Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

FW update εκανες?
Γενικα τα παιδια λενε πως διορθωνονται πολλα θεματα ετσι..
Ναι, ναι, πριν κανω οτιδηποτε εκανα update FW στο V.4...

Σχετικα με την "βαρια" matroska, ΟΚ, ακομα και στο pc/laptop γενικα ειναι ενα "βαρυ" αρχειο και δυσκολα κανεις και FF,FR, αλλα ειχα την αισθηση πως το media player δεν θα ειχε θεμα και 8α το επαιζε...

Δεν εχω δοκιμασει ακομα ΒlueRay's BDMV/CERTIFICATE folders (εχω καποια των 38-39 Gbs)....

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

τρομερη εικονα-φωτογραφιες μετα απο πατημα play , μετα απο 2-3 κολλαει...σπασιματα σε ενσυρματο δικτυο ειναι οι πρωτες εντυπωσεις

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Εδω ομως αντιμετωπισα θεμα με HD / 1080p "βαρια" ματροσκα (.mkv) 39 Gbs (!)
δηλαδη:
Επαιζε με "κοψιματα"/"κολλήματα"
Οι υποτιτλοι ενω ηταν ενεργοποιημενοι δεν εμφανιζονταν και στο menu των subtitles μπορουσες μονο να επιλέξεις γλωσσα υποτιτλων (π.χ. English, Ελληνικα) ενω ολα τα αλλα ηταν νεμεν εμφανή αλλα μη επιλέξιμα (και στον προβολέα και στην τηλεοραση)...
Εχετε καμια ιδέα για το τι παίζει?

Δεν εχω δοκιμασει BD folder ή BD iso (δεν εχω αυτη τη στιγμη) αλλα θεωρω πως κι εκει θα εχει θεμα απο την στιγμη που ούτε την ματροσκα των 39 gbs δεν επαιξε..

Υ.Γ. Συχγωρηστε με για τα οποια λαθη μου αλλα ειναι το πρωτο media player μου

Δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ούτε με βαριά ματρόσκα ούτε με BD folder/ISO τι να σου πώ !!! βέβαια τα παίζω από το εσωτερικό σκληρό του 500Χ ίσως να παίζει ρόλο, και δικτυακά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο ; ίσως γι' αυτό να μη τους παίζει...

Ρώτα ότι θες κι εγώ αρχάριος είμαι.:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Γιατί θα απογοητευθεί;
με το δικο μου 400αρι ουτε ενα δεν εχω καταφερει να παιξω...
οπως επισης και τα περισσοτερα 1080p (TrueHD-DTSMa) του Flawless..

Reaction score
0

Zilmer καλές θεάσεις...
να΄σαι καλα φιλαρακι.Απιστευτο στην εικονα
Λοιπον εχω ενα tv live hub 1TB και επειδη δεν εχω δισκο προς το παρον τα εβαλα και τα 2 με καλωδιο πανω στο ruter.Αυτο πρεπει να το πω , γιατι ισως φταιει αυτο
Ο ηχος με τα στοματα των ηθοποιων δεν συγχρονιζεται !! χαχαχα λες και βλεπω ντουπλαρισμενο καρατε δεκατιας 80 !!!:114:
Οι φωτο ειπαμε κολλανε μετα απο 3-4 , και το yamz olo error μου βγαζει.Κατα τα αλλα καλα :135::135::135::135:

Reaction score
0

και κατι αλλο-οταν παω στο movie wall μου ζητα ενα γραμμα shortcut...τι ειναι αυτο? το γραμμα του δισκου? γιατι αν ναι το βαζω και μου λεει not found....κατα τα αλλα καλα

Reaction score
0

Αυτό στο βγάζει γιατί δεν έχεις κάνει σωστό directory...

Λοιπόν για το videowall πρέπει να κάνεις directory στον όποιο δίσκο χρησιμοποιήσεις...

Για παράδειγμα movies collection -> κάνε folder με ότι όνομα γουστάρεις πχ περιπέτειες, κοινωνικά, κομμωδίες κλπ... Βάλε μέσα στα ντοσιέ τις ταινίες σου σε κάθε κατηγορία, προσοχή όμως κάθε ταινία πρέπει να έχει το δικό της ντοσιέ και μέσα να υπάρχει η ταινία και δύο εικόνες, η μία είναι το folder.jpg (δηλαδή το εξώφυλλό μας) και η άλλη θα είναι το about.jpg, αφού τα κάνεις όλα αυτά πηγαίνεις με το χειριστήριο του med ας πούμε στo ντοσιέ περιπέτειες που έχεις βάλει όσα έργα επιθυμείς πατάς μενού και σου εμφανίζονται κάποιες επιλογές η μια από αυτές είναι το videowall (σαν κάναβος (κουτάκια μικρά) ένα πράγμα) το επιλέγεις και αυτό αυτόματα σου δημιουργεί directory...
Αν πας μετά στο videowall θα δεις ένα ντοσιέ που λέγεται περιπέτειες (μπορείς να του αλλάξεις και φωτό) πατάς επάνω του και σου εμφανίζονται όλες οι ταινίες που έχεις βάλει στο folder και καθάρισες...

Ελπίζω να βοήθησα, μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο αλλά αν το κάνεις μια φορά μετά θα είναι peace of cake...

Για το yamz ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό...

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,3180.0.html

Reaction score
0

αυτο εκανα..τεσπα και αυριο μερα ειναι
Ο Αποστολος μου περασε και το τελευταιο firmware-ξερει κανεις γιατι δεν συγχρονιζεται ο ηχος με τα στοματα? χαχαχαα ακου τι ρωταω :pP Ρε παιδια ειναι για γελια αυτο ,αλλα συμβαινει.
χμμ απο κατω καιει το εργαλειο-να μην με ανυσηχει ε?

Reaction score
0

απο usb στικακι που φορτωσα ενα mkv , εχω παλι το ιδιο φαινομενο -κακο συγχρονισμο ηχου - ξερει κανεις τιποτα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ούτε με βαριά ματρόσκα ούτε με BD folder/ISO τι να σου πώ !!! βέβαια τα παίζω από το εσωτερικό σκληρό του 500Χ ίσως να παίζει ρόλο, και δικτυακά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

Οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο ; ίσως γι' αυτό να μη τους παίζει...

Ρώτα ότι θες κι εγώ αρχάριος είμαι.:107:
Λοιπον, η "βαρια" matroska (39 Gbs / H.264 / 1920Χ1080) ενω τις πρωτες 2-3 φορες που δοκιμασα "κολλαγε" (κυριως σε σκηνες με κινηση), εχθες το βραδυ που το ξαναδοκιμασα κολλησε μια-δυο φορες στην αρχη και μετα - ω! τι θαυμα! :114: - ρολλαρε μια χαρα, 10-15 λεπτα που ειδα και στις σκηνες που μου κολλαγε πριν, δεν ειχε κανενα απολυτως θεμα! (ο εξορκισμος μαλλον επιασε τοπο!!!:138: -

Δοκιμασα και "ripped" BD (38 Gbs) και δεν κολλησε καθολου τα πρωτα 10-15' που ειδα...!!!! :143:

Το θεμα με τους υποτιτλους τωρα, εχω παρατηρησει πως οταν μπαινεις στο menu subtitles και οι υποτιτλοι εμφανιζονται ως SRT (και οχι Greek) - και μαλλον αυτο συμβαινει οταν ειναι ξεχωριστο αρχειο SRT με το ιδιο ονομα της ταινιας και οχι ενσωματωμενοι μεσα στο video αρχειο - τοτε μπορεις να τους ανεβοκατεβασεις, να τους μεγενθυνεις, να αλλαξεις χρωμα, να "παιξεις" με χρονοκαθυστερηση για να τους συντονισεις (εαν χρειαζεται).
Αν με το subtitles εμφανιζονται ως Greek κλπ, τοτε μονο να αλλαξεις γλωσσα υποτιτλων μπορεις και οχι να "παιξεις" με τις υπολοιπες ρυθμισεις τους...
Το περιεργο ειναι πως στην "βαρια" matroska (39 Gbs), ενω στο pc/laptop τους βλεπω κανονικα, μεσω Mede8er και ενω εχεις τη δυνατοτητα μεσω subtitles να επιλεξεις γλωσσα υποτιτλων (και μονο αυτο, ενω οι αλλες παραμετροι ειναι απενεργοποιημενες) ΔΕΝ εμφανιζονται οι υποτιτλοι ουτε στον προβολεα ουτε στην τηλεοραση...
Καμια γνωμη γιατι συμβαινει αυτο?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

...Το θεμα με τους υποτιτλους τωρα, εχω παρατηρησει πως οταν μπαινεις στο menu subtitles και οι υποτιτλοι εμφανιζονται ως SRT (και οχι Greek) - και μαλλον αυτο συμβαινει οταν ειναι ξεχωριστο αρχειο SRT με το ιδιο ονομα της ταινιας και οχι ενσωματωμενοι μεσα στο video αρχειο - τοτε μπορεις να τους ανεβοκατεβασεις, να τους μεγενθυνεις, να αλλαξεις χρωμα, να "παιξεις" με χρονοκαθυστερηση για να τους συντονισεις (εαν χρειαζεται)...
Για να πειράξεις υπότιτλους ούτως η άλλως πρέπει να είναι ξεχωριστό αρχείο με την ονομασία του video, εγώ παρατήρησα ότι δεν μπορείς να πειράξεις υπότιτλους με κατάληξη .sub ενώ με .srt τους κάνεις ότι θες...

Reaction score
1.458

Κακό συγχρονισμό ήχου δεν έχω παρατηρήσει ποτέ στο mede8er, αλλά ούτε και στα άλλα media players που έχουν περάσει από τα χέρια μου!Δεν ξέρω τι φταίει στην περίπτωση του zilmer1.Μήπως να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο hdmi,μπορεί να φταίει το καλώδιο.
Για ματρόσκες με εσωτερικούς υπότιτλους αλλάξτε την κωδικοποίηση σε utf-8 από το μενου subtitles του mede8er.Θα πρέπει να τους δείτε έτσι.Οι εσωτερικοί υπότιτλοι σε mkv πρέπει να είναι σε utf για να φαίνονται,αλλιώς δε θα του βλέπετε!

Reaction score
0

Εχει αρχιζει και με εκνευριζει η φαση....
οποιος κατοχος 400Χ θελει να ερθει απο Κυψελη με το μηχανακι του να δοκιμασουμε ειναι ευπροσδεκτος..

Reaction score
0

Κακό συγχρονισμό ήχου δεν έχω παρατηρήσει ποτέ στο mede8er, αλλά ούτε και στα άλλα media players που έχουν περάσει από τα χέρια μου!Δεν ξέρω τι φταίει στην περίπτωση του zilmer1.Μήπως να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο hdmi,μπορεί να φταίει το καλώδιο.
Για ματρόσκες με εσωτερικούς υπότιτλους αλλάξτε την κωδικοποίηση σε utf-8 από το μενου subtitles του mede8er.Θα πρέπει να τους δείτε έτσι.Οι εσωτερικοί υπότιτλοι σε mkv πρέπει να είναι σε utf για να φαίνονται,αλλιώς δε θα του βλέπετε!
θα το κανω κομματα lessaros :116:
αλλαξα καλωδιο μια απο τα ιδια.Ανοιγοκλεινουν στοματα και μετα ο ηχος...αλλες 24 ωρες ζωης του δινω ακομα

Reaction score
0

Ρε συ μπας και είναι χαλασμένο το αρχείο?

Ή δοκίμασέ το από άλλο σκληρό μήπως υπάρχει θέμα με το στικάκι...

Reaction score
1.458

θα το κανω κομματα lessaros :116:
αλλαξα καλωδιο μια απο τα ιδια.Ανοιγοκλεινουν στοματα και μετα ο ηχος...αλλες 24 ωρες ζωης του δινω ακομα
Φίλε πες μου όλο το setup σου,ενισχυτή,tv,router,το med400x από που παίρνει τα αρχεία?usb,δικτυακό δίσκο,υπολογιστή κλπ,πως συνδέεται με το home network ασύρματα ή ενσύρματα?αν έχεις εξωτερικό σκληρό ποιός είναι?αν συνδέεσαι ενσύρματα με τι καλώδιο?utp 5,5e.6,6e ή παλιότερο?
Πες μου αναλυτικά όλο το σύστημα που έχεις και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω,τώρα που συνέρχομαι από την βαρβάτη γρίπη που με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη!

Reaction score
0

περαστικα ρε φιλε - Δεν θελω να σε ζαλιζω
Παιζει οπως παιζει το wd live hub-ακριβως τα ιδια πραγματα.Δικτυο ενσυρματο , ολα κοντα στο ρουτερ.Αλλα αστα αυτα , πες οτι χαλασαν ξαφνικα και μονο για το med -το usb στικακι?" ολοκαινουργιο.Το εβαλα στο wd αερα το διαβαζει.
Η τηλεοραση ειναι samsung 55' σειρα 7000( τι σχεση εχει αυτο?).Ρουτερ της ον ,καλωδιο hdmi μολις το πηρα απο τον Αποστολο ,αυτα.
Ρε συ ομως ξεκουρασου , αισθανομαι ενοχες αν εισαι αρρωστος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7