Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Οκ το update, σημερα πηρα και το wifi usb stick, απορια 1η...ότι βίντεο πήγα να παίξω από youtube έφαγα πόρτα, "αδυναμία αναπαραγωγής αρχείου". Καμιά ιδέα?
Απορία 2η για να το συνδέσω με το pc (δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου) πρέπει να πάρω το ίδιο stickακι της CA?

Ευχαριστω

Reaction score
4.485

AppStreamer TV

- Όταν ο φάκελος έχει πάνω από 10 video (πχ τηλ season) , δεν παίζουν οι υπότιτλοι στο 11ο , 12ο κλπ
- H ρύθμιση auto standby χάνεται όταν σβήσει το μηχάνημα (στα micro hd δουλεύει κανονικά)

πιο απ'τα τρία fw είναι το τελευταίο? (031513 σημαίνει 03/15/2013 ?)

Αναβάθμιση firmware v.031513 (.zip)
Αναβάθμιση firmware v.012813 (.zip)
Αναβάθμιση firmware v.091712 (.zip)

Reaction score
1.458

Αναβάθμιση firmware v.031513 (.zip) αυτό είναι το τελευταιο για το Appstreamer tv.Είναι 15/03/2013

Reaction score
1.458

Οκ το update, σημερα πηρα και το wifi usb stick, απορια 1η...ότι βίντεο πήγα να παίξω από youtube έφαγα πόρτα, "αδυναμία αναπαραγωγής αρχείου". Καμιά ιδέα?
Απορία 2η για να το συνδέσω με το pc (δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου) πρέπει να πάρω το ίδιο stickακι της CA?

Ευχαριστω
Για το 2ο,το pc συνδέεται με καλώδιο στο router?Αν το ρουτερ σου είναι ασύρματο τότε αρκεί το appstreamer να συνδεθεί με το ρούτερ και θα βλέπει και το pc μετά.

Reaction score
0

Οκ ευχαριστώ πολύ, βρήκα άκρη με τη σύνδεση, μένει να δω τι γίνεται και με το youtube...

Reaction score
1.458

Στο youtube δεν σου παίζει κανένα απολύτως video?

Reaction score
0

Δοκιμασα και μουσικη και movie trailers αλλα και κατι ασχετα απο χρηστες αλλα τιποτα, συνδέθηκα και με τον λογαριασμό μου πάλι τιποτα...

Reaction score
1.458

Δεν έχω το player πλέον και δεν θυμάμαι ακριβώς.Νομίζω έχει το youtube xl ή κάπως έτσι και σκέτο youtube ή κάνω λάθος?
Ποια από τις 2 εφαρμογές δοκίμασες?

Reaction score
0

Το κοιταξα πάλι, στο XL παιζει και απ'οτι διάβασα το XL είναι εκδοση για προβολή σε μεγάλες οθόνες, οπότε ίσως γι αυτό να μην παίζει το απλό youtube(?)...Εντάξει γίνεται η δουλειά και με το XL, απλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική η "αρνηση" του απλού youtube.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια κι ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ.

Reaction score
1.458

Καλά το θυμόμουν.Οταν είχα το μηχανάκι για το τεστ που κάναμε,έπαιζε το youtube xl και όχι το απλό.
Το xl να προτιμάς τότε!:wink:

Reaction score
14

Πάμε τώρα και εκεί που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα,να δούμε πως τα πάει με αναπαραγωγή αρχείων από δίκτυα.Εδώ να σημειώσω ότι υποστηρίζει smb και UPnP και δεν υποστηρίζει nfs κάτι που θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου.Μπορεί όμως να προστεθεί σε επόμενο firmware.Το upNp δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους,οπότε για ταινίες δε θα μας βολέψει και πολύ.

Εδώ με smb

σας παρακαλω τεραστια βοηθεια
οταν παω να μπω μεσα στο workgroup μεσω δικτυου μου βγαζει παραθυρακι και μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο,ποια ειναι αυτα τα στοιχεια???
σας ευχαριστω

Reaction score
1

Αυτα που έχεις και στον υπολογιστή σου

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
1.187

Και αν δεν έχει βάλει;

Reaction score
14

σας ευχαριστω ολους,θα το γυρισω πισω,δεν μου εκανε δουλεια,το play station 3 σε συνδιασμο με το ps3 media player σκοτωνει το ατιμο :) αλλα σε καποιες ταινιες μας εμφανιζει το σημα cinavia και μας κοβει τον ηχο,γιαυτο πρεπει να βρουμε λυση

Reaction score
0

Καλημερα παιδια
εχω θεματακι για λυση??
το youtube δεν παιζει το ξερουμε ολοι απο τις 9-6-2013 δεν παιζει ουτε το youtubeXL γραφει **YouTube XL is no longer available. For more information, visit http://www.youtube.com/help_xl on your computer** και τωρα τι κανουμε???
επισης μερικα avi τα παιζει και αλλα avi παλι δεν τα παιζει μου βγαζει αριστερα ενα κοκκινο σημα που σημαινει αδυναμια αναπαραγωγης...οποιος μπορει ας βοηθησει.

ευχαριστω πολυ

Reaction score
0

Καλημέρα παιδιά,
πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ το appstreamer tv, μιας και το e-great τα έφτυσε. Δεν μπορώ να βρώ κάποια πληροφορία σχετικά με το αν μπορεί να δείξει html αρχεία. Πρακτικά το θέλω για εμφάνιση σελίδας του YAMJ. Στο e-great το χρησιμοποιούσα και ήταν και ωραίο και πρακτικό. Aν δεν γίνεται, τουλάχιστον μήπως ξέρετε κάποιο άλλο jukebox που μπορεί να παίζει στο συγκεκριμένο media player (με κάποιον άλλο τρόπο προφανώς).
Ευχαριστώ

Reaction score
1.458

Δεν υπάρχει κάποιο jukebox για το AppStreamer απ'όσο ξέρω.Μπορείς μόνο να βάζεις τα εξώφυλλά των ταινιών στον ίδιο φάκελλο με την ταινία και να ονομάσεις το εξώφυλλο folder.jpg ή cover.jpg και θα το βλέπεις κατά την περιήγηση στο φάκελλο με τις ταινίες.

Reaction score
0
καλησπερα....θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα..για το μηχανημα.αυτο που με ενδιαφερει προσωπικα εμενα ειναι να παιζει ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους σε διαφορες μορφες..και απλα απλα ο ηχος να βγαινει απο την τηλεορασει...θα αντιμετωπιζω προβληματα στην αναγνωση και στην ενσωματοση τους????

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Δες τις πρώτες σελίδες του θέματος ο Λεωνίδας έχει κάνει αναλυτική παρουσίαση και αναφέρει όλες τις επιλογές για τους υπότιτλους ... Πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo