Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Οσον αφορά για την ελληνική γραμματοσειρά,είναι νομίζω η ίδια με τα προγούμενα μοντέλα.Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αν και εύκολα μπορούμε να προσθέσουμε τη δική μας,το είχα δείξει πως γίνεται στην παρουσίαση του Med400x.
Η εικόνα του είναι εξίσου καλή με των Dune,δύσκολο να ξεχωρίσω ποια είναι η καλύτερη,μόνο σε προβολέα μπορεί να φανεί η διαφορά που εγώ δεν έχω προς το παρόν!

Reaction score
1.458

Οσον αφορά την παρουσίαση του Med500x,μιας και οι πιο πολλοί έλειπαν σκέφτηκα να μην τη συνεχίσω τις προηγούμενες μέρες.
Από την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχω γυρίσει κι εγώ από τις διακοπές και θα είμαστε όλοι εδώ θα πούμε περισσότερα!
Σε λίγες ώρες πετάω για Κω.Τα ξαναλέμε από 28 Αυγούστου!:605:

Reaction score
1

Είναι μικρό το σαλόνι & δεν έχω χώρο...

Ασε ρε τα ψόφια :142: μικρό σαλόνι και κίτρινοι κροκόδειλοι :142: ...μόλις γυρίσεις με το καλό θα σου φέρω τον 700 να κάνουμε δοκιμές, κάπου θα κάτσει δεν μπορεί... :116:

Καλές διακοπές ρε φίλε...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.672

Ασε ρε τα ψόφια :142: μικρό σαλόνι και κίτρινοι κροκόδειλοι ...μόλις γυρίσεις με το καλό θα σου φέρω τον 700 να κάνουμε δοκιμές, κάπου θα κάτσει δεν μπορεί... :116:

:138:

Reaction score
1

Δεν αφήνεις τα γελάκια γέροντα :142: να πάμε για κανα καφέ αύριο ή μεθαύριο ;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.672

Ναι πάμε, θα τηλεφωνηθούμε.

Reaction score
1.458

Ασε ρε τα ψόφια :142: μικρό σαλόνι και κίτρινοι κροκόδειλοι :142: ...μόλις γυρίσεις με το καλό θα σου φέρω τον 700 να κάνουμε δοκιμές, κάπου θα κάτσει δεν μπορεί... :116:

Καλές διακοπές ρε φίλε...
Thanks!:126:

Reaction score
0

ταχυτητα αντιγραφης απο pc στο Mede8er μεσω καλωδιου lan τι λεει?
ειναι σαν τα υπολοιπα 5mb/sec ???

Reaction score
1

Είμαι πλέον και εγώ ευτυχής κάτοχος του MED500X2:107:
Πρώτη μέρα που άνοιξε ο Αποστόλης και δεν κρατήθηκα.

Δεν έχω προλάβει να δω πολλά πράγματα λόγω χρόνου. Ας είναι καλά και ο Αποστόλης που μου έδειξε τα βασικά και βοήθησε στο setup καθώς είναι το 1ο media player.

Η ποιότητα είναι σχεδόν άψογη (από όσο μπορώ να κρίνω) και είχε άμεση απόκριση κατα την διάρκεια της ταινίας χωρίς ίχνος σπασίματος. Ποιοτικά εξωτερικά το player βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Εντός ημερών θα έχω και καλύτερη άποψη αλλά ακόμα μαθαίνω τα βασικά..

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω τους ελληνικούς υπότιτλους όταν βρίσκονται σε ξεχωριστό αρχείο srt . Παίζω τις ταινίες μέσω δικτύου και βρίσκονται ταινίες και υπότιτλοι στο ίδιο folder και με το ίδιο ακριβώς όνομα. Εάν είναι ενσωματωμένοι, τους παίζει μία χαρά, όταν όμως είναι ενσωματωμένοι πχ οι αγγλικοί και σε ξεχωριστό οι ελληνικοί, τότε παίζει τους αγγλικούς και δεν μπορώ να βάλω τους ελληνικούς.

Στο setup έχω ήδη ρυθμίσει σαν υπότιτλους τα ελληνικά.

Έκανα και μία δοκιμή να παίξω αρχείο avi & mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους και όταν πατούσα στο χειριστήριο το πλήκτρο subs για να επιλέξω μου έβγαζε το μήνυμα "no subtitles".

Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει bug η συγκεκριμένη έκδοση. Ευελπιστώ όταν γυρίσει ο
lesarros να βγάλουμε άκρη ή όποιος ξέρει ευπρόσδεκτος φυσικά.

Reaction score
50

Αλλος ένας ευτυχης κάτοχος, τώρα τα ζευγάρωσα τα med ! :107:

όλα παίζουν μια χαρά, ταινίες, μουσική και Internet (με ασύρματο keyboard - mouse Logitech)

Έκανα και μία δοκιμή να παίξω αρχείο avi & mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους και όταν πατούσα στο χειριστήριο το πλήκτρο subs για να επιλέξω μου έβγαζε το μήνυμα "no subtitles".

Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι εγώ λάθος ή έχει bug η συγκεκριμένη έκδοση. Ευελπιστώ όταν γυρίσει ο
lesarros να βγάλουμε άκρη ή όποιος ξέρει ευπρόσδεκτος φυσικά.
Φίλε μου εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, πατώντας το subs μου εμφανίζει την λίστα με υπότιτλους και διαλέγω.
Δες το Auto Detect Encoding στις ρυθμισεις να είναι off και όχι greek γιατί δεν δουλεύει πάντα σωστά (έχει γράψει ο Λεωνίδας πως γίνεται, δες σελ4 )

Ενα μικρό θέμα μου παρουσίασε, εχασε τον εσ. δίσκο και μετά από ένα restart τον είδε και ξεκίνησε με scan. Έχει μια σχετική ρύθμιση, θα το δω και θα επανέλθω.

Γενικά φαίνεται πολύ καλό και κάνει όσα υπόσχεται !

Reaction score
1

Φίλε μου εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα, πατώντας το subs μου εμφανίζει την λίστα με υπότιτλους και διαλέγω.
Δες το Auto Detect Encoding στις ρυθμισεις να είναι off και όχι greek γιατί δεν δουλεύει πάντα σωστά (έχει γράψει ο Λεωνίδας πως γίνεται, δες σελ4 )
Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.
Ευχαριστώ

Reaction score
1

Το Auto Detect Encoding ήταν στο off.

Προσπάθησα διάφορα αλλά τίποτα.

Είπα να δοκιμάσω έχοντας περάσει την ταινία στον σκληρό.
Και ξαφνικά όλα καλά!! Την έπαιζε κανονικά με υπότιτλους (την ταινία εννοώ..).

Προφανώς δεν παίζει ξεχωριστούς υπότιτλους μέσω δικτύου (ethernet) ή τουλάχιστον μόνο αυτή την εξήγηση μπορώ να δώσω εγώ.

Δεν ξέρω αν ήταν γνωστό ή δεν έδωσα καλά να το καταλάβετε. Κρίμα πάντως.. αλλά μικρό το κακό.

Reaction score
0

γΕια σας
Πριν το παρω και εγω να ρωτησω και εγω καποια πραγματα . Εχω κατ αρχην το popcorn a100.
- Σερφαρει κανονικα στο ιντερνετ και παιζει τα videos?
- Oτι δεν υποστιρίζει flash ειναι προβλημα?
- Η ωραια εμφανιση των ταινιων ή και για μουσικα cd με εξωφυλλα και infos γινεται αυτοματος ή πρέπει όπως στο popcorn απο το pc na εγκαταστησεις ειδικη εφαρμογη? (ΥΑΜJ) και να σου βγαλει το λαδι?
- Οι εφαρμογες του γενικα ειναι "κλειστες" απο τη εταιρεια ή υπαρχει κοινοτητα που οι χρηστες προσθετουν διαφορες? (το popcorn ειχε τετοιο http://www.networkedmediatank.com/ )
- Βλεπει τον δισκο του pc για να παιξει video, music ...)
- Το ανεμιστερακι ειναι θορυβωδης?
-Εχει διαφορα στις δυνατοτητες με το ποιο μικρο μοντελο 400?
Θα εκτιμησω πολυ αν μου απαντησετε για να δω αν θα μπω και εγω στην παρέα σας. Thanks

Reaction score
1

@statik

Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά τα λίγα που γνωρίζω μέχρι στιγμής.

