;

Reaction score
0

εξωτερικο...
έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αλλα τιποτα δεν ακούω...επίσης με τους υπότιτλους εχω ενα πρόβλημα...ενω μου δειχνει τους ενσωματωμενους στο αρχειο δεν μου βρισκει τους .srt

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

εξωτερικο...
έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αλλα τιποτα δεν ακούω...επίσης με τους υπότιτλους εχω ενα πρόβλημα...ενω μου δειχνει τους ενσωματωμενους στο αρχειο δεν μου βρισκει τους .srt
Ποια αναβαθμιση εχεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster