Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Γλωσσα επελεξα Αγγλικα στα υπολοιπα εβαλα cancel ,δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο .....Οταν ολοκληρωθει, κανει μονο του reboot και σε βγαζει σε μια οθονη που επιλεγεις γλωσσα, μετα δικτυο και μετα ωρα....
Καλα εκανες.Γλωσσα επελεξα Αγγλικα στα υπολοιπα εβαλα cancel ,δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο .
Εκανα ξανα αναβαθμιση η 4η σημερα? εχασα τον λογαριασμο .Οταν παω στα settings οι μονες επιλεξιμες επιλογες ειναι 480p, 720p,1080i kai autoΟταν περάσεις την αναβάθμιση θα πρέπει στα settings/video/hdmi να είναι επιλεγμένο εργοστασιακά το Pal.Εσύ τότε θα επιλέξεις 1080p60hz και ΟΧΙ AUTO!Δες αμέσως από το remote της tv σου (info) αν είσαι σε 1080p.Αν είναι ok,κλείνεις το Mede8er,το ανοίγεις πάλι και πας settings/video/hdmi και ΤΟΤΕ επιλέγεις hdmi AUTO!
Λογικά θα είναι εντάξει πλέον και θα κλειδώνεις πάντα στα 1080p.
χμμμμ...Εκανα ξανα αναβαθμιση η 4η σημερα? εχασα τον λογαριασμο .Οταν παω στα settings οι μονες επιλεξιμες επιλογες ειναι 480p, 720p,1080i kai auto
και ναι
1. η τηλεοραση ειναι 1080p
2. η εγκατασταση του firmware εγινε σωστα.
3. οτι μεχρι τωρα, ειχες 1080p κανονικα
Αν οχι, φορμαρισε το στικακι σου με το προγραμματακι που δινει η mede8er.
Βαλε παλι το αρχειο μεσα, και κανε παλι την αναβαθμιση.
Το εκανα
το εκανα , καμμια διαφορα.χμμμμ...
δε μου λες, εκτος απο το HDMI εχεις και την οπτικη συνδεδεμενη στο 400 ?
Αν ναι, βγαλτη προσωρινα,
κλεισε το 400
βγαλτο απο τη πριζα
βαλτο παλι
και πες μου
Απλως εβγαλα το scart απο το dvd και μολις ανοιξα το μηχανημα μου εδειξε 1080p 60 Hz. Νομιζω ομως οτι ειναι κατι περιστασιακο και δεν θα κρατησει για πολυ .Πιστευω πως αν κλεισω και ξανανοιξω το 400αρι θα εχω παλι τα ιδια προβληματα@jbiren :
Αυτο με το κλεισιμο των συσκευων το εκανες ?
Μηπως εχεις αλλο HDMI να δοκιμασεις ?
Στο system info σου δειχνει 4.0.4 7 Μαρτιου ?
Πατα και ενα default ( οχι restore ) να δουμε τι θα κανει.
Σορρυ που στα εχουμε κανει τουμπανο, αλλα καπου κατι εχει μουλαρωσει στο συστημα και δε βγαζουμε ακρη.
Παντως οτι κανεις μεχρι να φιαξει, θελω να εχεις συνδεδεμενο το 400 μονο πανω στη τηλεοραση και τιποτε αλλο.
Οχι δεν θα χαλασει, αλλα κατι παιζεται με το σκαρτ.Απλως εβγαλα το scart απο το dvd και μολις ανοιξα το μηχανημα μου εδειξε 1080p 60 Hz. Νομιζω ομως οτι ειναι κατι περιστασιακο και δεν θα κρατησει για πολυ .Πιστευω πως αν κλεισω και ξανανοιξω το 400αρι θα εχω παλι τα ιδια προβληματα