-Νομίζω ότι ναι το ΥΑΜJ κάνει αυτή την δουλειά που ζητάς αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του ακόμα.

-Εμένα βλέπει μέσω δικτύου κανονικά τον δίσκο από το pc για να παίξει ταινίες (με το παραπάνω "πρόβλημα" που έχω αναφέρει).

-Το αναμιστηράκι ούτε που το έχω πάρει χαμπάρι!

Reaction score
4.250

@statik

Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά τα λίγα που γνωρίζω μέχρι στιγμής.

-Νομίζω ότι ναι το ΥΑΜJ κάνει αυτή την δουλειά που ζητάς αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του ακόμα.

-Εμένα βλέπει μέσω δικτύου κανονικά τον δίσκο από το pc για να παίξει ταινίες (με το παραπάνω "πρόβλημα" που έχω αναφέρει).

-Το αναμιστηράκι ούτε που το έχω πάρει χαμπάρι!
To Yamj ειναι ευκολο, αφου κι εγω τα καταφερα δεν υπαρχει περιπτωση καποιος αλλος να μην τα καταφερει. Απλα καπου υπαρχουν οδηγιες βημα προς βημα στα ελληνικα εδω στο φορουμ.

Προσωπικα εχω το 500 αλλα και το 400. Διαφορες δεν εχουν στην ποιοτητα, μονο στο γεγονος οτι το μεγαλο δεχεται εσωτερικα σκληρο δισκο. Η αλλαγη δισκου γινεται με κατσαβιδι, ευκολα μεν μαλακωδως δε. Η λυση με συρταρωτο δισκο δυστυχως δεν εχει παει ακομη στο αξιολογωτατο μηχανακι! Το αλλο μειον ειναι οτι δεν εχουν αξιοποιησει ακομη την προσοψη του μηχανηματος. Δηλαδη στο μεγαλο μοντελο θα μπορουσε να δινουν καποιες πληροφοριες γι αυτα που παιζει εκεινη την ωρα το μηχανημα ουτως ωστε οταν παιζει μουσικη να μην ανοιγεις τιβι η προβολεα. Κατα τα αλλα το μηχανημα ειναι απαιχτο!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.183
Με τους ηχους τι γινεται κ τα passthrough και τα hdmi γενικα?

Eχει αρκετα καλυτερη εικονα απ το 400? δηλαδη εμεις με το 40 αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση σε 500χ2 η οχι?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Δεν το εχω δει παρα μονο οταν ηρθε ο Λεωνιδας να παρει το δικο του.
Απο πλευρας εικονας, ναι ειναι καλυτερο απο τα 400/500.
Στον ηχο δεν το δοκιμασα Α/Β με τα ada, να δω τι παιζει.
Απο βδομαδα.

Γενικα οι δυνατοτητες εικονας και ηχου δεν εχουν αλλαξει, στον ηχο τα passthrough οπως τα ξερουμε. Στην εικονα εχει και deep color.

Το θεμα συρταρι το εθεσα και εγω, απαντηση ομως δεν πηρα ακομα.
Το συρταρι ειναι ενας τυπος ( θα τον αποκαλουσα οριζοντιο docking-station ).
Αν το κανουν, θα πρεπει να ειναι πολυ καλη κατασκευη, γιατι μεχρι σημερα εχουν ακουστει πολλα κακα για τα docking station. Μεχρι που καιγεται ο δισκος. Πριν τις διακοπες ειχα και ιδια εμπειρια με 2 τετοια απο γνωστο μαγαζι, τα οποια πηγαν πισω. Το ενα παρα-λιγο να μου καψει το δισκο με τις φωτο και τα βιντεο των παιδιων και το αλλο στα πρωτα 5 λεπτα παρεδωσε.
Προσοχη στα συρταρια, να κουμπωσει καλα ο δισκος.

Οσον αφορα τα υπολοιπα καλουδια του 500Χ2, οταν γυρισει με το καλο ο Λεο, θα σας τα πει ολα.

Τεχνικα, το 500Χ2 εχει 500αρη επεξεργαστη, δεχεται δισκο μεχρι 3 τερα, σε επομενη αναβαθμιση θα υποστηριξει και SATA3. Επισης USB 3.0 και Gigabit Lan.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης