Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Enter για να σώσουμε τις ρυθμίσεις μας

Τώρα το med400x δοκιμάζει αν μπορεί να συνδεθεί με το router με τις ρυθμίσεις που δώσαμε

Οπως βλέπουμε έχει πάρει ip άρα είμαστε εντάξει!

Reaction score
1.458

Με το wifi stick ματρόσκες μέχρι 18-20 GB,ανάλογα και με την απόσταση από το router βέβαια, θα παίξουν κανονικά.Σε μεγαλύτερα αρχεία θα υπάρχουν σπασίματα.Με iso 24GB είχα σπασίματα και διακοπές στον ήχο,σε αραιά διαστήματα.Με bd folder 45 GB δεν βλεπόταν με τίποτα,είχα συνεχή σπασίματα και διακοπές.Απόσταση του wifi stick από το router περίπου 3.5 μέτρα και λιγότερο ίσως,χωρίς να περεμβάλλονται εμπόδια.
Και στο φόρουμ του mede8er υπάρχουν αρκετές αναφορές για προβλήματα με το wifi stick σε πολύ βαριά αρχεία.
Τις περισσότερες ματρόσκες σας θα τις παίξει άνετα πάντως.

Reaction score
1.458

Επίσης φαίνεται το NFS να έχει κάποια θεματάκια στη beta έκδοση και ενώ θα έπρεπε να παίρνεις καλύτερο performance μέσα από nfs μου έκανε σπασίματα που μέσα από την επιλογή network δεν έκανε.
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Στη beta έκδοση το nfs έχει σπασίματα σε αρχεία που με network (samba) δεν έχουν.
Για nfs η έκδοση firmware 3.0.4 είναι πολύ καλύτερη.

Reaction score
1.458

Ας δούμε ωστόσο πως σετάρουμε την NFS.Θα πρέπει να δώσουμε στατική ip στον δικτυακό δίσκο(ή οτιδήποτε άλλο μηχάνημα που θα έχουμε σαν nfs server) που θα συνδεθούμε,για να μην κάνουμε κάθε φορά διορθώσεις σε περίπτωση που έχει αλλάξει η ip του nfs server μετά από restart του router.Ακολουθούμε τις οδηγίες που εμφανίζει ο med400x

Εδώ πληκτρολογούμε με το remote την ip του nfs

Reaction score
1.458

Απο το jukebox που έχει είσαι ευχαριστημένος ? Η ενημέρωση γίνετε μέσω imdb ?
Τα covers & background δεν τα φτιάχνει μόνο του το mede8er αλλά προγράμματα στον υπολογιστή.Τα περισσότερα μπορούν να πάρουν πληροφορίες και από το imdb.Μερικά από αυτά είναι το Tvxie,το Movie GUI Builder,DuneX κ.α

Ιδιαίτερα δημοφιλές στους χρήστες Windows είναι το Yamj To Mede8er, το οποίο εφόσον έχεις εγκαταστήσει το yamj στον υπολογιστή σου,κάνει convert τα covers & background που έχει βρει το yamj,για το Mede8er.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το DuneX που είναι μόνο για mac και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Στο φόρουμ του Mede8er κάποιοι έχουν αναφέρει ότι σε music folder με ape files μετά το τελευταίο κομμάτι κρασάρει ο player (εδώ αναφέρομαι στο med500x)
αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ήταν ape τα αρχεία, ήταν flac ή mp3

Κατά τα άλλα, το 400άρι κάνει ότι και το 500 δλδ απλά χωρίς τον εσωτερικό δίσκο? Δεν βλέπω να του λείπει κάτι, έτσι?

Για το NFS τρέχεις κάποια εφαρμογή στο pc σου? ρυθμίσεις?

Reaction score
1.458

αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ήταν ape τα αρχεία, ήταν flac ή mp3

Κατά τα άλλα, το 400άρι κάνει ότι και το 500 δλδ απλά χωρίς τον εσωτερικό δίσκο? Δεν βλέπω να του λείπει κάτι, έτσι?
Ακριβώς.Επίσης δεν έχει coaxial & component.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Kαλημερα!

Ας μας πει καποιος φιλος που το εχει τι γινεται με το HDMI passthrough στον DTS Ηχο?
Περναει κανονικα στον ενισχυτη ΑV ? Αποκωδικοποιειται κανονικα?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.542
Λεωνίδα, κάνε edit στη φωτό που έχεις ανεβάσει για το ασύρματο.

Έχεις γράψει και το κλειδί του δικτύου σου!:126:

Reaction score
10
Kαλημερα!

Ας μας πει καποιος φιλος που το εχει τι γινεται με το HDMI passthrough στον DTS Ηχο?
Γιαννη καλημερα,

Περιμενω και γω απαντηση σχετικα με αυτο, αλλα προς το παρον θελω να δεις το εξης :
- Βαλε στο video HDMI auto, δοκιμασε παλι και πες μου.
Αν ειναι ηδη στο auto, αστο εκει.

Στο demo player που εχω, ενα 500αρι χωρις DD+, βλεπει το DTS στο HDMI pass through, με fw 3.0.4
Δωσε μια μικρη λιστα απο τις ταινιες που δεν παιζουν, μηπως τις εχω και γω, να δοκιμασω και να σου πω.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Καλημερα Αποστολη!

Το χω βαλει ηδη στο HDMI Auto.
Επισης δοκιμασα κ πολλες ακομα ρυθμισεις...

Ολες οι ταινιες με DTS ειναι το ιδιο.Οποιαδηποτε ταινια.Μονο DOlby Digital
Το DTS το βλεπει PCM 48khζ, δεν το αποκωδικοποιει δηλαδη.

Αυτο το DD+ που αναφερεις παραπανω τι ειναι στο 500αρι?

Κατα τ αλλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ποιοτητα εικονας , μεγαλη αναβαθμιση, δεν το περιμενα τοσο καλο!

Reaction score
1

Kαλημερα!

Φίλε κανονικά μου τον περνάει με passthrough στον ενισχυτή, μάλιστα ανάβει ένδειξη DTS HD MASTER ! Αυτό βέβαια γίνεται αν παίζω BD rip ή mkv με τέτοιο φορμά, στα υπόλοιπα δίνει απλό DTS ή Dolby Digital.

Reaction score
1

Αυτο το DD+ που αναφερεις παραπανω τι ειναι στο 500αρι?

Απλά είναι άλλο chipset 1783DD+

Θα σου βγάλω μιά δυό φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω στο δικό μου να δείς μήπως πάρεις κάποια ιδέα :126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Απλά είναι άλλο chipset 1783DD+

Θα σου βγάλω μιά δυό φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω στο δικό μου να δείς μήπως πάρεις κάποια ιδέα :126:
Ευχαριστω παρα πολυ!!
Θα περιμενω με αγωνια, αν κ δοκιμασα απειρες ρυθμισιες.

Eχω για να μη μπερδευομαστε το 400χ , δοκιμασα με τον Sony AV 3300, Μου περναει κανονικα τα Dolby Digital, αλλα οτι εχει να κανει με DTS οχι, κανενα.

Μαλλον δεν εχω mkv με DTS HD, δεν βρηκα μαλλον ακομα, πρεπει να κεντανε στον ηχο!!!:126:

Επισης με το θεμα του δισκου WD Passport 2.5"" που δεν το βλεπει?
Εννοειται ειναι NTFS οπως κ ολοι.

Ευχαριστω πολυ

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Ευχαριστω παρα πολυ!!
Θα περιμενω με αγωνια, αν κ δοκιμασα απειρες ρυθμισιες.

Eχω για να μη μπερδευομαστε το 400χ , δοκιμασα με τον Sony AV 3300, Μου περναει κανονικα τα Dolby Digital, αλλα οτι εχει να κανει με DTS οχι, κανενα.

Μαλλον δεν εχω mkv με DTS HD, δεν βρηκα μαλλον ακομα, πρεπει να κεντανε στον ηχο!!!:126:

Επισης με το θεμα του δισκου WD Passport 2.5"" που δεν το βλεπει?
Εννοειται ειναι NTFS οπως κ ολοι.

Ευχαριστω πολυ

Στον ήχο λοιπόν έχω αυτές τις ρυθμίσεις όπως φαίνεται στη φωτο.

Εδώ μπορείς να δείς το τσιπάκι που φοράει το 500Χ, νομίζω και το 400 το ίδιο φοράει...εκεί που γράφει board.Από λάθος έγραψα πριν 1783 :141: ενώ είναι 1073DD C+ ...ζητώ συγγνώμη.

Για τα υπόλοιπα μπορώ να σου δανείσω μερικά BD-rips και ματρόσκες με DTS HD MASTER να δοκιμάσεις και να δείς.Διάβασα και κάποιες αναφορές από χρήστες ότι ο 3300 έχει κάποια θέματα με την HDMI του ! ρίξε μιά ματιά αν είναι αυτός http://reviews.cnet.com/av-receivers/sony-str-da3300es/4852-6466_7-32555180.html

Οτι άλλο θες εδώ είμαι :107:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Aκριβως αυτες τις ρυθμισεις εχω κ γω κ εννοειται πως εχω δοκιμασει κ τα παντα!
Αλλα...θα περιμενω κανα firmware update που ισως βοηθησει!

Ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο παντως!

ΚΑτα τ αλλα ο Sony με οτιδηποτε μεχρι τωρα δε μου χει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα, πλην μιας μικρης καθυστερησης στον ηχο μεσω HDMI το οποιο κ μαλλον δεν διορθωνεται

Reaction score
1

Παρακαλώ ! κανένα πρόβλημα !

Μακάρι να ήσουν Αθήνα να το δοκιμάζαμε παρέα !

Reaction score
1.458

Λεωνίδα, κάνε edit στη φωτό που έχεις ανεβάσει για το ασύρματο.

Έχεις γράψει και το κλειδί του δικτύου σου!:126:
Μπα δεν βλέπει κανένας γείτονας το φόρουμ!:121:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.542
Είναι γρήγορη η γραμμή σου, να μετακομίσω, γιατί στο σπίτι σέρνεται?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef