Δοκιμή του Apple TV2

Reaction score
0
Menu / audio subtitles / και επιλέγεις πιο υπότιτλο θες το κανείς και default to all movies. Επίσης μπορείς και απο τα settings κάπου υπαρχει επιλογή να σου βγάζει μόνο Greek subs. Δεν είμαι σπίτι τώρα και δεν μπορώ να το δώ άμα δεν το βρεις θα σου πω όταν πάω σπίτι.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

αναβάθμιση για το atv flash black:

aTV Flash (black) 1.3 Released

New in version 1.3 is an option to automatically backup firmware signatures. This feature will integrate seamlessly with the upcoming version of Seas0nPass, allowing for one-click restores to the firmware of your choosing.

Full Changelog

Added automated firmware signature backups
Added Danish, Dutch, French, Greek, Italian, Brazilian Portuguese, and Spanish translations
Added support for advanced (learned) remote commands
Added support for multiple external subtitles (movie.en.srt, movie.de.srt, etc...)
Added support for folder based organization/playback
Added support for embedded DVD chapters
Added chapters section heading to Playback Menu
Added global zoom setting
Improved playback performance for movies with invalid timestamps
Improved appearance of VobSub subtitles
Improved metadata fetching for localized file names
Improved audio track filtering
Improved playback bar to match native player
Improved metadata and bulk folder fetching stability
Improved Media > Settings menu layout
Resolved issues with folder name changing on metadata fetching
Resolved issues with buffering
Resolved rare DVD related crash
Resolved floating AFP issue that was causing connection issues
Resolved floating buffer overflow in software decoder
Minor changes to Grid View appearance
Minor UI improvements
Other miscellaneous bug fixes

Reaction score
1.458

Εχουμε και αναβάθμιση για το Seas0nPass στην έκδοση 0.8.1 που διορθώνει κάποια μικρά και σπάνιο να συμβούν bugs.
Να υπενθυμήσω ότι το Seas0nPass είναι ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει jailbreak στο Apple TV 2,είναι free και είναι για mac & pc.

Version 0.8.1:

Resolved restore script issue that appeared when running iTunes in full screen mode
Resolved rare issue that was preventing XBMC and other plugins from being installed
Minor layout improvements
Minor bug fixes

Download:http://www.macupdate.com/app/mac/36587/seas0npass

P.S:Ηταν διαθέσιμο από νωρίς το απόγευμα,οπότε ότι jailbreak έγινε από τις 18.00 και μετά,ήταν με την νεώτερη έκδοση…την καλή!:126:

Reaction score
0
Εγω που το εκανα με το παλιο (15 μερες πριν) να το ξανακανω jailbreak? Αληθεια πως το ξανακανω? Πρεπει να κανω restore το κανονικο firmware και μετα παλι jailbreak?

Reaction score
1.458

Εχεις προβλήματα?Αν όχι δε χρειάζεται να το ξανακάνεις.
Αν έχεις κρατήσει το τελευταίο restore (που το κρατάει by default το Seas0nPass εκτός αν το έχεις διαγράψει εσύ πριν) στο κάνει σε χρόνο dt!
Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μείνε όπως είσαι!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Apple TV2

Δεν εχω προβληματα ,αλλα μου αρεσει να ...σκαλιζω!
Δεν εχω κρατισει κανενα restore γιατι δεν εχω κανει ποτε restore. Πως λοιπον κανω restore?
Επισεις που μπορω να βρω την εκδοση για pc γιατι αυτη που εχεις ειναι για mac.

A, επισεις βγηκε και η beta3 του Xbmc! Εχουμε πολυ δουλεια το Σ/Κ!! :)

Reaction score
1.458

Δε χρειάζεται να το κάνεις,ούτε εγώ το έκανα στο δικο μου Apple TV2 αφού δεν υπήρχε λόγος!
Αν παρ'όλα αυτά το θες,κατέβασε τη τελευταία έκδοση του seasonpass και ακολούθησε την διαδικαία που περιγάφω στην αρχή του νήματος για jailbreak,δεν αλλάζει κάτι!
Για windows δεν γνωρίζω,μάλλον θα πρέπει να πας στο site της firecore και να κατεβάσεις την έκδοση για windows.Απο κει και πέρα η διαδικασία είναι ίδια με το mac!
Το xbmc beta 3 έχει ενδιαφέρον και θα το δω από αύριο που απεργώ και θα έχω και χρόνο!:126:

Reaction score
1.458

Για απευθείας restore δες το screen που βάζω για mac.Κάπως ανάλογα θα είναι και στα windows!

Στιγμιότυπο 2012-02-10, 12.45.28 π.&.jpg

Reaction score
1.458

Menu / audio subtitles / και επιλέγεις πιο υπότιτλο θες το κανείς και default to all movies. Επίσης μπορείς και απο τα settings κάπου υπαρχει επιλογή να σου βγάζει μόνο Greek subs. Δεν είμαι σπίτι τώρα και δεν μπορώ να το δώ άμα δεν το βρεις θα σου πω όταν πάω σπίτι.
Thanks!Το βρήκα τελικά!Γκαβομάρα είχα τόσο καιρό:116:
Η beta 3 του xbmc πολύ πιο σταθερή από τις προηγούμενες δε δείχνει να έχει σοβαρά προβλήματα.

Reaction score
2

Σου επαιξε κανονικα bluray απο δικτυακο δισκο ?
Σε μενα κανει κολληματα και buffering.
Εχω το τελευταιο firmware και XBMC beta 3.

Reaction score
1.458

Σε bd iso μου κάνει κολλήματα κι εμένα.Σε m2ts αρχείο από bd folder δεν έχει πρόβλημα με το Media Player,με το xbmc έχει κολλήματα κι εκεί.

Reaction score
1.458

Απλο dts και dolby digital υποστηρίζει το Apple tv2.
Αν η ερώτηση είναι γενική από οπτική έχεις απλό dts.

Reaction score
0
Μπορείς να κουμπώσεις δίσκο η μόνο streaming κάνει; Επίσης στο xbmc τα plugins παίζουν κανονικά;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Reaction score
1.458

Δίσκο με την καμία!Μονο δικτυακό είναι!
Τα plugins στο xbmc είναι general,αλλα παίζουν και άλλα όχι,θέλει λίγο ψάξιμο!

Reaction score
1.458

Το xbmc έχει νέο update και εκ 1ης όψεως δείχνει αρκετά σταθερό πλέον και με πολύ γρήγορο μενού.

Reaction score
0
Λεωνιδα με προλαβες!! Σημερα το βραδυ θα το βαλω. Απλως να σε ενημερωσω οτι καποιοι παρατηρησαν ενα προβλημα στον συγχρονισμο εικονας και ηχου και θελει μια μικρη διορθωση λεει. Κοιτα εδω: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=124185
Επισεις κοιτα εδω που πρωτοπαρουσιαστηκε http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=124128
και λενε να κανεις delete το guisettings.xml

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Apple TV2

Λεωνιδα με προλαβες!! Σημερα το βραδυ θα το βαλω. Απλως να σε ενημερωσω οτι καποιοι παρατηρησαν ενα προβλημα στον συγχρονισμο εικονας και ηχου και θελει μια μικρη διορθωση λεει. Κοιτα εδω: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=124185
Επισεις κοιτα εδω που πρωτοπαρουσιαστηκε http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=124128
και λενε να κανεις delete το guisettings.xml
Το εχω βάλει από το μεσημέρι συνεχώς να παίζει και τουλάχιστον σε μένα δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα με εικόνα και ήχο.Του βάζω διάφορες ταινίες να πάιζουν HD & SD (mkv,avi,mp4 κλπ|) και δεν έχω κάποιο πρόβλημα.:203:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll