Δοκιμή του Apple TV2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Εχω ένα πρόβλημα με το xbmc που δεν έχω βρει λύση ακόμη γι αυτό το καθυστερώ.Μάλλον όμως θα πρέπει να του κάνω restore και ξανά jailbreak για να ξεκολλήσει το xbmc.Αυτό προσπαθώ να αποφύγω!

Reaction score
1.458

Βέβαια έχει βγει και μια beta του Plex που είναι συμβατή με 4.4.4 firmware και εγκαθιστατε μέσω terminal.Θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Reaction score
0
ευχομαι να μην κανεις restore και jailbreak παλι... Αλλα αν κανεις γραψε και αυτη την διαδικασια να την ξερουμε! Αυριο παραλαμβανω και το δικο μου και καλου κακου ας υπαρχει η μεθοδος... :102:

Reaction score
1.458

Για το jailbreak έχουμε γράψει στην αρχή της παρουσίασης.Για το restore,να το κάνω θα δείξω φωτό,αλλιώς αν το χρειαστείς θα σου πω πως γίνεται.Μην ανησυχείς είναι πολύ απλό.Μην ξεχάσεις να έχεις καλώδιο micro usb για να κάνεις το jailbreak μόλις παραλάβεις το apple tv2…και μεγιά :615:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.671

Κύριε, κύριε, να πω μια κακιούλα? :136::138:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.671

Δεν μπορούσα να το πω βιαστικά. Λοιπόοοοοοοοοοον......

Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο?

Δεν το λέω για να σε πειράξω. Πέρα από την πλάκα που σου κάνω πολλές φορές με της συσκευές της Apple, αυτή τη φορά σοβαρολογώ.

Reaction score
0
θα διαφωνισω λιγο μαζι σου... Καταρχην να δηλωσω οτι δεν ειμαι φαν της apple! Δεν εχω καμμια συσκευη της και ουτε προκειτε να παρω αλλη, απο αυτες τουλαχιστον που κυκλοφορουν τωρα(i-pad, i-phone κτλ) Ο λογος ειναι οτι δεν μπορω το κλειστο λειτουργικο συστημα, θελω να ειμαι "ελευθερος" :). Τωρα, για την συγκεκριμενη συσκευη: Δυστυχως, οσο και να εψαξα, και ειμαι και κατοχος popcorn A210 και bluetime με 1186 realtek chip, να μπορω να ακουσω μουσικη τοσο ευκολα και ανετα οσο το xbmc interface που εχει αυτο το κουτακι δεν βρηκα! Εχω τα περισσοτερα μου αρχεια σε flac/cue, ape/cue, και σε ολα τα αλλα μιντια πλευερς πρεπει να πηγαινω φακελο φακελο, να βρισκω το τρακ που θελω και να μην βλεπω και τιποτα στην οθονη... Για ταινιες ενταξει τα αλλα, αν και αυτα ειχαν τις επανεκινησης τους και τα bugs τους. Αλλα για μουσικη και τοσο ομορφο και τοσο φτηνο δεν νομιζω να υπαρχει αλλο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.982

Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο?
Να απαντήσω κι εγώ. :116:

Το Apple TV δεν είναι ένα καθαρόαιμο media player, όπως τουλάχιστον το εννοούμε, αλλά μία συσκευή που μας "βοηθάει" να δούμε στην TV ψηφιακό υλικό από το iTunes Store, το Netflix, το YouTube κλπ. Τα χαρακτηριστικά του είναι συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ψηφιακό content.

Ο στόχος της Apple είναι να μας νοικιάζει περιεχόμενο κι όχι να παίζουμε ό,τι ταινία έχουμε ήδη νόμιμη ή όχι. Η συσκευή είναι κάτι αντίστοιχο με τους δέκτες της Nova και του OTE TV δηλαδή.

Από κει και πέρα, μέσω του jailbreak κάποιοι προσπαθούν να του δώσουν παραπάνω δυνατότητες για να εξυπηρετεί μεγαλύτερη γκάμα format ήχου και εικόνας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο? Δεν το λέω για να σε πειράξω. Πέρα από την πλάκα που σου κάνω πολλές φορές με της συσκευές της Apple, αυτή τη φορά σοβαρολογώ.
Έτσι ακριβώς.
Το jailbreak καταρρίπτει το μύθο του παίρνω μια συσκευή που:
1. Κάνει ότι θέλω και δεν έχω ανάγκη από άλλα πράγματα
2. Κάνει ότι θέλω με εύκολο και απλό τρόπο (αυτό ισχύει μόνο για ξανθιές που απλά δεν ξέρουν γιατί τα αγοράζουν).
Ταυτόχρονα ενισχύει ότι ο μοναδικός σκοπός αυτής της εταιρείας είναι να βάλει "στον τορβά" χρήστες, να τους εγκλωβίσει δηλαδή μέσα στα πλαίσια ενός κλειστού οικοσυστήματος μέσω του οποίου θα τους αρμέγει και θα λένε κι ευχαριστώ.

Tο ακριβώς αντίθετο από όσα ακριβώς δηλαδή έλεγε ο xfader στο μανιφέστο του apple funboy. :116:

No thanks.

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.982
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Tο ακριβώς αντίθετο από όσα ακριβώς δηλαδή έλεγε ο xfader στο μανιφέστο του apple funboy. :116:
Να το πω αλλιώς:

Ο μέσος οικιακός χρήστης που "στήνει" σύστημα μη Apple είναι αυτός που θέλει να πληρώσει μόνο το hardware και μετά να αρχίσει την πειρατεία για software, media κλπ Γι' αυτό και καίγεται τόσο πολύ για την υποτιθέμενη ελευθερία επιλογών.
Η Apple του κάνει τη ζωή πιο δύσκολη και τον τσατίζει. :136:

Reaction score
1.458

Δεν το λέω για να σε πειράξω. Πέρα από την πλάκα που σου κάνω πολλές φορές με της συσκευές της Apple, αυτή τη φορά σοβαρολογώ.
Το xbmc είναι σε beta μορφή ακόμη για το apple tv και είναι πρόγραμμα 3ων,όχι της apple!Γι αυτό και τα προβληματάκια.
Με το atv flash black είναι μια χαρά το μικρούλη!
Οχι μόνο δε θα το πετάξω,αλλά σκέφτομαι να πάρω και για την κρεβατοκάμαρα!:136:

Reaction score
0
Φιλε lessaros ολα καλα με το μηχανακι! Το εκανα jailbreak συμφωνα με τις οδηγιες σου ολα πηγαν καλα! Εβαλα και το flash black, αλλα δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα γιατι επρεπε να φυγω. Να σε ρωτησω μονο κατι σχετικα με XBMC. Να το εγκαταστησω απο το flash black? Εσενα τι προβλημα σου παρουσιασε? Σε ρωτω για να αποφυγω τις φασαριες... :102:

Reaction score
1.458

Ναι από το μενού του flash back να το εγκαταστήσεις.Εμένα μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα το xbmc μετά από αναπαραγωγή αρχείου m2ts από bdmv folder.Αφού έπαιζε το αρχείο ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει ένα μήνυμα για copyright κλπ Και όποτε μπαίνω στο xbmc εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.Το έβγαλα,το ξαναέβαλα το xbmc και βγαίνει το ίδιο μήνυμα πάντα.Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου το xbmc.Το ίδιο αρχείο με το media player του atv flash black παίζει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Αύριο που θα έχω αρκετό χρόνο θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα να δω τι γίνεται και πως θα λυθεί.

Reaction score
0

είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός apple tv 2 και απηύδησα.. εγκατέστησα xmbc και icefilms.
από το xbmc δεν μπορώ να δω hd ταινία αποθηκευμένη στον υπολογιστή (macbook pro ) χωρίς ενοχλητικές διακοπές . το file sharing γίνεται με afp και όχι με smb αν και δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ταινία με ταυτόχρονο streaming από ice films πάλι δεν κατόρθωσα να δω αφού κάθε τρεις και λίγο σταματάει και κάνει buffering ειδικά αν είναι hd. σήμερα εγκατέστησα το flash back και τον δικό του media player αλλά με μεγάλη μου έκπληξη είδα να εμφανίζει αλαμπουρνέζικα αντί για ελληνικούς υπότιτλους... με βλέπω την επόμενη εβδομάδα να βάζω αγγελία..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.671

Ναι από το μενού του flash back να το εγκαταστήσεις.Εμένα μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα το xbmc μετά από αναπαραγωγή αρχείου m2ts από bdmv folder.Αφού έπαιζε το αρχείο ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει ένα μήνυμα για copyright κλπ Και όποτε μπαίνω στο xbmc εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.Το έβγαλα,το ξαναέβαλα το xbmc και βγαίνει το ίδιο μήνυμα πάντα.Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου το xbmc.Το ίδιο αρχείο με το media player του atv flash black παίζει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Αύριο που θα έχω αρκετό χρόνο θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα να δω τι γίνεται και πως θα λυθεί.
είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός apple tv 2 και απηύδησα.. εγκατέστησα xmbc και icefilms.
από το xbmc δεν μπορώ να δω hd ταινία αποθηκευμένη στον υπολογιστή (macbook pro ) χωρίς ενοχλητικές διακοπές . το file sharing γίνεται με afp και όχι με smb αν και δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ταινία με ταυτόχρονο streaming από ice films πάλι δεν κατόρθωσα να δω αφού κάθε τρεις και λίγο σταματάει και κάνει buffering ειδικά αν είναι hd. σήμερα εγκατέστησα το flash back και τον δικό του media player αλλά με μεγάλη μου έκπληξη είδα να εμφανίζει αλαμπουρνέζικα αντί για ελληνικούς υπότιτλους... με βλέπω την επόμενη εβδομάδα να βάζω αγγελία..
Φταίω εγώ τώρα να γίνω gkontoletas? :141:

Reaction score
1.458

Για το xbmc είναι σε beta μορφή και έχει προβλήματα αρκετά.
Με τον Media Player γιατί δε βλέπεις ελληνικούς υπότιτλους?Εχεις βάλει σωστά τις ρυθμίσεις όπως έδειξα στην αρχή της παρουσίασης?

Reaction score
1.458

Το γράφω εδώ σχετικά με τους υπότιτλους:

Κατά την αναπαραγωγή ταινίας Με τον Media Player και μόνο για την 1η φορά που τον χρησιμοποιούμε πατώντας συνεχόμενα το κεντρικό πλήκτρο του remote πηγαίνουμε στις επιλογές για ήχο και κωδικοποίηση υποτίτλων.Επιλέγουμε Greek και είματε ok μετα forever!

Μπορούμε να επιλέξουμε στους υπότιτλους χρώμα,μέγεθος,πάχος κλπ

Reaction score
1.458

Η μετάφραση του atv flash black στα ελληνικά έχει ξεκινήσει από κάποιον φίλο.Πιστεύω πολύ σύντομα να την έχουμε και στο apple tv μας!:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm