Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Σχετικά με την τελευταία private beta 4.0.8 υπάρχει πολύ καλύτερη ποιότητα σήματος με το wifi usb stick.Το bookOfelli.iso 24 GB που με τα προηγούμενα firmware το έπαιζε με σπασίματα και διακοπές (σε wifi πάντα),με την τελευταία beta και με nfs παίζει άψογα!

Reaction score
110
Σ΄ευχαριστώ. Πες μου όμως, η νέα γραμματοσειρά που έβαλες είναι η Arial Bold ή κάποια άλλη

Reaction score
1.458

Ναι αυτή είναι.Εντελώς τυχαία τη διάλεξα,μπορείς να δοκιμάσεις με οποιαδήποτε άλλη γραμματοσειρά.

Reaction score
2.328

να κάνω μία χαζή ισως ερώτηση αλλά δεν ξέρω από αυτά τα κουτιά.

έχω ένα Qnap nas, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το multimedia station.

Με απλή επικοινωνία (με samba) θα μπορώ να βλέπω εξώφυλλα δίσκων, ταινιών κλπ ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο media server?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Εχει κανενα νεο κανεις για την αποκωδικοποιηση του DTS απο την HDMI passthrough ?
Γιατι σε μενα εξακολουθει να μην παιζει καθολου, παρ ολες τις δοκιμες μου.
Καποιος χρηστης του 400χ που να το χει τσεκαρει το θεμα?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
sony 3300 es.
Παιζει τα παντα κανονικα και DTS αλλα μονο μεσω οπτικης.
Απο ΟΛΕΣ τις αλλες πηγες μου παιζει κανονικα DTS.
Eννοειται για να μην κουραζω, δοκιμασα τα παντα.

Reaction score
1.458

να κάνω μία χαζή ισως ερώτηση αλλά δεν ξέρω από αυτά τα κουτιά.

έχω ένα Qnap nas, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το multimedia station.

Με απλή επικοινωνία (με samba) θα μπορώ να βλέπω εξώφυλλα δίσκων, ταινιών κλπ ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποιο media server?
Φυσικά και μπορείς.Θα πρέπει τα εξώφυλλα να βρίσκονται στο ίδιο φάκελλο με την ταινία ή τα μουσικά αρχεία και ή να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία ή να τα ονομάζεις folder.jpg
Υπάρχουν πολλά προγράμματα που φτιάχουν covers για τα mede8er.Δες τις πρώτες σελίδες του νήματος!

Reaction score
207

Να ρωτήσω.
Σε αυτή τη beta έκδοση έχει αυτούς τους περίεργους ήχους από τα ηχεία όταν πατάμε την παύση ή όταν προχωράμε μια ταινία μπρος-πίσω;
Γιατί στην V4beta5 υπάρχει και είναι αρκετά ενοχλητικό.

Reaction score
1

Να ρωτήσω.
Σε αυτή τη beta έκδοση έχει αυτούς τους περίεργους ήχους από τα ηχεία όταν πατάμε την παύση ή όταν προχωράμε μια ταινία μπρος-πίσω;

Τους έχω κι εγώ στο 500Χ με την ίδια έκδοση fw, όταν το έχω στον ενισχυτή, όταν είναι στην τηλεόραση δεν τους κάνει ! με την προηγούμενη έκδοση fw δεν τους είχα ! Λογικά θα διορθωθεί με το νέο fw...μάλλον :137:

Reaction score
1.458

Θα το δω και θα σας πω μετά.Πάντως εχθές το βράδυ που έβλεπα ταινία με ήχο από τον ενισχυτή,του έκανα συχνότατα pause (με είχε πιάσει...συχνοουρία:137: ) αλλά δεν ακούσαμε κάποιο περίεργο ήχο.
Θα το ξαναδώ πάλι απόψε όμως!

Reaction score
0
Ψαχνομουν τον τελευταίο καιρό για αγορά switcher (π.χ. 4x2 hdmi) για να συνδέσω ενα laptop SONY VAIO VPCF11M1E με HDMI στον προβολέα (HITACHI PJ-TX200 // 720p) και να μπορώ να παίξω ΗD υλικό...
Ο λόγος που κοίταγα για switcher ειναι επειδή ο ενισχυτης μου δεν εχει HDMI in/out (DENON 3805) οπότε να διατηρούσα και την σύνδεση ΗDMI του DVD Player (DENON 3910) με τον προβολέα (καθώς ο προβολέας έχει μια μονο HDMI in θύρα) αλλά και με optical να συνδέσω το laptop απευθείας με τον ενισχυτή για surround ήχο.

Διαβάζοντας ΟΛΟ το thread για το Mede8er MED400X ομολογώ πως με "τσίγκλησε" και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο media player - αντι για το laptop - για προβολή HD υλικού στον προβολέα καθως έτσι :

(a) και το laptop αποδεσμεύω

και

(b) λιγότερο χώρο καταλαμβάνει στο ήδη επιβαρυμενο έπιπλο που έχω τα μηχανήματα

και

(c) μπορώ να το συνδέσω wi-fi με το router ετσι ώστε να streamάρω απευθείας HD υλικο (και όχι μονο, πχ avi, mp3, jpg, κλπ)

Nομίζω πως δίαβασα στο thread πως κάποιος είχε "θέμα" με external WD passport, έχω έναν 320 Gb (και αν χρειαστεί αγοράζω και μεγαλύτερο), θέλω να γνωρίζω όμως εαν τελικά έχει "θέμα" ή όχι...

Για να μην μακρυγορώ (αν και τελικά ίσως έιμαι και λίγο off-topic) θελω τη γνώμη σας για το αν το συγκεκριμένο media player θα μπορεί να με καλύψει σε αυτα που ζητώ...

Υ.Γ. Λογικά το switcher δεν το γλυτώνω αν θέλω να έχω και το DENON 3910 μόνιμα συνδεδεμένο με projector και να συμπληρώσω πως χρησιμοποιώ (αν θυμάμαι καλά) 12μετρο HDMI καλώδιο (μπορεί να είναι και 15μετρο), δε ξέρω εαν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ετσι ωστε να κλειδώσει το media player με τον προτζέκτορα (απο τη στιγμή που θα μεσολαβήσει κατα 99% και switcher).

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Reaction score
1.458

Νομίζω θα σε καλύψει σε όλα όσα ζητάς εκτός ίσως από το streaming πολύ μεγάλων αρχείων πχ bd folder 40-45 GB με wifi.Με ethernet δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κι εγώ 320 GB MyPassport έχω και μου παίζει κανονικά με το med400x.Το έγραψα στη δοκιμή άλλωστε.
Για τα χρήματα που κοστίζει θα σε ικανοποιήσει πλήρως!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Για να μην μακρυγορώ (αν και τελικά ίσως έιμαι και λίγο off-topic) θελω τη γνώμη σας για το αν το συγκεκριμένο media player θα μπορεί να με καλύψει σε αυτα που ζητώ...

Για σχεδόν τους ίδιους λόγους που το θέλεις φίλε, το χρησιμοποιώ κι εγώ, το μεγαλύτερο αδερφάκι του βέβαια αλλά σχεδόν το ίδιο είναι, οπότε δεν βλέπω το λόγο να μη σε καλύψει και με το παραπάνω μάλιστα ! :107:

Reaction score
1.458

Να ρωτήσω.
Αν εννοείς ένα στιγμιαίο μπάσσο ήχο ,το κάνει με ενισχυτή στο pause και στο ff αλλά τουλάχιστον εμένα δε με ενοχλεί καθόλου.Δεν το είχα προσέξει καθόλου πριν το αναφέρεις!

Reaction score
1

...(με είχε πιάσει...συχνοουρία:137: )..

Ου γαρ έρχεται μόνον, αδερφέ ! :137: τώρα τελευταία πατάω το pause συχνότερα :142: μπορεί να φταίνε βέβαια οι μπύρες ή τα ουϊσκια που πίνω άμα βλέπω καμιά ταινία :142:

στο θέμα μας τώρα, ο ήχος είναι ένα μακρόσυρτο τρρρρρρρρρρρ που ακούγεται από τα ηχεία όταν κάνω pause ή stop, ενώ αλλάζει η ένδειξη στον ενισχυτή και γράφει PCM...όταν είναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση δεν το κάνει, φταίει μάλλον ή το beta fw ή το καλώδιο HDMI με πθανότερη αιτία το πρώτο, αφού με το προηγούμενο fw δεν το έκανε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Νομίζω θα σε καλύψει σε όλα όσα ζητάς εκτός ίσως από το streaming πολύ μεγάλων αρχείων πχ bd folder 40-45 GB με wifi.Με ethernet δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Κι εγώ 320 GB MyPassport έχω και μου παίζει κανονικά με το med400x.Το έγραψα στη δοκιμή άλλωστε.
Για τα χρήματα που κοστίζει θα σε ικανοποιήσει πλήρως!
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου, για "βαρειά" αρχεία θα συνδεθεί μέσο usb με WD MyPassport οπότε δε βλέπω κάποιο ουσιαστικό μειονέκτημα ειδικά - οπως λες κι εσύ - σε σχέση με τα λεφτά του...Το μόνο που με προβληματίζει είναι η συνδεσμολογία :

Mede8er MED400X ---> (HDMI 2μετρo) Switcher ---> (HDMI 12ή15μετρο) Προτζέκτορας

και αν υπάρχει περίπτωση να μην "κλειδώνει"...

Υ.Γ. Επ' ευκαιρίας :105: καμια καλή πρόταση για Switcher (4x2) με maximum Euro 130,00 - Euro 150,00 ?
Βρήκα αυτό http://blog.worldofkonig.com/audio-video/konig-4-2-port-hdmi-switch/, τι λέτε?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος