Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Mε προλαβες, βρηκα το Βootloader : 0000.0202.1026L

software : V4

αρα μαλλον δεν ειναι κομπλε? :105:

Να δοκιμασω να βαλω την 4beta και μετα την V.4?
ολα οκ τωρα, περασα το beta fw και καπακι την v4 και πλεον δειχνει bootloader :..........26

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Αποστολε το ελυσα το προβλημα !! Το πουλησα :142::142::142::142:
Χωρις πλακα τωρα..λοιπον : εβαλα χτες firmware 4 beta , και δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα συγχρονισμου ηχου.Αρα , δεν εφταιγε η τηλεοραση αλλα το firmware

Reaction score
0
:103:

Το router που πηρα ειναι Ν+ / upto 300Mbs wireless,
αλλα μαλλον εχω πεσει στην περιπτωση που μαλλον το Wifi Dongle (το οποιο ειναι n/draft 2.0) της Mede8er δεν συνεργαζεται με το Belkin router/modem...ή εχει θεμα με το fw v.4 (και απο οτι διαβασα αυτο ειναι πιθανον...
Λοιπον, το προβλημα λυθηκε, και πλεον εχω και ασυρματη συνδεση μεταξυ Belkin router/modem και Med400x:

Το πρωτοκολλο 802.11n απο οτι διαβασα ειναι λιγο "δυστροπο" και ο καλυτερος τροπος να συνδεσεις συσκευες που υποστηριζουν n ειναι να επιλεξεις μονο 802.11n (και οχι 802.11b/802.11g/802.11n), να ορισεις 40mhz και να "αλλαξεις" channel (αφου παντα bydefault οι ρυθμισεις των router ειναι στο auto, δηλαδη στο channel 1 και αυτο μπορει να επιβαρυνει σημαντικα το n οταν παρεμβαλονται αλλες συσκευες πρωτοκόλου b/g)...

Πειραματιζομενος, επελεξα channel 6 και ορισα secirity wireless WAP2 / encryption key AES...

Αμέσως συνδεθηκα ασυρματα με σχεδον full signal strength!

Tωρα μενει μονο να συνδεσω και το laptop στο δικτυο, αν και δεν νομιζω να μπορει με το router σε n πρωτοκολο και ισως χρειαστει να συνδεσω και το παλιο Bautec router του conn x απλα και μονο για να εχω wireless (802.11g) για το λαπτοπ...

Reaction score
0
Λοιπον, μετα απο παρα πολλες δοκιμες και σε wired/lan και σε wireless, καθως και παρακολουθηση του Mede8er forum, εχω καταληξει στα εξης συμπερασματα (και διορθωστε με αν κανω καποιο λαθος) για το MED400x:

- Aπολυτα ικανοποιημένος οσον αφορα την αποδοση του "μικρου" mede8er οταν συνδεεται με external hard disc μεσω usb στο MED400X αφου επαιξε χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα απο mp3 μεχρι 1080p .mkv αλλα και ripped BlueRays...

- Παιδεύτηκα πάαααααρα πολύ να σετάρω wireless network (κυριως λογω απειριας, αλλα ομολογω πως το διαβασμα που εριξα τις τελευταιες 2 βδομαδες δεν το ειχα ριξει ουτε στις πανελληνιες!?! :139: )και δυστηχως, παρολο που ο κατασκευαστης προτεινει την συνδεση της ιδιας brand name Wifi USB dongle με υποστηριζομενο 802.11n draft 2.0 και ειδικες ρυθμισεις security για να μην δυσχεραινει το n και το μετατρεψει σε 802.11g (54 mbps), κλπ κλπ....θεωρω πως το streaming που απαιτειται μεσω n για αναπαραγωγη wireless 1080p mkv/Bluerays δεν το εκμεταλλεύεται ποτε ο proccessor του MED400X (και δεν ειναι θεμα FW δυστηχως) μιας και δεν εχει τη δυνατοτητα να το επεξεργαστει και ταυτοχρονα να το αναπαραγει επιτυχως (και χωρις σπασιματα κλπ), το γνωστο "bottle neck" effect, που ισχυει ακόμα και για την lan συνδεση...

Φαινομενο το οποιο απο οτι καταλαβαινω πως αντιμετωπιζουν και τα αλλα brand names...

Ισως υπαρχουν και εναλλακτικες "ενεσεις" ενισχυσης επεξεργασιας του n και διευκολυνσης αναπαραγωγης του απο το MED400x σε πιο ικανοποιητικα επιπεδα (δεν ξερω αν μπορει να φτασει στο απολυτο και ουσιαστικα αυτο που απαιτει η ανετη αναπαραγωγη lan/wireless των "heavy" 1080p .mkv/BlueRays) μεσω wireless lan bridge κλπ (απο οτι διαβασα στο Mede8er forum)....πάντως σιγουρα οχι με το Wifi dongle της εταιρείας...

Για περισσοτερες λεπτομερειες:

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,4567.0.html

Reaction score
1

Το πήρα χτές :626: πολύ μικρό καμία σχέση με το 500Χ ταίριαξε αμέσως στο υπνοδωμάτιο, διακριτικό και δεν ενοχλεί.Το φωτάκι λειτουργίας μετά από λίγα λεπτά σβήνει και δεν ενοχλεί στο σκοτάδι.
Το έχω συνδέσει βέβαια με SCART γιατί η τηλεόραση είναι παλιά, αλλά η εικόνα είναι εξαιρετική.Είδα τρείς ταινίες, δύο MKV και ένα DVD rip μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός από τις δικτυακές λειτουργίες πείτε μου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Το πήρα χτές :626: πολύ μικρό καμία σχέση με το 500Χ ταίριαξε αμέσως στο υπνοδωμάτιο, διακριτικό και δεν ενοχλεί.Το φωτάκι λειτουργίας μετά από λίγα λεπτά σβήνει και δεν ενοχλεί στο σκοτάδι.
Το έχω συνδέσει βέβαια με SCART γιατί η τηλεόραση είναι παλιά, αλλά η εικόνα είναι εξαιρετική.Είδα τρείς ταινίες, δύο MKV και ένα DVD rip μιά χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν θέλετε να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός από τις δικτυακές λειτουργίες πείτε μου.
Νικόλα, καλορίζικο!!

Ή να πω καλορίζικη η... συλλογή?:111::142::142:

Reaction score
10
Νικολα καλοριζικο το μικρουλι...:444:.

Ενημερωτικα, εχουμε και 2η εκδοση firmware 4.0.1 ( 18/2 ) που την τεσταρουμε.
Μεχρι στιγμης, στον τομεα ηχου και εικονας, που με ενδιαφερει ιδιαιτερα, ειναι αψογα και τα 2.
Επισης αυτο που παρατηρω με τις νεες εκδοσεις ειναι οτι η ταχυτητα του μικρου, να διαβαζει απο το μεγαλο, ειναι πλεον ιδια με το μεγαλο αδελφο.

Reaction score
1

Ευχαριστώ Γιάννη και Αποστόλη :137: το είδα ότι υπάρχει και πιο καινούριο fw που το δοκιμάζετε, όταν θα είναι έτοιμο θα το περάσω...

Βρε σεις θα μου βγεί το όνομα :142: τι συλλογή μου λέτε ; :142: το 500 είναι στο σύστημα στο σαλόνι και το 400 στο υπνοδωμάτιο αφού το Pico δεν με είχε καλύψει στο θέμα της αναπαραγωγής...

Δυστυχώς από σήμερα το πρωί νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι μου, οπότε δεν θα μπορώ να τεστάρω οτιδήποτε :110:

Reaction score
0

Νικολα χαιρομαι φιλαρακι που σου ειναι οκ...ετσι πρεπει...
Περαστικα κιολας..

Reaction score
1

Ευχαριστώ παίδες...και μη φέρετε λουλούδια...προτιμάω τα γαλακτομπούρεκα :142::143:

Με υγεία για όλους τους συμφορουμίτες μόνο αυτό μετράει...για να χαιρόμαστε τα συστήματά μας !!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.576
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Ευχαριστώ παίδες...και μη φέρετε λουλούδια...προτιμάω τα γαλακτομπούρεκα :142::143:

Με υγεία για όλους τους συμφορουμίτες μόνο αυτό μετράει...για να χαιρόμαστε τα συστήματά μας !!!!!
Νικόλα περαστικά!

Τετάρτη που έχω απεργία, λέω να περάσω να σου φέρω λουλ.... εμ γαλακτομπούρεκα.

ΥΓ 1: Πού πέτυχες ρε φίλε δίκτυο στο ΚΑΤ και γράφεις?
ΥΓ 2: Με φύλλο καταϊφι ή κλασικό?

Reaction score
49

Δυστυχώς από σήμερα το πρωί νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο πόδι μου, οπότε δεν θα μπορώ να τεστάρω οτιδήποτε :110:

Αρχικά να ευχηθώ....
Νικόλα περαστικά και γρήγορα δίτροχος :126:

Θέλω τη γνώμη σας παιδάκια.
Έχω το WD HDTV

Καλό μηχανάκι (αρχικά) αλλά με έχει προβληματίσει αρκετά σε υλικό Full HD
Κολλήματα, σπασίματα ή καθόλου αναπαραγωγή σε ήχο κλπ
Αν έχω 1080p και ήχο DTS στα 1500+ τις περισσότερες φορές αρνείται να παίξει....
Αναγκάζομαι λοιπόν να παίζω πολλές φορές 720p για να μη χαλάσω το βράδυ μου ή τσαντιστώ και το πετάξω :142:
Με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύομαι πλήρως τον προβολέα μου.....

Θέλω τα εξής:

• optical out για τον ήχο (είναι ΟΚ το MED400X)
  • αναπαραγωγή χωρίς να μου σπάει τα νεύρα στα 1080p (ανεξάρτητα αν είναι βαρύ αρχείο ή όχι)
  • να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους αρχείων (κυρίως βίντεο)
  • να διαβάζει υπότιτλους .srt είτε ως UTF-8, είτε ως ANSI κοκ
  • όχι ενσωματωμένο σκληρό γιατί έχω 4 εξωτερικούς για τη δουλειά
  • να αναγνωρίζει σκληρούς fat32 & NTFS
Το βασικότερο θέλω μου είναι το εξής:
Να το βάλω στη θέση του και να μην ξανασχοληθώ μαζί του, τη στιγμή που θα παίζει τα πάντα όλα.....

Να τηλεφωνήσω στον Αποστόλη? :121:

Reaction score
1.458

Το 1080p θα παίζει από δίκτυο,ενσύρματο,ασύρματο,usb,θα είναι ματροσκα,iso,bd folder τι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511