Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
49
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Το 1080p θα παίζει από δίκτυο,ενσύρματο,ασύρματο,usb,θα είναι ματροσκα,iso,bd folder τι?

usb HDD και κυρίως *.mkv
Δεν θέλω wifi και ίσως στο μέλλον να περάσω ένα ethernet.
Αν παίζει BDMV folder με stream, MPEG-4 AVC (*.ts) κοκ ακόμα καλύτερα....

Reaction score
1.458

Μόνο το wifi έχει προβληματάκια σε πολύ βαριά αρχεία,25GB+ κατά τ'άλλα θα είναι μια χαρά.
Πάρε τον Αποστόλη τωρα!!!

Reaction score
49

Μόνο το wifi έχει προβληματάκια σε πολύ βαριά αρχεία,25GB+ κατά τ'άλλα θα είναι μια χαρά.
Πάρε τον Αποστόλη τωρα!!!

Βασικά έχω και έναν αποκωδικοποιητή mpeg4 (HDT-150 USB PVR) και θέλω να τον δοκιμάσω (γιατί μου είπαν πως διαβάζει πολλά αρχεία και σε σκληρούς fat32 & NTFS) γιατί απλά κάθεται στο κουτί του (δεν έχουμε ψηφιακά στην πάτρα ακόμα)
Είμαι σίγουρος πως το mede8er είναι καλύτερο.
Θα δω και θα πράξω αναλόγως :107:

Thanks για τις άμεσες απαντήσεις :107:

Reaction score
1

Αν παίζει BDMV folder με stream, MPEG-4 AVC (*.ts) κοκ ακόμα καλύτερα....
Παίζει κανονικότατα...χωρίς μενού βέβαια, αλλά δεν μασάει πουθενά.Τα πάντα όλα λέμε αυτά που ζητάς τα κάνει, προχώρα άφοβα :107:

Reaction score
10
Νικολα περαστικα παλικαρι μ, και γρηγορα εξω καβαλα στ αλογο ξανα.

Κλειστο το pc τωρα και.....

:126:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

να πω οτι τα ελληνικα WINDOWS 7 παρουσιαζουν διαφορα προβληματα ασυμβατοτητας που σταματησαν οταν φορτωσα τα αγγλικα WINDOWS 7.
ειναι κριμα να γυρισει καποιος απο τα 7 στα XP.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

να πω οτι τα ελληνικα WINDOWS 7 παρουσιαζουν διαφορα προβληματα ασυμβατοτητας που σταματησαν οταν φορτωσα τα αγγλικα WINDOWS 7.
ειναι κριμα να γυρισει καποιος απο τα 7 στα XP.
Βγηκε Service pack 1 για τα 7. Εμενα δε μου καθησε και κριμα ξε-κριμα θα παω πισω σιγουρα και σταθερα.

Reaction score
3
Φιλε Lessaros,
η περιγραφη ειναι τοσο καλή που θα το αγορασω αππλά θα ηθελα να κανω καποιες ερωτήσεις ίσως χαζες
1. Το λογισμικο φανταζομαι υπαρχει ηδη μεσα ή θα κανω καποια δικτυακή αναβαθμιση?
2. Το προγραμμα media player ειναι το Dune που γραφεις και το εγκαθιστώ στο imac μου?
3. Τη μουσική που ηδη εχω φτιαξει στο itunes θα πρεπι να την περασω και αλλού?

Δεν ειμαι και πολύ μπασμενος αλλά τωρα προσπαθώ
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παιδιά, γεια σας.
Κι εγώ "ψήνομαι" για το MED400X. Γρήγορες ερωτήσεις:
1. Υπότιτλοι: υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης πάνω - κάτω και αλλαγής μεγέθους; Απ' ό,τι κατάλαβα ναι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος
2. VIDEO_TS folder: υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής από το αρχείο VIDEO_TS.IFO ως κανονικό DVD με το μενού του; Αν βλέπεις το "DVD" υπάρχει πλήκτρο στο remote για επιστροφή στο menu; Απ' ό,τι κατάλαβα μάλλον ναι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος
3. Πόσο ζεσταίνεται; Βγάζει θόρυβο κατά τη λειτουργία;
4. Υπάρχει στοκ και δυνατότητα αποστολής :)106: Αποστόλης) στην επαρχία; (Αίγιο)

Reaction score
10
Φιλε Lessaros,
η περιγραφη ειναι τοσο καλή που θα το αγορασω αππλά θα ηθελα να κανω καποιες ερωτήσεις ίσως χαζες
1. Το λογισμικο φανταζομαι υπαρχει ηδη μεσα ή θα κανω καποια δικτυακή αναβαθμιση?
2. Το προγραμμα media player ειναι το Dune που γραφεις και το εγκαθιστώ στο imac μου?
3. Τη μουσική που ηδη εχω φτιαξει στο itunes θα πρεπι να την περασω και αλλού?

Δεν ειμαι και πολύ μπασμενος αλλά τωρα προσπαθώ
Ευχαριστώ
Καλησπερα,

Νομιζω οτι μπορω να απαντησω στο 1. αν μιλας για firmware και εννοεις να ειναι αναβαθμισμενο στη τελευταια εκδοση.
Ειναι πολυ ευκολο να την κανεις μονος σου, αλλα μπορω να στη κανω και εγω, οταν θα ερθεις να το παρεις.
Αν δεν εισαι Αθηνα, απλα θελω την αδεια σου, να ξεσφραγισω το κουτι και να αναβαθμισω.

Στα περι MAC απαντησεις θα δωσει ο ειδικος....:126:.

Reaction score
10

Παιδιά, γεια σας.
Κι εγώ "ψήνομαι" για το MED400X. Γρήγορες ερωτήσεις:
1. Υπότιτλοι: υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης πάνω - κάτω και αλλαγής μεγέθους; Απ' ό,τι κατάλαβα ναι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος
2. VIDEO_TS folder: υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής από το αρχείο VIDEO_TS.IFO ως κανονικό DVD με το μενού του; Αν βλέπεις το "DVD" υπάρχει πλήκτρο στο remote για επιστροφή στο menu; Απ' ό,τι κατάλαβα μάλλον ναι. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος
3. Πόσο ζεσταίνεται; Βγάζει θόρυβο κατά τη λειτουργία;
4. Υπάρχει στοκ και δυνατότητα αποστολής :)106: Αποστόλης) στην επαρχία; (Αίγιο)
Αγαπητε Τακη, κατ αρχην καλως ορισες στο avsite.

Απαντησεις :
1. επιλογες υποτιτλων : γλωσσα ( φυσικα και Ελληνικα ), χρωμα, μεγεθος, μετακινηση απο τελειως κατω μεχρι τελειως πανω, audio-sync

2. Τις ταινιες που ειναι περασμενες σε VIDEO_TS , AUDIO_TS, τις βλεπει σαν να διαβαζει DVD. Με το ξεκινημα βγαζει ενα παραθυρο που εχεις να επιλεξεις : play folder , browse folder.
Με τη πρωτη επιλογη ξεκιναει η ταινια σαν να ηταν δισκακι. Και εχεις τη δυνατοτητα να πας στο μενου.

3. Ζεστη : Το εχω αφησει ενα ολοκληρο βραδυ σε φιλο να μου γεμισει 1ΤΒ δισκο και το πρωι ηταν απλα χλιαρο, επισης το εχω ξεχασει ανοιχτο πανω απο 24 ωρες και παλι τιποτα.
Θορυβος : αθορυβο εως βουβο. ( δεν εχει fan )

4. Ειναι διαθεσιμο και μπορω να το στειλω σε ολη την Ελλαδα. Οπως ειναι κατω απο 2 κιλα η ACS χρεωνει για P2P μονο 8,12 ευρω με παραλαβη την επομενη το πρωι, απο το τοπικο καταστημα της.

Reaction score
3
Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση θα ήθελα να το λαβω. Φυσικά και επιτρεπω να το αναβαθμισεις Πες μου πως θα προχωρήσω σε παραγγελία. Στο site Έχω στείλει και email Απαντησε μου

Καλησπερα,
Νομιζω οτι μπορω να απαντησω στο 1. αν μιλας για firmware και εννοεις να ειναι αναβαθμισμενο στη τελευταια εκδοση.
Ειναι πολυ ευκολο να την κανεις μονος σου, αλλα μπορω να στη κανω και εγω, οταν θα ερθεις να το παρεις.
Αν δεν εισαι Αθηνα, απλα θελω την αδεια σου, να ξεσφραγισω το κουτι και να αναβαθμισω.

Στα περι MAC απαντησεις θα δωσει ο ειδικος....:126:.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

για το itunes δε θα χρειαστεί να το περάσεις αλλού,θα κατεβάσεις στo imac έναν upNp server και θα κάνεις share τη library του itunes.Υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα όπως το Playback,TwonkyMedia Server κλπ
Τώρα για το 2 που ρωτάς αν καταλαβαίνω καλά θες να περνάς εξώφυλλα και πληροφορίες για την ταινία?Τότε ναι θα κατεβάσεις το DuneX στο imac και θα σου κάνει όλη τη δουλειά.
Αν εννοείς κάτι άλλο διευκρίνισε μου τι ακριβώς!

Reaction score
49

Να σημειώσω εδώ ότι τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το med500x για να αλλάξουμε το font.Στο med500x αν του έχουμε βάλει εσωτερικό σκληρό δίσκο μπορούμε να μεταφέρουμε εκεί το φάκελλο Resource και να υπάρχει μόνιμα το font που θέλουμε.
Στο med400x θα πρέπει να έχουμε ένα usb stick ή sd card ή άλλο εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο στο μηχάνημα για να αλλάζει το font.Χωρίς αυτά θα μας εμφανίζει το Default font.

Αρχίσαμεεεεε :116:
Έχω φτιάξει τον φάκελο resource με την γραμματοσειρά που μου αρέσει (Comic Sans bold)
Την μετονόμασα σε font.ttf
Θα ρίξω τον φάκελο σε κάθε HDD και flash usb που χρησιμοποιώ στο μηχάνημα?
Χύμα? Ή σε συγκεκριμένο φάκελο?

Τώρα, διαβάζω πραγματάκια για το Y2M για να εντυπωσιάσω τα πλήθη :114:
Φαίνονται πολύ όμορφα τα στοιχεία για τις ταινίες όπως παρουσιάζονται στο mede8er :107:

Αύριο παραλαμβάνω το καινούριο μου μηχάνημα (400Χ) από τον Αποστόλη
Θα έχουμε εντυπώσεις

Reaction score
447

Αγόρασα και εγώ προχθές το 400 από τον Αποστόλη, όλα καλά, με ότι και αν του έβαλα να παίξει δεν αρνήθηκε, θερμοκρασίες χαλαρές, μια χαρά ποιότητα εικόνας και ήχου , άψογο για τα λεφτά του!

Reaction score
1

Αύριο παραλαμβάνω το καινούριο μου μηχάνημα (400Χ) από τον Αποστόλη
Θα έχουμε εντυπώσεις
Αντε με το καλό Τζαβάνι !

Αστο βρέ το μηχανάκι στην ησυχία του ακόμα δεν το πήρες :142:

Reaction score
49

Αντε με το καλό Τζαβάνι !

Αστο βρέ το μηχανάκι στην ησυχία του ακόμα δεν το πήρες :142:

Νικόλα, έτσι είμαστε εμείς οι αλήτες μηχανόβιοι
Όλα να τα πειράξουμε :116:

Φαντάσου, ακόμα δεν το πήρα & άρχισα τα.....ζιγκλερώματα
Αλλαγή γραμματοσειράς για να πηγαίνει καλύτερα :116:

Περιμένω & τον Λεώ να μου πει για τα fonts

Αφού το έχεις και εσύ, πότε θα τα στήσουμε?
Δεν θα παίξουμε τις άδειες
Να παίξουμε τα hdmi μας :116:

Reaction score
10

Νικόλα, έτσι είμαστε εμείς οι αλήτες μηχανόβιοι
Όλα να τα πειράξουμε :116:

Φαντάσου, ακόμα δεν το πήρα & άρχισα τα.....ζιγκλερώματα
Αλλαγή γραμματοσειράς για να πηγαίνει καλύτερα :116:

Περιμένω & τον Λεώ να μου πει για τα fonts

Αφού το έχεις και εσύ, πότε θα τα στήσουμε?
Δεν θα παίξουμε τις άδειες
Να παίξουμε τα hdmi μας :116:
Εχεις πακετο.....:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis