σε ευχαριστω πολυ.....το ειδα απλα ηθελα να δω τωρα που λογικα το εχετε δοκιμασει με πιο πολλεσ ταινιεσ και σειρες αν υπαρχε καποιο προβλημα...γιατι ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουνε και θα το παρω μονο για αυτο τον λογο
Αγαπητοί φίλοι μην πετάτε τα χρήματα σας στον appstreamer TV .Δεν είναι αυτό που υπόσχεται είναι ένας μάλλον κακός media player ,υπάρχουν πολύ καλύτεροι στην αγορά, όσο αναφορά τον διπλό δέκτη και τις pvr εγγραφές που δίνουν την προστιθέμενη αξία στο προϊόν είναι απάτη .Αγόρασα έναν appstreamer tv απο πολυκατάστημα ηλεκτρικών τον Σεπτέμβριο του 13 και αμέσως τον γύρισα πίσω γιατί και οι δυο usb θύρες στο πλαί ήταν off ,δεν αναγνώριζαν καμία εξωτερική usb συσκευή. Μου τον αντικατέστησαν αμέσως με καινούργια συσκευή.Η δεύτερη συσκευή δεν πραγματοποιούσε προγραμματισμένες εγγραφές σε κανέναν τύπο σκληρού δίσκου ,εξωτερικό εσωτερικό, usb 2, usb 3, sata 2, sata 3 (οι σκληροί δίσκοι ήταν ολοκαίνουργιοι διαμορφωμένοι απο τον appstreamer ,εξάλλου η συσκευή δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε άλλη διαμόρφωση FAT ή NTFS). Για την ακρίβεια στις 10 προγραμματισμένες εγγραφες έκανε και μία πετυχημένη. To service της εταιρείας άθλιο, ο ένας με έκανε μπαλάκι στο άλλον και οι αίτιες που απέδιδαν στο φαινόμενο μόνο ασχετοσύνη μου δείχνουν .Με ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα, μου κλείνουν το τηλέφωνο , τους αφήνω τηλέφωνα να με πάρουν και δεν με παίρνουν κτλ. Συμπερασματικά αν θέλετε media player ψάξτε καλά αν θέλετε αποκωδικοποιητή προτιμήστε ένα κινέζικο τον 30 40 ευρώ θα σας κάνει μια χαρά την δουλεία σας. Εξάλλου τί νόημα έχει ο διπλός δέκτης αν δεν πραγματοποιείται προγραμματισμένη εγγραφή.
Απο τις διάφορες αναφορές που υπάρχουν από κατόχους του AppStreamer TV δε νομίζω να συμβαίνει αυτό που περιγράφεις.
Θεωρείται και το θεωρώ από τα πλέον τίμια μηχανάκια.
Νομίζω κάτι κάνεις λάθος σχετικά με τον player.Αυτά σχετικά με το να σου κλείνουν το τηλέφωνο κλπ τα θεωρώ απαράδεκτα και δεν ισχύουν.
Η Crystal Audio είναι από τις πλέον σοβαρές εταιρίες του χώρου.Καλό θα είναι να ανασκευάσεις κάποιους χαρακτηρισμούς στο post,σε διαφορετική περίπτωση θα ήθελα να μου στείλεις σε pm τα στοιχεία σου,ώστε να είμαστε ως avsite καλυμμένοι απέναντι στην εταιρία.
Για το AppStreamer Tv έχει βγάλει αρκετές αναβαθμίσεις η εταιρία.Τις έχεις περάσει?Ποιο firmware έχει τώρα το δικό σου?
Σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα .
Για 165 λιανική δεν επιτρέπεται
-να κολλάει - μεγάλη παύση και μαύρη οθόνη - ,στα κανάλια της ΔΤ - bbc - dw (και του αλτερ που πλέον δεν υπάρχει)
-να μην βλέπει υπότιτλους όταν τα αρχεία srt και video στο φάκελο είναι περισσότερα από 15 (νομίζω)
-το remote είναι θορυβώδες και δύσχρειστο και θέλει οπτική επαφή (το σηκώνω όταν είμαι ξαπλωμένος)
Επίσης δεν χειρίζεται την τηλεόραση (on off και επιλογή source τουλάχιστον)
-δεν υποστηρίζει πλέον youtube
-δεν υποστηρίζει third party εφαρμογές για media browsing
-ο ανεμιστήρας κάνει πολύ θόρυβο