Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Μπα, κατι δεν παει καλα, μου βγαζει logon fail!
To εβαλα με password αδειο, μετα το δοκιμασα και με το guest, αλλα τζιφος

Σου αντιγράφω το ποστ του KostasLC δυό σελίδες πριν...

κατά το manual πρέπει να βάλεις την λέξη guest σαν username & password

"For Public Shares (shares that do not have a Username and Password) just use the name ʽGuestʼ for
username and password."

Σε εμένα, από το Media Library / UPnP menu του med, βλέπω το PC μου (win7) χωρίς να χρειάζεται να κάνω shortut. Βέβαια πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή UPnP Server στο μενού Network
Κατέβασε το manual και θα σου λυθούν αρκετές απορίες

Reaction score
4.249

Μικρο το κακο, στους εσωτερικους δισκους εχω μουσικη και την ακουω με αλλο τροπο χωρις το mede8er.
Παμε παρακατω. Για να δω καποιο υλικο με τις επιλογες Movies Search, Music Search, Photo Search, τι διαδικασια πρεπει να κανω? Προυποθετει οτι θα εχω υλικο με USB η μπορει κι απο δικτυο? Γιατι δοκιμασα και με τα δυο αλλα δεν βλεπω τιποτα. Τοσο γκεντεμης?

Reaction score
4.249

Δυστυχως τα αγγλικα μου ειναι πολυ χαλια κι ετσι απο εκει στην περιπτωση μου δυσκολα κατι να κανω. Το ποστ που αναφερεις το διαβασα. Εκτος κι αν το g πρεπει να γραφτει με κεφαλαια. Αλλα δεν ειδα τετοια επιλογη (κεφαλαια).

Reaction score
1

Οχι δεν χρειάζεται κεφαλαία.Μάλλον έχεις πελαγώσει, δεν είναι τίποτα ! Κάτσε να το δεί ο Λεώ και ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.Πριν το Χ2 δεν είχες άλλο mp ; Μοιάζουν στο περίπου όλα μεταξύ τους...

Reaction score
1.458

Αν έχεις ορίσει username και password στον υπολογιστή σου,θα πρέπει να βάλεις τα αντίστοιχα.

Edit
PUBLIC SHARES -- PC / NAS
Username: Guest
Password: Guest
IP: xxx.xxx.xx.xx

Στην IP θα βάλεις την ip του υπολογιστή σου.

Reaction score
1.458

Movies Search, Music Search, Photo Search εδώ θα πρέπει να ενεργοποιήσεις στα settings το scan storage στο on.Κάθε φορά που θα ανοίγεις το μηχάνημα θα σκανάρει usb δίσκους και εσωτερικό στο med (αν έχεις το 500) και πηγαίνοντας πχ Movie search θα μπορείς να ψάξεις μια ταινία που αρχίζει ας πούμε από woman.Πατώντας menu στο remote θα σου εμφανιστούν οι επιλογές για search.

Reaction score
0

Καλημερα απο μενα και καλως σας βρηκα,σας παρακολουθω απο τον ιουλιο και γιαυτο αγορασα το med500x2 τον σεμπτεμβριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μια ερωτηση μονο ,με το pinnacle 15 φτιαχνω bluray projects με menus και ολα δουλευανε μεχρι και το update to 2 ,τωρα μετα το 2.01 καποια δεν δουλεουνε καθολου πια ενω τα αλλα αν πατησεις το play καμποσες φορες μαζι με το αριστερο βελακι η το δεξι σε μεταφερει σε chapter χωρις να ξερεις ομως πιο chapter γιατι δεν χρωματιζεται το chapter που πας να διαλεξεις οπως παλια.

Αν υπαρχει λυση παρακαλω ας με βοηθησει καποιος μην αναγκαστω να ξαναγυρισω σε παλιοτερο update.
Και κατι αλλο αν αγοραζα το remote keyboard μηπως με αυτο θα μπορουσα να δουλεψω τα menu?

Reaction score
20

Μια απο τα ίδια με το φιλο παραπάνω , δοκίμασα ολα αυτα που λέτε παραπάνω αλλά δεν συνδέετε στο pc μου και μου βγάζει logon fail . Για να καταλάβω . Μπαίνω στην πρώτη επιλογή που είναι η LAN και επιλέγω το pc μου που εμφανίζετε εκεί . Μετά μου ζητά τον κωδ , σωστά ? . Όταν λέτε αν έχω βάλει κωδικό στο pc Μου λέτε για το pass που μπαίνω σαν admin?

Reaction score
20

σορυ αν σας κουράζω αλλά πρέπει να βρω λύση καθώς το υλικό μου είναι όλο περασμένο μέσα στο pc και είναι αμαρτία να κάθομαι τώρα να τα περνάω όλα σε εξ. σκληρό δίσκο . Να σημειώσω πως στον breambox που εχω μπαίνει κανονικά στο σκληρό του και διαβάζει ολα όσα έχω γράψει εκεί

Reaction score
20

α και κατι άλλο . Ξαναπέρασα από πάνω το νεο firmware όπως μου είπε ο Λεωνίδας και τα προβληματάκια που είχα με το internet λύθηκαν . Κάπου κατι είχε πάει στραβά μάλλον

Reaction score
4.249

Παντως εγω δεν εχω κωδικο στο λαπτομ μου. Και παλι δεν μπορω να μπω μεσα

Reaction score
1.458

Καλημερα απο μενα και καλως σας βρηκα,σας παρακολουθω απο τον ιουλιο και γιαυτο αγορασα το med500x2 τον σεμπτεμβριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Μια ερωτηση μονο ,με το pinnacle 15 φτιαχνω bluray projects με menus και ολα δουλευανε μεχρι και το update to 2 ,τωρα μετα το 2.01 καποια δεν δουλεουνε καθολου πια ενω τα αλλα αν πατησεις το play καμποσες φορες μαζι με το αριστερο βελακι η το δεξι σε μεταφερει σε chapter χωρις να ξερεις ομως πιο chapter γιατι δεν χρωματιζεται το chapter που πας να διαλεξεις οπως παλια.

Αν υπαρχει λυση παρακαλω ας με βοηθησει καποιος μην αναγκαστω να ξαναγυρισω σε παλιοτερο update.
Και κατι αλλο αν αγοραζα το remote keyboard μηπως με αυτο θα μπορουσα να δουλεψω τα menu?
Τσέκαρε στα settings αν το bd menu είναι στο on ή off.

Reaction score
1.458

Για όσους δεν μπορούν να μπουν στα share του υπολογιστή τους από το mede8er,το βλέπει το pc σας το mede8er ή όχι?

Reaction score
0

Το εχω βαλει στο on αν το βαλω στο off δεν τα βλεπει καθολου τα menu.Απλα τωρα οταν τα δει δεν συμπεριφερεται οπως συμπεριφεροτανε μεχρι το 2.0 update(ανενεργα η στην καλυτερη περιπτωση δουλεουνε καποια απο αυτα χωρις ομως να μπορεις να δεις σε πιο chapter εισαι ετοιμος να πατησεις να παιξει).

Reaction score
1.458

Το update στο 2.0.1 το έκανες μέσω του μενού του player ή με τον άλλο τρόπο?

Reaction score
0

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση, το εκανα με το Emergency Method (Resets Configuration to Default).

Reaction score
1.458

Το bd menu που φτιάχνεις είναι profile 1?
Δεν έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα πάντως με το bd menu από κανέναν στο φόρουμ τους.

BD menu (on/off)
Option to enable BlueRay menu play on BlueRay media (profile 1.0 currently only supported, no menus with Java).

Reaction score
0

Αυτο με το profile 1 το διαβασα και πιο πανω αλλα θα σε στεναχωρησω δεν εχω ιδεα τι profile βγαζει το pinnacle ,παντως σε ευχαριστω και αν ειναι οντως και το δικο μου δεν ειναι profile 1 ελπιζω να το συμπερλαβουνε σε καποιο update στο μελλον.

Reaction score
1

Αυτο με το profile 1 το διαβασα και πιο πανω αλλα θα σε στεναχωρησω δεν εχω ιδεα τι profile βγαζει το pinnacle ,παντως σε ευχαριστω και αν ειναι οντως και το δικο μου δεν ειναι profile 1 ελπιζω να το συμπερλαβουνε σε καποιο update στο μελλον.
Μάλλον profile 1.0 είναι το pinnacle, δεν νομίζω να έχουν βάλει σε κοσνουμεράδικο πρόγραμμα του κατοστάρικου υποστήριξη Java BD menus που είναι Profile 2.0 ...εκτός αυτού θα έπρεπε να πληρώσουν δικαιώματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.597
Members
38.466
Νεότερο μέλος
argirios