Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Πρεπει να είναι bug του firmware του Player.Εγώ όταν το είχα,με hdmi σύνδεση βέβαια σε ενισχυτή μπου έπαιζε κανονικά dd5.1,dts και dts hdΕτσι τα εχω αλλα τιποτα, DD5.1 και DTS οκ, αλλα DTS HD παιζει στερεο...
Δηλαδη πρεπει να προσεχω οταν "αγοραζω" να μην ειναι 3D αλλιως δεν υπαρχει τροπος να τα δω.Οχι απ΄το media player δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση.
Εγκατεστησε το Καινουργιο Firmware απο το site της CRYSTAL AUDIO,Καλησπέρα και από μένα !
Μία ερώτηση, όταν το βάζω στο pause και μετά πατάω την έναρξη θέλει ξανά ρύθμιση στους υποτιτλους, υπάρχει κάποια λύση ?
Νομιζω firmware έχει βγει για το AppStreamer TV και όχι το απλό.Στο site της Crystal Audio δεν βρήκα κάτι τουλάχιστον για το απλό μοντέλο.Εχεις κάποιο link μήπως?Εγκατεστησε το Καινουργιο Firmware απο το site της CRYSTAL AUDIO,
Εγω το εβαλα και το μηχανακι εγινε εξαιρετικο.
Διορθωνει το προβλημα του τηλεκοντρολ
Τα προβληματα των Υποτιτλων
και πολλα αλλα
Εννοείς να μπορεί να γίνεται χειρισμός μέσω smart phone,tablets κλπ?Ενα web interface ποτε θα βγαλουν; ενα player με δικτυακες δυνατοτητες το χρειαζεται, δεν νομιζετε;
Από το κινητό μου τηλέφωνο.
Σωστα ,Νομιζω firmware έχει βγει για το AppStreamer TV και όχι το απλό.Στο site της Crystal Audio δεν βρήκα κάτι τουλάχιστον για το απλό μοντέλο.Εχεις κάποιο link μήπως?
Ναι, οπως επισης και απο pc μεσω webpageΕννοείς να μπορεί να γίνεται χειρισμός μέσω smart phone,tablets κλπ?
Δεν βρίσκω κάτι σχετικό, βάζω και διάφορους συνδυασμούς στο search του play και τίποτα...Υπαρχει για android το mede8erRemote app,για δες το μήπως κάνει τίποτα.