Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio

Ο kandilak έχει δίκιο τελικά.Σε dvd iso που μόλις το δοκίμασα παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν πριν!

Reaction score
0

ελπίζω να το λάβουν υπ'οψιν τους στην crystal audio και να διορθωθεί σε κάποιο firmware update . Όχι για τις ταίνιες αλλά έχω δικά μου Dvd με προσωπικά βίντεο και αρκετή δουλειά στα menu και μου την ψιλοχάλασαν αυτά τα σφάλματα.:122:

Reaction score
1.458

Παρακολουθούν και το νήμα από την Crystal Audio και επίσης μου έχουν πει να μαζέψω ότι bugs ή ελλείψεις διαπιστώσουμε και να τους τα στείλω.Τώρα που τελείωσε η δοκιμή του AppStreamer θα μαζέψω ότι αστοχίες ή ελλείψεις βρήκαμε και θα τους τα δώσω μες τη βδομάδα.Θα τα διορθώσουν πιστεύω!

Reaction score
4

το appstreamer tv ποτε βγαινει στα μαγαζια;;

επισης πως συγκρινονται οι media player δυνατοτητες τους και επιδοσεις σε σχεση με το wdtv live?

ευχαριστω

Reaction score
1.458

Το AppStreamer Tv είναι ήδη διαθέσιμο και στα καταστήματα ηλεκτρονικών και στο e-shop της Crystal Audio.
Τώρα σχετικά με το wdtv live δεν το εχω και δεν μπορώ να ξέρω ποιο είναι καλύτερο από τα 2.

Reaction score
1.458

Υπάρχει και εδώ καθώς και σε αρκετά καταστήματα του Κωτσόβολου.

Reaction score
0

το bit torrent client το δοκιμάσε κανεις?? γιατι αυτο με ενδιαφερει πιο πολύ επίσης σε ταινίες avi με εξωτερικους υπότιτλους μεσα σε φακελο παίζει κανονικα?? μπορω να κάνω μεταφορά απο το κομπιουτερ μια ταινια σε ενα στικ καττεβασμένη απο τον media player??

Reaction score
1.458

Bittorrent client έχει το transmission.Δε το δοκίμασα προσωπικά αλλά είναι αρκετά αξιόπιστος και υπάρχει σε πολλά media players.
Ταινίες avi με εξωτερικούς υπότιτλους srt παίζει κανονικά.Πρέπει η ταινία να είναι στον ίδιο φάκελλο με τον υπότιτλο και να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.Μεταφορά αρχείων από και προς τον media player ασφαλώς και μπορείς να κάνεις,αρκεί στο AppStreamer να έχεις συνδέσει κάποιο usb σκληρό δίσκο ή stick.

Reaction score
0

αλλη μια απορια το wi-fi toy ποση απόσταση ηταν περίπου με το ρουτερ?? γιατι θέλω να βάλω wifi και όπως διάβασα είχε κοντινη απόσταση.

Reaction score
1.458

Σε μένα ήταν πολύ κοντά,περίπου στο 1 μέτρο.

Reaction score
0

Καλημερα παιδες , γνωριζουμε αν παιζει 3d mkv sbs αρχεια ?
ευχαριστω

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο site και με τράβηξε η παρουσίαση για το Appstreamer G που ήταν πάρα πολύ καλή. Σκέφτομαι να το αγοράσω (90 ευρά) και θα ήθελα κάποια βοήθεια αν γίνεται σε κάποιες απορίες. O bittorrent client δουλεύει καλά; Δηλαδή μπορώ να διαμοιράζω αρχεία όλη μέρα έχοντας κλειστό υπολογιστή; Υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης; Πιο πριν είδα ότι δέχεται Usb Hub τι μπορούμε να συνδέσουμε πάνω στο hub και να δουλεύει σωστά; Τέλος μπορούμε να συνδέσουμε ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι ή τουλάχιστον ενσύρματο; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπάθησα να βρω απαντήσεις πριν τις υποβάλω σε εσάς αλλά δεν τα κάτάφερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας

Reaction score
1.458

Για τον bittorrent client δεν το δοκίμασα ιδιαίτερα,αλλά από άλλα media players που έχουν τον Transmission δουλεύει καλά.Πρέπει βέβαια να συνδέσεις usb δίσκο στο μηχάνημα γι αυτή τη δουλειά.

Στο usb hub μπορείς να συνδέσεις σκληρούς δίσκους κατά προτίμηση με δική τους τροφοδοσία για να μην έχεις πρόβλημα.

Για ασύρματο δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο συμβατό,σε ενσύρματο όμως δε θα έχεις πρόβλημα.Αν και το εικονικό πληκτολόγιο του AppStreamer είναι το πλέον εύχρηστο που έχω συναντήσει σε media player και εκτός των άλλων,υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες!

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το αγόρασα ήδη θα το δω και θα γράψω κάτι για αυτά που είχα απορία.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Reaction score
0

Επανέρχομαι λοιπόν με τις απαντήσεις στα ερωτήματά μου:105: . Τελικά το ασύρματο ποντίκι δουλεύει βέβαια το ποντίκι ανήκει σε ένα σετ με πληκτρολόγιο της Logitech το οποίο πληκτρολόγιο δεν "βλέπει" (χρησιμοποιεί τον ίδιο αντάπτορα επικοινωνίας), δεν ξέρω αν έχετε κάποια γνώμη για το θέμα.... Το BitTorrent client δουλεύει αλλά δεν βλέπει δικτυακό δίσκο και θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζετε πως μπορεί να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα. Όσο αφορά τις media player δυνατότητες μου φαίνονται ιδιαίτερα καλές και σε streaming απο δίκτυο όσο και από USB. Μπράβο στα παιδιά που κάνανε καλή δουλειά και ευελπιστώ σύντομα να δούμε και λύσεις και σε μικροπροβλήματα (όπως να μην έχει τον καιρό της Θεσσαλονίκης και να έχει άλλων μικρότερων περιοχών;;:111:). Τώρα θα παρακαλούσα άν υπάρχουν λύσεις στα δικά μου προβλήματα να με ενημερώσετε.

Reaction score
1.458

Για το ασύρματο πληκτρολόγιο δεν ξέρω κάτι να σου πω και δεν έχω και το player πλέον για να κάνω δοκιμές.
Οσον αφορά το bittorrent δε βλέπει δικτυακό δίσκο,αλλά μόνο usb συνδεδεμένο στο AppStreamer.

Reaction score
0
Έχω ένα θέμα στο utube αν και βγάζει κανονικά τα thumbnails δεν παίζει τα βίντεο βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο δεν μπορεί να παίξει στο utube xl τα ίδια βίντεο τα παίζει κανονικά. Καμιά ιδέα;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Reaction score
28

Καλημερα σε ολους.Μπορει να μας πει καποιος που το εχει πως ειναι στην αναπαραγωγη mp3 μεσω wifi;
Με ενδιαφερει να παιζει ανακατεμενα σε ενα φακελο ολα τα mp3.Επισης αν μπορει να το κανει επιλεγοντας και τους υποφακελους.Μου ειναι χρησιμο γιατι εχω φακελους με συγκροτηματα και μεσα ενα ενα φακελο καθε δισκο τους και πολλες φορες στο pc τα βαζω να παιζει ανακατεμενα ολη η δισκογραφια.Σας Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead