Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

ισο μου παιζει κανονικα παντως
Γιάννη,
Δεν είπα ότι δεν μου παίζει .iso. τα παίζει μία χαρά. Παρατήρησα το εξής:
Αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και κανα δίμηνο που παίζω πολλά αρχεία .iso (DVD structure). Κατά την πλοήγηση στο μενού του DVD δεν κάνει highlight που βρίσκεσαι (Chapters, Extras etc), οπότε πρέπει να πας με την αίσθησή σου. Αν το ίδιο .iso το κάνεις unrar και το βάλεις να το δει κανονικά ως DVD, δηλαδή φάκελο AUDIO_TS και VIDEO_TS τότε είναι δυνατό το highlight.
Αυτό μου συμβαίνει σε iso που είναι σε μέγεθος άνω του ενός κανονικού DVD (4.36GB).
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Παιδιά απ'όσο ξέρω υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες ή bugs των mede8er, με ορισμένα μοντέλα ενισχυτών από onkyo & pioneer.Οχι με όλα τα μοντέλα όμως.Σε μένα δε μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο ποτέ!
Για σπασίματα στην εικόνα Γιάννη ή κάτι στο δίκτυο σου φταίει,ή κάτι με τον σκληρό σου.
τιποτα απ αυτα που λες πιθανον δε φταιει, γιατι ουτε δικτυο εχω στημενο και εχω αλλαξει κ παρα πολλους δισκους, σε ολους τα ιδια...

ολο κολπα κανει τελευταια κ με στεναχωρει...

χθες ειδα 2 ταινιες dts hd με lip sync καθυστερηση 0.5 δευτερ...

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Για ξαναπεράστε το τελευταίο firmware όσοι έχετε πρόβλημα μήπως φτιάξει η κατάσταση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Γιάννη έχει πουθενά λειτουργία που να καθαρίζει η μνήμη του player;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
δεν ξερω ρε φιλε...με βαριες ματροσκες τοκανει.

σκεφτομαι να παρω κανα πιο καινουριο player να μην εχει τετοια θεματα.

να ναι πιο "δυνατο".

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Γμτ θα με κάνει να πάρω κανένα PC στο τέλος.
Όσο δεν το θέλω να μπλέξω, τελικά εκεί θα καταλήξω.
Σήμερα που ήρθε ο Μάκης και το παίξαμε με ματρόσκες και Bluray έκανε τα ίδια και μου την έδωσε.

Reaction score
1.458

Θεματάκια όλα λίγο πολύ έχουν με τα νέα format ήχου!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.531

Θεματάκια όλα λίγο πολύ έχουν με τα νέα format ήχου!
Λεωνίδα, έχεις προβλήματα ακόμα και με τα Dune? Στα δικά μου, είτε από δίκτυο, είτε από usb δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε σε δύσκολα iso ή bluray files με DTS-MA7.1, ούτε και στις ματρόσκες.

Συγνώμη που το αναφέρω εδώ, στη νήμα του med.

Reaction score
1.458

Οχι δεν έχω!
Εχουν αναφερθεί στα διεθνή φόρουμ προβλήματα με διάφορα media players και με συγκεκριμένα μοντέλα ενισχυτών,κυρίως onkyo και μερικά μοντέλα pioneer!
Από την δική μου πλευρά με τον Denon avr-1912 και με players med500x2 & dune lite 53d δεν υπάρχει καμμία ασυμβατότητα!

Συγγνώμη δε χωράει καμμία Γιάννη,εδώ,σε αυτήν την κατηγορία εκφραζόμαστε ελεύθερα!:126:

Reaction score
1

Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω...εγώ όσο είχα και το 400 και το 500 δεν είχα κανένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή.Και σημειώνω ότι έπαιζα (και παίζω) ελάχιστες ματρόσκες, αλλά full BD rips που από μόνα τους είναι βαριά.Βέβαια δίκτυα και άλλα τέτοια όμορφα δεν δοκίμασα ποτέ...

Reaction score
110

Αγαπητοί φίλοι, έκανα format στο laptop και δεν βλέπω πια το mede8er. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.

Reaction score
207

Επειδή κι εγώ έχω καιρό να ασχοληθώ με το δίκτυο,είδα πως δεν το βλέπω.Πέρασα πάλι το firmware στο 500 μου μήπως και...αλλά δεν.
Το προσπαθώ από χθες,δοκιμάζω και την λύση που προτείνεται στο λινκ,εγκαθιστώ το πρόγραμμα προσθέτω τους φακέλλους που θέλω αλλά προχωρώντας στο επόμενο βήμα http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,7089.0.html κάπου το χάνω.:121:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Βρε παιδγιά να ρωτήσω κάτι;
Ίσως να έχει αναφερθεί σε κάποιο ποστ, αλλά δεν τα έχω διαβάσει όλα και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω.

Υπάρχει τρόπος από το τηλεχ/ριο του Med να σβήσω μια ταινία;
Δεν υπάρχει κάπου η εντολή Delete εκτός κι αν είναι τίποτα ιδιαίτερο που δεν ξέρω.

Reaction score
1

Βρε παιδγιά να ρωτήσω κάτι;
Ίσως να έχει αναφερθεί σε κάποιο ποστ, αλλά δεν τα έχω διαβάσει όλα και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω.

Υπάρχει τρόπος από το τηλεχ/ριο του Med να σβήσω μια ταινία;
Δεν υπάρχει κάπου η εντολή Delete εκτός κι αν είναι τίποτα ιδιαίτερο που δεν ξέρω.
Μιχάλη αν θυμάμαι καλά κάνεις highlight το αρχείο που θες να σβήσεις, πατάς το κουμπάκι Menu ή Home (δεν θυμάμαι ακριβώς) και σου βγάζει μια λίστα με εικονίδια, ένα από αυτά είναι ο κάδος, τον πατάς και σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις delete το αρχείο...

Reaction score
1.458

Μιχάλη νομίζω όπως τα λέει ο Νίκος είναι.Εγώ έχω τα 2ης γενιάς που είναι λίγο διαφορετικό το μενού και δε θυμάμαι ακριβώς πως ήταν στα 1ης γενιάς.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef