Δοκιμή του Apple TV2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

αφού κατεβάσεις το 4.3,άνοιξε το seasonpass και στο create ipsw button επέλεξε με option+click το 4.3 για jailbreak.Θα σου ανοίξει παράθυρο για να επιλέξεις το firmware που θέλεις.Η υπόλοιπη διαδικασία είναι η ίδια όπως περιγράφω στις πρώτες σελίδες για το jailbreak.

Reaction score
1.458

Πρόσεξε όμως!Δεν ξέρω αν σου βγάζει μετά το μενού του atv flash την dharma version του xbmc (αυτή δούλευε σωστά)!Αν σου βγάζει την eden τότε μόνο μέ terminal θα μπορέσεις να περάσεις την dharma.

Reaction score
0

Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.

Καταρχήν συγχαρητήρια γενικά για το site, με έχει βοηθήσει αρκετές φορές. Και μετα ειδικά στον Λεωνιδα για το πολύ πολύ αναλυτικό άρθρο για το apple tv 2. Έχω δυο απορίες αν γνωρίζει κανεις. πρώτον, αν βάλουμε ενα φλασακι με ταινίες η μουσική, δεν θα παίξει; Και δεύτερον, έχω ενα wi drive που το χρησιμοποιώ στο iPad. Αν φόρτωσε εκει αρχεία θα μπορέσει να το δει το apple tv;

Reaction score
1.458

Το apple tv2 δεν έχει είσοδο usb.Εχει έξοδο micro usb για συνδεθεί στον υπολογιστή.
Για το 2ο,μέσω Airplay φαντάζομαι θα γίνεται.

Reaction score
1.458

Για όσους έχουν προβλήματα με το xbmc,καλό θα ήταν να δοκιμάσουν και το plex.Εχει επιλογές για κατέβασμα υποτίτλων,covers για ταινίες και μουσική,περίληψη και πολλά άλλα.Επιπλέον είναι πολύ πιο απλό στο σετάρισμα από το xbmc.Ρίξτε του μια ματιά!:126:

Reaction score
0
Καλημερα!
Λοιπον μετα την αναβαθμηση του XMBC σε beta2 ειχα παλι reboots συνεχεια. Αλλα εκανα το εξης: Εσβησα την βιβλιοθηκη και την σκαναρα απο την αρχη. Μεχρι σημερα δεν εχω κανενα reboot! Το αναφερω μηπως και καποιος αλλος ειχε προβλημα για να βρει την υγεια του! :)

Reaction score
1.458

Εμένα το xbmc δε μου κάνει reboot,αλλά έχει πολύ buffering στην τελευταία beta.Αλλά εγώ έχω βολευτεί με το Plex που είναι άψογο!

Reaction score
1.458

Ο Plex Client έχει νεώτερη έκδοση για το Apple TV2.Κατεβάστε το από το μενού του atv flash ή του Nito TV

Reaction score
0
Εμένα το xbmc δε μου κάνει reboot,αλλά έχει πολύ buffering στην τελευταία beta.Αλλά εγώ έχω βολευτεί με το Plex που είναι άψογο!
Μάλλον έχεις πολυ buffering γιατί έχεις εγκαταστήσει πόλους players. εμένα δεν έχει καθόλου buffering εκτός απο 720p Xvid αρχεία. Έχω μόνο τον xbmc και το atv2 κάνει boot κατευθείαν σε αυτόν

Reaction score
0
Καιεγω δεν εχω θεμα buffering καθολου! Καπου διαβασα οτι αν εχεις xbmc καλυτερα να μην βαζεις τον media player της firecore. Τωρα θα κατεβασω και τον Plex νατον δοκιμασω να δω τι γινεται... Παντως στον PLEX server που εβαλα στο pc τα αρχεια μουσικης που εχω με .cue δεν τα διαβαζει....

Reaction score
1.458

Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα δω ταινία.
Ευχαριστώ για την πληροφορία Σταύρο!:126:

Reaction score
0
Καλημερα!

Μην με ευχαριστεις Λεωνιδα, εγω σ'ευχαριστω για τον "καινουργιο δρομο" που μου ανοιξες με το apple tv. Τελικα εκανες δουλεια με αυτο το "patch"?

Reaction score
1.458

Ναι,τελικά δούλεψε!Δήλωσα στα settings του xbmc Audio optical/coaxial παρότι έχω hdmi στον ενισχυτή και το buffering εξαφανίστηκε!:615:

Κάτι άλλο που έχω με το xbmc και δεν μπορώ να βρω λύση με τίποτα:Εχω πολλές ματρόσκες που έχουν εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε srt,αλλά έχουν και εσωτερικούς αγγλικούς υπότιτλους.Σε αυτή την περίπτωση το xbmc βλέπει μόνο τους εσωτερικούς και όχι τους εξωτερικούς!Κάποια ρύθμιση θα θέλει μάλλον αλλά δεν μπορώ να τη βρώ.Ξέρει κανείς κάτι?

Αν το αρχείο δεν έχει εσωτερικούς υπότιτλους,τότε οι εξωτερικοί ελληνικοί εμφανίζονται κανονικά!Σε plex client και media player δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα,βλέπουν και τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς υπότιτλους και μπορώ να επιλέξω όποιον θέλω.
Με το xbmc πως γίνεται αυτό?

Reaction score
0
Δηλαδη οταν παιζει η ταινια και πατησεις για να βγει το play menu, οταν πας στο subtitles and video settings δεν σου βγαζει στην γραμμη subtitles ολα τα διαθεσιμα subtitles? (και εσωτερικα και εξωτερικα?). Στο PC που ειμαι τωρα το κανει (εχω την 10 εκδοση εδω, οχι την eden beta 2).

Reaction score
1.458

Οχι δεν τα βγάζει.Αν υπάρχουν εσωτερικοί και εξωτερικοί προτιμάει τους εσωτερικούς.Αν δεν υπάρχουν εσωτερικοί τότε μόνο βλέπει τους εξωτερικούς.Για το xbmc στο apple tv εννοώ πάντα,στο mac τους βλέπει όλους τους διαθέσιμους υπότιτλους.Για δες το στο apple tv αν μπορείς και πες μου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm