Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Eχουν παραληφθεί τα "μηχανάκια" (Mede8er MED400X και WiFi) ?
Μπορούμε δηλ. να περάσουμε απευθείας απο Twin Digital και να αγοράσουμε επι τόπου??:107:

Αντε αφού ψηθήκαμε, τωρα που γυρίζει, την γυναίκα όμως ποιος ακούει!?!?! :111:
Πρέπει να παρέλαβε λογικά αυτή την εβδομάδα ο Αποστόλης,αλλά καλύτερα να μας ενημερώσει ο ίδιος!:126:

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Περασα σημερα κατα τις 1300 αλλα δεν ηταν κανεις εκει...Στο site το ωραριο Σαββατου 1000-1400 ειναι κανονικα...ενω στην πορτα το 1000-1400 ειναι μονο με ραντεβου...πφφφ..

Reaction score
228

Διάβασα όλο το thread και με βάση τα της τελευταίας version του firmware έχω την εξής ερώτηση (στον Λεωνίδα την έκανα πριν λίγες ημέρες και για το dune smart). Τα Mede8ter κάνουν τελικά DTS HD / DD+ passthrough σε απλά DTS / DD ΑΠΟ ΤΗΝ TOSLINK/SPDIF? Από την HDMI κατάλαβα ότι κάνουν, από τις άλλες ψηφιακές όμως;

Αντιλαμβάνεστε ότι η ερώτηση έχει να κάνει για σύνδεση ενισχυτή που δεν έχει HDMI.

ΥΓ
Τα αγγλικά της ανακοίνωσης του τελευταίου firmware θέλουν ρετουσάρισμα η η ιδέα μου είναι?

Reaction score
228

Α και ακόμα κάτι. Μεταξύ Dune smart H1 και mede8ter τι θα επιλέγατε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τα Mede8ter κάνουν τελικά DTS HD / DD+ passthrough σε απλά DTS / DD ΑΠΟ ΤΗΝ TOSLINK/SPDIF? Από την HDMI κατάλαβα ότι κάνουν, από τις άλλες ψηφιακές όμως;
Όλα τα media player που μπορούν να αναγνωρίσουν σήμα DTS και DD(άσχετως αν αυτό είναι υψηλής ανάλυσης ή κανονικής) περνάνε απ τις εξόδους,περαν της hdmi,το core του κάθε σήματος.Αυτό γίνεται γιατί το core σήμα υπάρχει γραμμένο μέσα στην ηχητική μπάντα,οπότε και περιλαμβάνεται σε κάθε αρχείο ανεξαρτήτως αν είναι mkv,iso,avi κτλ...
Οπότε περνάει DTS και DD απο οποιαδήποτε ψηφιακή έξοδο.

Επίσης το core δεν είναι καθόλου του πεταματού μιας και έχει συνήθως ρυθμό διαμεταγωγής πέριξ του 1.5 mb/s.Και παίζει μιά χαρά!

Reaction score
1

Επίσης το core δεν είναι καθόλου του πεταματού μιας και έχει συνήθως ρυθμό διαμεταγωγής πέριξ του 1.5 mb/s.Και παίζει μιά χαρά!

Σωστότατος ! Τέλεια μπορώ να πω ! :107:

Reaction score
228

ΟΚ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ πιστεύω ότι το "απλό DTS/DD" είναι ΟΚ. Απλά επειδή βρίσκω αντίγαρφα ασφαλείας με μπάντες DTS-HD και DD+ ήθελα να είμαι σίγουρος.

Σε ό,τι αφορά στην τιμή περιμένω τις τιμές των DUNE από την Τρίτη (ενημέρωση από Ανδρέα) και βλέπουμε. Δύσκολο βέβαια να είναι φτηνότερα από τα mede8ter...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

ΟΚ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ πιστεύω ότι το "απλό DTS/DD" είναι ΟΚ. Απλά επειδή βρίσκω αντίγαρφα ασφαλείας με μπάντες DTS-HD και DD+ ήθελα να είμαι σίγουρος.
Δεν παίζει ρόλο.Το core είναι γραμμένο σε DTS ή DD οπότε θα πάιξουν ακόμα και αν ο ενισχυτής δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα υψηλής ανάλυσης.

Reaction score
1

..Δύσκολο βέβαια να είναι φτηνότερα από τα mede8ter...
Οποιο και να πάρεις είναι και τα δύο εξαιρετικά μηχανάκια και δεν θα σε απογοητεύσουν ! Να είσαι σίγουρος ! :126:

Reaction score
110
Το αγόρασα προχθές από τον Απόστολο, αλλά φοβάμαι πως του τελειώνουν. Επικοινωνήστε μαζί του τηλεφωνικά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μήπως μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το tvixie ή το videowall?
Ευχαριστώ.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Μήπως μπορεί όμως κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί το tvixie ή το videowall?
Ευχαριστώ.
Για το video wall, διαλέγεις τον φάκελο που έχεις τις ταινίες σου (χωρίς να μπείς μέσα στον φάκελο), πατάς menu και διαλέγεις το εικονίδιο του wall.

Ετσι τώρα πρόσθεσες τον συγκεκριμένο φάκελο να ενεργοποιηθεί στην λειτουργία video wall.

Πας στο μενού video wall και τώρα θα μπορείς να δεις τον φάκελο που είπαμε πιο πάνω. Οταν τον διαλέξεις θα εμφανιστούν σε εικονίδια όλες οι ταινίες σου.
Απαραίτητη προυπόθεση να έχεις βάλει μέσα 2 φωτο, η μία πρέπει να είναι η folder (156 x 232 pixel) που είναι το cover art της ταινία και η άλλη η about (1280 x 720) που είναι οι λεπτομέρειες / πληροφορίες κλπ

κατέβασε τις οδηγίες εδώ
http://www.mede8er.org/artwork/temp/VIDEO_WALL_INSTRUCTIONS_V4_25jan2011.pdf

Reaction score
4

Ωραίο το videowall αλλά υπάρχει κάτι αντιστοιχο για φάκελους με αρχεία μουσικής; Έχω ένα άλλο player και μέχρι να βρω το φάκελο με τον δισκο που θέλω το νυχτωνουμε.

Reaction score
4

Τους φάκελους μουσικής τους δείχνει σε wall με thumbnails ή όχι; Υπάρχει καμία photo με αυτήν την λειτουργία του;

Reaction score
50

Τους φάκελους μουσικής τους δείχνει σε wall με thumbnails ή όχι; Υπάρχει καμία photo με αυτήν την λειτουργία του;
στο 500αρι που έχω, δείχνει τα thumbs μεν αλλά δεν μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή από εκεί.
(νομίζω το λέει και στο manual που έβαλα παραπάνω, ρίξε μια ματιά)
Βασικά το wall ειναι φτιαγμένο μόνο για video

Reaction score
0

το παραγγειλα και εγω πριν λιγο με μεηλ στον Αποστολο.Να ρωτησω επιγραμματικα λογο πονοκεφαλου να μην ψαχνω : 2ΤΒ δισκους εξωτερικους γνωριζει? απο υποτιτλους εχουμε κανενα προβλημα? επισης αν μπορω να τους μεγαλωσω σε οτι size θελω και αν οταν πατας play για να δεις φωτο δεν κανει σπασιματα και πιξελιασματα στις φωτογραφιες.
Και επιγραμματικα να μου απαντησετε δεν εχω προβλημα :)

Reaction score
1

το παραγγειλα και εγω πριν λιγο με μεηλ στον Αποστολο.Να ρωτησω επιγραμματικα λογο πονοκεφαλου να μην ψαχνω : 2ΤΒ δισκους εξωτερικους γνωριζει? απο υποτιτλους εχουμε κανενα προβλημα? επισης αν μπορω να τους μεγαλωσω σε οτι size θελω και αν οταν πατας play για να δεις φωτο δεν κανει σπασιματα και πιξελιασματα στις φωτογραφιες.
Και επιγραμματικα να μου απαντησετε δεν εχω προβλημα :)

Ναι σε όλα ! :107:

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!
Απεκτησα κι εγω το "μικρο" mede8er και περα απο τις οποιες ... δυσκολιες αντιμετωπισα ολο το Σ.Κ (και συνεχιζω να αντιμετωπιζω) με το να στησω ενα homegroup και να συνδεσω pc desktop - laptop - mede8er (βλεπεις ηθελα να αλλαξω ταυτοχρονα και modem-router και εχω πελαγωσει), εχω τις εξης εντυπωσεις απο το 400αρακι:

Συνεδεσα MEDE8ER με :

VIDEO
- Projector Hitachi PJTX200 (720p) μεσω HDMI
και
- CRT Philips μεσω VIDEO

AUDIO
- DENON 3805 μεσω optical
και
- CRT Philips μεσω L+R channel

Λογω του οτι δεν μπορεσα να "στησω" ασυρματο δικτυο ακομα, αναγκαστικά "εδωσα" υλικο μέσω WD external 2,5'' / passport essential:

- AVI : OK
- mp3 (320 kbps) : OK
- DVD (files) : OK
- HD / 720p : OK
- HD / 1080p : OK
Εδω ομως αντιμετωπισα θεμα με HD / 1080p "βαρια" ματροσκα (.mkv) 39 Gbs (!)
δηλαδη:
Επαιζε με "κοψιματα"/"κολλήματα"
Οι υποτιτλοι ενω ηταν ενεργοποιημενοι δεν εμφανιζονταν και στο menu των subtitles μπορουσες μονο να επιλέξεις γλωσσα υποτιτλων (π.χ. English, Ελληνικα) ενω ολα τα αλλα ηταν νεμεν εμφανή αλλα μη επιλέξιμα (και στον προβολέα και στην τηλεοραση)...
Εχετε καμια ιδέα για το τι παίζει?

Δεν εχω δοκιμασει BD folder ή BD iso (δεν εχω αυτη τη στιγμη) αλλα θεωρω πως κι εκει θα εχει θεμα απο την στιγμη που ούτε την ματροσκα των 39 gbs δεν επαιξε..

Υ.Γ. Συχγωρηστε με για τα οποια λαθη μου αλλα ειναι το πρωτο media player μου

Reaction score
0

FW update εκανες?
Γενικα τα παιδια λενε πως διορθωνονται πολλα θεματα ετσι..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef