Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Καλημερα,

Για το Med20 PCIe WiFi kit δεν εχω ακομα πληροφορηση.
Βλεπω οτι το 450Χ2 εχει θυρα για να μπει αλλα οχι το 500Χ2.
Ισως υπαρχει καποιος ανταπτορας.
Περισσοτερα οταν εχω νεα.

Λεο, τι ψαρια πιανει το πληκρολογιο ?
Για κανε μας μια αναλυτικη παρουσιαση....

PS. οχι μονο εσυ....το εχει κι αλλος και παιζει....

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Το σαββατοκύριακο Αποστόλη θα γράψω αναλυτικά για το keyboard.Περιμένω αύριο να μου τοποθετήσουν την οθόνη στον τοίχο για τον Optoma και μετά να τακτοποιήσω ως πρέπει τα υπόλοιπα στο σαλόνι.Τώρα είναι ανακατωμένος ο ερχόμενος εδώ μέσα!:116:

Reaction score
4.250

Να αναφέρω ότι στο επόμενο firmware που θα είναι εντός του Οκτωβρίου θα υποστηρίζει και direct link για τα torrents,οπότε δε θα χρειάζεται πλέον να στείλετε το αρχείο από τον υπολογιστή σας στο med!:126:
Λεωνιδα προφανως αυτο θα ειναι χρησιμο μονο στο μοντελο που εχει ενσωματομενο τον σκληρο (500Χ)

Reaction score
0

Ρε παιδια ποια η διαφορα αναμεσα 400Χ2 και 450Χ2?
Καντε μου και μια χαρη, μπειτε στο μηχανιμα και δειτε στις φωτο κατα το slideshow ποσες διαφορετικες εναλλαγες αναμεσα στις φωτο εχει (είδη εναλλαγων px Dafe in, scroll .....), αν εχει επιλογη για 3sec ή 4 sec kai αν αν μπορεις να φορτωσεις ταυτοχρονα music της αρεσκειας σου.
Thanks

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Ρε παιδια ποια η διαφορα αναμεσα 400Χ2 και 450Χ2?
Καντε μου και μια χαρη, μπειτε στο μηχανιμα και δειτε στις φωτο κατα το slideshow ποσες διαφορετικες εναλλαγες αναμεσα στις φωτο εχει (είδη εναλλαγων px Dafe in, scroll .....), αν εχει επιλογη για 3sec ή 4 sec kai αν αν μπορεις να φορτωσεις ταυτοχρονα music της αρεσκειας σου.
Thanks
Η διαφορα τους ειναι οτι το 450Χ2 εχει σκληρο δισκο 500ΜΒ η 1ΤΒ. ( Δεν διατιθεται σκετο ).
Επισης το 450Χ2 μπορει να παρει το PCIe WIFI.
Μπορεις να χαρακτηρισεις το 450Χ2 σαν ενα 500Χ2 με 2,5" δισκο.

Κατα τα αλλα, οι δυνατοτητες και των 3 ειναι ιδιες.

Αυτα που ρωτας δυστυχως δεν τα εχω κοιταξει.
Ο Λεο που εχει και τα δυο θα πρεπει να ξερει περισσοτερα.

Υπ' οψιν οτι το 450Χ2 δεν ειναι διαθεσιμο προς τα παρον.

Reaction score
1.458

Για το slide show δεν τόχω προσέξει,αλλά θα το δω αργότερα που θα πάει για ύπνο η γυναίκα μου και θα το γράψω.

Reaction score
1.458

Thanks
Εχει αρκετά όπως Flipping,Sliding,Center extextended,Fadein/out,dissolve κλπ
Εχει επιλογή 2 sec.και μετά 5sec,10sec,15sec κλπ.Ανεβαίνει δηλ μετά τα 5sec ανά 5" κάθε φορά
Μπορείς να επιλέξεις τη μουσική που θα παίζει κατά το slide show από δίκτυο,usb hd,εσωτερικό hd (για 500x2 & 450x2)

Reaction score
1.458

Δεν θα είναι στο επόμενο firmware που θα βγει μάλλον την επόμενη εβδομάδα,αλλά πολύ σύντομα και σε κάθε περίπτωση πριν το τέλος του έτους!

Το βιντεάκι δημοσιεύεται σε αποκλειστικότητα και με την άδεια των υπευθύνων του Mede8er Forum!

V2 New GUI and Jukebox

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.458

Τελικά σπεύσανε να με διαψεύσουν!
Το νέο Gui θα είναι σε public beta διαθέσιμο στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδος!!!:126:

Reaction score
1.458

Οσοι έχετε τα mede8er x2 να ετοιμάζεσται για το V2 firmware που θα βγει μες την επόμενη εβδομάδα.Εκτός του νέου gui και κάποια κολπάκια καινούρια,διορθώνει και κάποια προβλήματα που υπήρχαν με τα νέα format ήχου με κάποιους ενισχυτές της Onkyo κυρίως,αλλά και μερικά μοντέλα Pioneer!

Reaction score
1.458

Εχουν και κάποια έξτρα που θα πάθετε πλακίτσα!:126:

Reaction score
0

γεια σας παιδια, εδω και λιγες μερες ειμαι και γω ενας ευτυχης κατοχος του εργαλειου

το εχω συνδεσει με ενα apple time capsule απευθειας μεσω ethernet και παιζω μονο απο εκει

ρυθμισεις time capsule: http://cl.ly/0d3S36001l3O332C0M3p/Screen Shot 2011-11-06 at 10.42.48 PM.png

στην αρχη μου το εδειχνε στο /network/WORKGROUP/timecapsule και μου ζητουσε usrnm και pass
και τσεκαρα το save to my shortcut (ή κατι τετοιο) και τωρα πλεον μου το εμφανιζει στο /network/my_shortcuts

μπαινοντας απο εκει πλεον εχω τη δυνατοτητα να "ξυπναω" τον hdd του time capsule ο οποιος "κοιμαται" μετα απο κανα 5λεπτο ανενεργους χρησης, πραγμα που απο το WORKGROUP δεν μπορουσα να κανω και επρεπε να μπαινω απο το Mac, να "ξυπναω" τον σκληρο για να μπορει να το δει το M8R

επισης το WORKGROUP μια μου το δειχνει, μια οχι, δεν ξερω τι ακριβως παιζει με αυτο αλλα δεν με ενδιαφερει (πλεον)

ακομα, εχω ξεσυνδεσει το ανεμιστηρακι απο μεσα μιας και αυτο δεν ειναι απαραιτητο απο τη στιγμη που δεν ειναι συνδεδεμενος ενας εσωτερικος hdd (yet). αυτο ειναι ασφαλες να το κανουμε, ειναι απο επισημες οδηγιες.

περιμενω τωρα και γω το νεο firmware πως και πως.. για να δουμε...

@lessaros μπορεις να μου στειλεις τις ρυθμισεις του NFS Manager (για Mac) ? thanx

Reaction score
1.458

Για ρυθμίσεις του NFS Manager πας εδώ και αν κάτι δεν καταλάβεις ρωτάς σ'εκείνο το νήμα που είναι για mac support.
Το νέο firmware νομίζω από Πέμπτη και μετά θα πρέπει να βγει για όλους!

Reaction score
1.458

Ενώ λοιπόν τα πράγματα προχωρούσαν πολύ καλά με το νέο firmware V2 και μάλιστα πριν 3 μέρες μας έστειλαν την τελική beta για τεστ πριν γίνει public,εμφανίστηκε ένα σοβαρότατο και μεγάλο πρόβλημα σε όλους:Με smb χάνεται η σύνδεση μετά από λιγη ώρα!!!
Αύριο βράδυ λοιπόν θα βγει μια διορθωμένη έκδοση για τεστ(όπως υποσχέθηκαν) κι αν όλα πάνε καλά το σαββατοκύριακο θα γίνει public!
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!:203:

Το καλό είναι ότι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση για να διορθώσουν τα bugs!

Reaction score
1

Το καλό είναι ότι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση για να διορθώσουν τα bugs!

Και αυτό είναι που μετράει, και γι' αυτό θα τους προτιμήσω πάλι να χαρούν τα ωραία μου λεφτά...

Reaction score
1.458

Βγάλανε διορθωτική beta αποψε για τεστ,που εκ πρώτης όψεως δείχνει ok!Νομίζω ότι μέχρι την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει public!
Νίκο τι, θα ξαναπάρεις Mede8er?Ποιο θα φύγει?

Reaction score
50

Λεωνίδα, έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει το fw του Χ2 στο 500? θα παίξει? δεν με ενδιαφέρουν οι νετ εφαρμογές (που φαντάζομαι δεν θα παίζουν), αλλά μόνο το video wall σε φακέλους μουσικής και αναπαραγωγή μουσικής μέσω αυτού.
Επειδή έχω και τα 2 (500Χ και 500Χ2) αν δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά μπορώ να το δοκιμάσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo