Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Να απαντήσω κι εγώ. :116:Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο?
Έτσι ακριβώς.Δεν μπορούσα να το πω βιαστικά. Λοιπόοοοοοοοοοον......
Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο? Δεν το λέω για να σε πειράξω. Πέρα από την πλάκα που σου κάνω πολλές φορές με της συσκευές της Apple, αυτή τη φορά σοβαρολογώ.
Να το πω αλλιώς:Tο ακριβώς αντίθετο από όσα ακριβώς δηλαδή έλεγε ο xfader στο μανιφέστο του apple funboy. :116:
Το xbmc είναι σε beta μορφή ακόμη για το apple tv και είναι πρόγραμμα 3ων,όχι της apple!Γι αυτό και τα προβληματάκια.Δεν μπορούσα να το πω βιαστικά. Λοιπόοοοοοοοοοον......
Αν είχες μια συσκευή, που δεν λέγεται Apple ή i-κάτι, και χρειαζόταν να της κάνεις jailbreak, ή όπως αλλιώς θες πές το, μετά restore, μετά ξανά jailbreak, restore, μπας και την καταφέρεις να κάνει πράγματα που κάνουν media player του κατοστάρικου από μαμά, δεν θα την είχες πετάξει απ' το παράθυρο?
Δεν το λέω για να σε πειράξω. Πέρα από την πλάκα που σου κάνω πολλές φορές με της συσκευές της Apple, αυτή τη φορά σοβαρολογώ.
Ναι από το μενού του flash back να το εγκαταστήσεις.Εμένα μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα το xbmc μετά από αναπαραγωγή αρχείου m2ts από bdmv folder.Αφού έπαιζε το αρχείο ξαφνικά σταμάτησε και μου βγάζει ένα μήνυμα για copyright κλπ Και όποτε μπαίνω στο xbmc εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.Το έβγαλα,το ξαναέβαλα το xbmc και βγαίνει το ίδιο μήνυμα πάντα.Δηλαδή πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου το xbmc.Το ίδιο αρχείο με το media player του atv flash black παίζει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Αύριο που θα έχω αρκετό χρόνο θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα να δω τι γίνεται και πως θα λυθεί.
Φταίω εγώ τώρα να γίνω gkontoletas? :141:είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός apple tv 2 και απηύδησα.. εγκατέστησα xmbc και icefilms.
από το xbmc δεν μπορώ να δω hd ταινία αποθηκευμένη στον υπολογιστή (macbook pro ) χωρίς ενοχλητικές διακοπές . το file sharing γίνεται με afp και όχι με smb αν και δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ταινία με ταυτόχρονο streaming από ice films πάλι δεν κατόρθωσα να δω αφού κάθε τρεις και λίγο σταματάει και κάνει buffering ειδικά αν είναι hd. σήμερα εγκατέστησα το flash back και τον δικό του media player αλλά με μεγάλη μου έκπληξη είδα να εμφανίζει αλαμπουρνέζικα αντί για ελληνικούς υπότιτλους... με βλέπω την επόμενη εβδομάδα να βάζω αγγελία..
Για το xbmc είναι σε beta μορφή και έχει προβλήματα αρκετά.είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα ενός apple tv 2 και απηύδησα.. εγκατέστησα xmbc και icefilms.
από το xbmc δεν μπορώ να δω hd ταινία αποθηκευμένη στον υπολογιστή (macbook pro ) χωρίς ενοχλητικές διακοπές . το file sharing γίνεται με afp και όχι με smb αν και δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ταινία με ταυτόχρονο streaming από ice films πάλι δεν κατόρθωσα να δω αφού κάθε τρεις και λίγο σταματάει και κάνει buffering ειδικά αν είναι hd. σήμερα εγκατέστησα το flash back και τον δικό του media player αλλά με μεγάλη μου έκπληξη είδα να εμφανίζει αλαμπουρνέζικα αντί για ελληνικούς υπότιτλους... με βλέπω την επόμενη εβδομάδα να βάζω αγγελία..
![]()
Κατά την αναπαραγωγή ταινίας Με τον Media Player και μόνο για την 1η φορά που τον χρησιμοποιούμε πατώντας συνεχόμενα το κεντρικό πλήκτρο του remote πηγαίνουμε στις επιλογές για ήχο και κωδικοποίηση υποτίτλων.Επιλέγουμε Greek και είματε ok μετα forever!
![]()
Μπορούμε να επιλέξουμε στους υπότιτλους χρώμα,μέγεθος,πάχος κλπ
![]()
![]()