Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio
έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί,
μέσω card reader σύνδεμένου στη USB
δεν βλεπει καθόλου SD 8 GB (miniSD σε αντάπτορα) ή SD 4 GB (άλλη κάρτα) δοκιμασμένες με 2 διαφορετικά card reader
ενώ βλέπει κανονικά MS των 2GB
Εγώ χθές παιδεύτηκα με τις ώρες, αλλά με το Wi-Fi Dongle της Crystal δεν κατάφερα με τίποτα να δεί το Wi-Fi μου.
Έβλεπε το δίκτυο αλλά μόλις έβαζα τον κωδικό μου και έψαχνε... γύρναγε failure συνέχεια.
1 τοίχος παρεμβάλλεται όλος κι' όλος και η απόσταση δεν ξεπερνά τα 2.5-3m.
Έχω και ένα Dongle της Belkin. Θα το δοκιμάσω μπας και...
Αν έχετε και εσείς κάποια ιδέα/πρόταση, είμαι όλος αυτιά.
To router συνδεδεμένο σε Mac είναι.
Re: Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio
Gojakla, το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω. Μετεφερα στο ιδιο δωματιο το ολο σηστημα και δουλεψε... Εχω ομως router χωρις εξωτερικη κεραια, με εναν τοιχο να μεσολαβει, και νεα VDSL συνδεση και router της Wind. Κοιταξε αν φταιει το router. Δεν πιστευω να φταιει το dongle της Crystal Audio.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του AppStreamer της Crystal Audio
Καλημέρα και από εμένα....νέος στο χώρο και μόλις έκανα την παραγγελία από electroworld....δεν έχω ενισχυτή στο πακέτο του σπιτιού, παρά μόνο ένα sony DAV DZ870 Home Theatre.....θα μπορώ να πάρω ήχο από τα ηχεία του home cinema???και αν ναι, θα ήμουν υπόχρεος, αν μου αναφέρατε την συνδεσμολογία....το ''καταστημα'' διαθέτει όλα τα καλώδια....
Καλώς ηρθες!
To manual ειναι εδώ.
Σελιδα 115 φαινεται οτι εχει 2 ψηφιακες εισοδους, αρα συνδέεις το media player με HDMI στην τηλεοραση και με οπτική ή ομοαξονικό στελνεις τον ήχο στο κα-Σόνυ. :126:
Φιλε Λεωνιδα ενα μπραβο και απο εμενα μιας και τωρα ψαχνω για media player.
Παντως η Crystal audio ειναι πολυ τιμια εταιρια για τα λεφτα που ζηταει θα παω μια βολτα
στην τοπικη αγορα αν υπαρχει να το παρω αλλιως μεσω Crystal.
Παιδια να ρωτησω κατι,επειδη σκοπευω να το παρω αμεσα... αναπαραγωγη 1080p mkv απο εξωτερικο σκληρο δισκο ΧΩΡΙΣ τροφοδοσια,απαυτους τους λεπτους, κανει απροβλημαστα?