Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Στη beta έκδοση το nfs έχει σπασίματα σε αρχεία που με network (samba) δεν έχουν.Επίσης φαίνεται το NFS να έχει κάποια θεματάκια στη beta έκδοση και ενώ θα έπρεπε να παίρνεις καλύτερο performance μέσα από nfs μου έκανε σπασίματα που μέσα από την επιλογή network δεν έκανε.
Τα covers & background δεν τα φτιάχνει μόνο του το mede8er αλλά προγράμματα στον υπολογιστή.Τα περισσότερα μπορούν να πάρουν πληροφορίες και από το imdb.Μερικά από αυτά είναι το Tvxie,το Movie GUI Builder,DuneX κ.αΑπο το jukebox που έχει είσαι ευχαριστημένος ? Η ενημέρωση γίνετε μέσω imdb ?
αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ήταν ape τα αρχεία, ήταν flac ή mp3Στο φόρουμ του Mede8er κάποιοι έχουν αναφέρει ότι σε music folder με ape files μετά το τελευταίο κομμάτι κρασάρει ο player (εδώ αναφέρομαι στο med500x)
Ακριβώς.Επίσης δεν έχει coaxial & component.αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά δεν ήταν ape τα αρχεία, ήταν flac ή mp3
Κατά τα άλλα, το 400άρι κάνει ότι και το 500 δλδ απλά χωρίς τον εσωτερικό δίσκο? Δεν βλέπω να του λείπει κάτι, έτσι?
Γιαννη καλημερα,Kαλημερα!
Ας μας πει καποιος φιλος που το εχει τι γινεται με το HDMI passthrough στον DTS Ηχο?
Περναει κανονικα στον ενισχυτη ΑV ? Αποκωδικοποιειται κανονικα?
Kαλημερα!
Ας μας πει καποιος φιλος που το εχει τι γινεται με το HDMI passthrough στον DTS Ηχο?
Περναει κανονικα στον ενισχυτη ΑV ? Αποκωδικοποιειται κανονικα?
Αυτο το DD+ που αναφερεις παραπανω τι ειναι στο 500αρι?
Ευχαριστω παρα πολυ!!Απλά είναι άλλο chipset 1783DD+
Θα σου βγάλω μιά δυό φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω στο δικό μου να δείς μήπως πάρεις κάποια ιδέα :126:
Ευχαριστω παρα πολυ!!
Θα περιμενω με αγωνια, αν κ δοκιμασα απειρες ρυθμισιες.
Eχω για να μη μπερδευομαστε το 400χ , δοκιμασα με τον Sony AV 3300, Μου περναει κανονικα τα Dolby Digital, αλλα οτι εχει να κανει με DTS οχι, κανενα.
Μαλλον δεν εχω mkv με DTS HD, δεν βρηκα μαλλον ακομα, πρεπει να κεντανε στον ηχο!!!:126:
Επισης με το θεμα του δισκου WD Passport 2.5"" που δεν το βλεπει?
Εννοειται ειναι NTFS οπως κ ολοι.
Ευχαριστω πολυ
Μπα δεν βλέπει κανένας γείτονας το φόρουμ!:121:Λεωνίδα, κάνε edit στη φωτό που έχεις ανεβάσει για το ασύρματο.
Έχεις γράψει και το κλειδί του δικτύου σου!:126: